Vücutta Beyaz lekeler (Vitiligo)...Paylaşalım

bende de vitiligo var yaklaşık 15 yıldır,birçok doktora gittim ilaç kullandım ama geçmedi,en son bi arkadaşımın tavsiyesiyle psikiyatriste gittim ve bi ilaç kullanmaya başladım.bu hastalık stresle artan bi hastalık hassas kişilerde daha çok görülüyor.kullandığım ilaç sayesinde dirseklerimdeki vitiligolu bölgeler kapanmaya başladı,10 aydır kullanıyorum bu ilacı ve devam edicem,antidepresan ve etkili oldu tavsiye ederim,ama doktor kontrolünde kullanılmalı.burada ilaç ismi verebilirmiyim bilmiyorum ama vitiligosu olan arkadaşlar önce psikiyatriste gitmeli...

bu hastalık aşırı stres ve üzüntüden oluşuyorsa acaba huzurlu mutlu olunca kendiliğinden düzelir mi???

düğünü olacak arkadaşım; ben de vitiligo hastasıyım ve şu aralar ilerliyor maalesef.. ben viticolor diye bi ürün aldım eczaneden vitiligolu olan bölgeye sürüyorsun ve 6-8 saat içinde rengi cilt rengine yakın oluyor. tavsiye ederim ama ilk kullanımlarda rengini tutturamıyorsun,zamanla öğreniyorsun nasıl yapman gerektiğini, tam cildinin renginde olmasa da dikkat çekmeyecek derecede kapatıyor..garanti olsun diye sonrasında kapatıcı da sürebilirsin.. geçen sene 55 TL ye almıştım.eczanede bulabilirsin.. tecrübe ile sabittir ki yüze uygulandığında daha iyi sonuç veriyor renk açısından. bi de şahsi bi önerim olacak gelinlikçilerde kola takılan eldiven tarzı bi şeyler oluyor ya şık bi şey bulursan ondan kullansan daha rahat edersin.. şimdiden mutluluklar dilerim..

ve de ilerlemiyor diye hiç bi şey yapmayan arkadaşlara önerim olsun, farkına varmadan ilerleyebiliyor..ben aynı hataya düştüm kremler filan işe yaramıyor diye bıraktım ama farkettim ki kremler en azından ilerlemesini durduruyor bu da iyi bi şey aslında..

bu ürünün etkisi 4-5 gün sürüyor silmekle de çıkmıyor kolay kolay 4.günden sonra rengi açılmaya başlıyor sonra tekrar sürersin.

arkadaşlar beim ablamı vücududa beyaz lekeler olusmaya başladı cıkarken önce yanma oluyor şisiyor beyazlıyor 2 ay şiş gezdi cok feciydi şimdi şişlişkler indi doktorlar vitiligo dedi biri matar dedi sevidik 4. ayıda ve gecmedi tekrar aynı doktora gittiğinde matar değil demiş yani doktorlarda tam teşhis koyamadılar en son olarak vitiligo denildi. hertarafında var nerdeyse eller hariç size soracagım şudur sizdede yanma ve şişmeylemi oluştu birde beyaz yerlerin tüyleridemi beyaz olur ablamda tüyler siyah allah hepinizede acil şifa versin

Son düzenleme:
bu hastalık genellikle kendine güvensiz korkak silik kişilikte olanlarda görülür. Yani kimse beni görmesin diyen. Görünmek istemeyen kişilerde. Vücutta buna tepki olarak pigment azaltıyor. Hatta birisi babası gelip onu görüp de kızmasın diye keşke görünmesem deyip dururmuş sonra böyle bir hastalığı başlamış. Bilinçaltı temizliği yaparak bu hastalıktan kurtulmuş

bu hastalık genellikle kendine güvensiz korkak silik kişilikte olanlarda görülür. Yani kimse beni görmesin diyen. Görünmek istemeyen kişilerde. Vücutta buna tepki olarak pigment azaltıyor. Hatta birisi babası gelip onu görüp de kızmasın diye keşke görünmesem deyip dururmuş sonra böyle bir hastalığı başlamış. Bilinçaltı temizliği yaparak bu hastalıktan kurtulmuş

o zaman hepimiz korkak silik kişileriz öyle mi?? sende yoksa bu şekilde yorum yapma Allah başına verir neden olduğunu görürsün. bu üzüntüyle gelişen bir hastalık genelde hassas insanlarda olur. gamsız falan olmak lazım onuda yapamadık demek ki..

arkadaşlar beim ablamı vücududa beyaz lekeler olusmaya başladı cıkarken önce yanma oluyor şisiyor beyazlıyor 2 ay şiş gezdi cok feciydi şimdi şişlişkler indi doktorlar vitiligo dedi biri matar dedi sevidik 4. ayıda ve gecmedi tekrar aynı doktora gittiğinde matar değil demiş yani doktorlarda tam teşhis koyamadılar en son olarak vitiligo denildi. hertarafında var nerdeyse eller hariç size soracagım şudur sizdede yanma ve şişmeylemi oluştu birde beyaz yerlerin tüyleridemi beyaz olur ablamda tüyler siyah allah hepinizede acil şifa versin

canım bu en fazla ellerde görülür o yüzden başka birşey olabilir. kaşıntıyla oluyor genelde.

korkak, silik kişilerde görülür diyen arkadaş bu devirde nasıl böyle bir düşüncede olabiliyorsun şaşkınlıkla okudum yazını.. ben bu hastalıkla 5 yaşında tanışmışım başladığını hatırlamıyorum bile ki kişiliğim nasıl otursun o yaşta ve silik,korkak biri olmayı düşünsün o yaşta biri.. saçmalıktan başka bi şey değil senin düşüncelerin..

sadece ellerde olur diyen arkadaşım, her yerde olabiliyor sadece ellerde olur diyemeyiz bu hastalık için.. ayrıca benim yayılıyor ara sıra ve o zamanlarda sadece hafif kaşıntı oluyor beyazlamadan önce, şişlik filan olmuyor diye biliyorum..

Allah hepimizin şifasını versin..

korkak, silik kişilerde görülür diyen arkadaş bu devirde nasıl böyle bir düşüncede olabiliyorsun şaşkınlıkla okudum yazını.. ben bu hastalıkla 5 yaşında tanışmışım başladığını hatırlamıyorum bile ki kişiliğim nasıl otursun o yaşta ve silik,korkak biri olmayı düşünsün o yaşta biri.. saçmalıktan başka bi şey değil senin düşüncelerin..

sadece ellerde olur diyen arkadaşım, her yerde olabiliyor sadece ellerde olur diyemeyiz bu hastalık için.. ayrıca benim yayılıyor ara sıra ve o zamanlarda sadece hafif kaşıntı oluyor beyazlamadan önce, şişlik filan olmuyor diye biliyorum..

Allah hepimizin şifasını versin..

evet bende sana katılıyorum mıcheal jackson gibi bir dünya starında bile vitiligo vardı bunun bu tarz bir kişilikle alakası yok yalnız hassas insanlarda olduğunu düşünüyorum çünkü bende fazla üzüntü ve stresten oldu. ama şurda bir yanlış anlaşılma olmuş ben sadece ellerde olur demedim dikkat edersen. en çok ellerde olur dedim. eğer ellerde yoksa başka birşeyde olabilir bunu dikkate almaları lazım diye düşünüyorum.

Aycan hanım benim ellerimde sonradan oldu önce başka yerlerde vardı, o yüzden öyle söyledim arkadaşın ablasının hastalığı da vitiligo olabilir. Başlangıçtır belki.

Aycan hanım benim ellerimde sonradan oldu önce başka yerlerde vardı, o yüzden öyle söyledim arkadaşın ablasının hastalığı da vitiligo olabilir. Başlangıçtır belki.

olabilir tabi uzman değilim sonuçta. Neyse hastalık Allah hepimize şifa versin inş..

hanımlar öncelikle çook geçmiş olsun bu hastalığın ilacı var bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum annemde de var malesef ve kullanıyo çok da iyi geliyo rabbime şükürler olsun ilacın adı PROTOPİC cildiye doktorları yazıyo yazmadan hastaya verilmiyo doktora danışarak alabilirsiniz iyi gelirse belki bi hayır duası alırım sizlerden rabbim şifasını versin inşallah

hayatımda ilk defa böyle bi saçmalıkla karşılaşıyorum,heralde kendini tarif ettin ve hepimiz sana kendimizden çok üzüldük inan asıl sana geçmiş olsun bu zekayla yaşamaya mahkum olduğun için

Hayatımız yalan olmuş : ) buraya gelip reklam yapıyorum site yönetimi de yakalayıp rezil ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:

ben 2009 dan beri vitiligo hastasıyım daha onceleri yoktu şuan tüm vucudumu kaplamış durumda olmayayn yerim yok diyebilirim benim kaşım kirpiğim beyazladı hatta üst bacağımda vitiligo olan bolgelerdeki tüylerde beyaz devamlı olmasada kremlerim var onları sürüyorum (küçük çocuğum olduğundan sürmeyi unuttuğum oluyo) hastalığın ilerlemesi kişiden kişiye değişiyo benim hızlı ilerliyo yeni bir yere attğında kaşıntı şişme olmuyo allh hepimize şifa versin başka merak ettğin bişe olursa yazarsın

arkadaşlar bir arkadaşım vitiligom için bana eczacının kendi yaptığı özel bir ilaç bulmuş 3 gündür deniyorum. gece yatarken sürüyorum ve sabah uyanınca da diğer kremi sürüp yarım saat kadar güneşte bekliyorum. ayağımın üzerinde beyazlık olan yerde iki kahverengi nokta oluştu çok sevindim. eğer gerçekten 1 ay içinde faydasını görürsem kapanma oluşursa size ilacı hangi eczaneden bulduğumuzu söylerim. isteyenler temin ederler.

nasıl bir krem adı nedir bizimlede paylaşın lütfen benim çok ilerledi ilerlemeyede devam ediyo birbirimize yardımcı olalım lütfenn

şarköy de bir eczacı kendisi yapıyormuş isteyen özelden bana yazsın telefon numarasını vereyim. 10 gün falan oldu kullanalı henüz bişey yok yani eczacı bana 2 3 ayı gözden çıkar dedi, sabırla bekliyorum.

mrb arkadaşım formda yazınızı okudum bende 2 yıldır vitilligo hastasıyım koltuk altım yüzüm komple beyazladı size sorum kullandığınız Dr.Shiffa Turquoise setinin faydasını gordünüzmü tavsiye edermisinz maddi durumum çok iyi değil faydası olmayayn kremlere para yatırmak ismeiyorum sizin koltuk altınızda azalma oldumu bilgilendirirseniz sevinirim

dr shiffa vitiligo seti işe yaradımı? bana geri dönüş yaparmısınız?

X