- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
merhaba bayanlar önelikle herkese çok geçmiş olsun..1 yaşında bir bebeğim var ve yazın tatile gittiğimiz yerde eşim bebegımızın sol memesının alt kısmına denk gelen tenınden cok hafıf daha acık renkte bı beyzlaşma fark etı..kendının ellerı ve ayaklarında vıtılıgı var..ama 19 yasındayken cıkmıs ve durmus ılerleme yok ve beyaz tenlı oldugu ıcın cok hafıf bellı oluyor..tabı bebegımızdekı degısıklıgı hemen fark ettı..cok uzuldu agladı ..benımyuzumden dıye..bız dr a gıttık devlette bı cıldıyecı ama bırsey dıyemedı tam..beyaz ben olabılır baska bır lezyon olabılır derı tepkımeye gırmıs falan olabılır yada vıtılıgoda olabılır tam bellı degıl yakıp edılcek dedı..baska bır yerd yıne goturduk ozel hastanede dr.olabılır ama bu kadar kucuk bebekte pek rastlamaz dedı.takıp dedı..fıkrımı sorarsanız kısısel bence degıl dedı.ıkı cıldıyecı bence degıl ama takıp dedı.ama cocuk dr u gormustu vıtılıgo işte dedi rahat rahat..ama herhangı bır test yapılmadı..canımız cok sıkılıyor ya ılerlerse dıye daha cok kucuk ..cocukluk donemını bu hastalıkla gecırmesı onun ve psıkolojısı ıcın pek ıyı olmaz..sizce nedir..gozle gorulmesı cok zor dıkkat ıstıyor..bız sureklı ınceledıgımız ıcın fark edıyoruz..ama dısarıdan kımse anlamıyor...baslangıcta mı bu hastalık bole oluyor anlayamadım..tavsıyelerını ve goruslerınızı merak edıyorum..ne yapmam lazım..cocuklarda tedavıde uygulanmıyormus...gercı daha tam teşhis koyulmadı 6 ay sonra gıdecegız ama ne dıyecek neye gore cagırdı anlamıs degılım bu belırsızlık benı uzuyor...