- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende getirteyim o zaman internetten falan mı istedin?
kızlar benim de göğsümde beyaz bi leke var. zaten açık tenliyim. emin olamıyorum o nedenle ama vitiligo olursa yaygınlaşırsa diye endişe ediyorum.
kızlar benim de göğsümde beyaz bi leke var. zaten açık tenliyim. emin olamıyorum o nedenle ama vitiligo olursa yaygınlaşırsa diye endişe ediyorum.
kızlar vitiligo ırsi olabilr mi acaba bilginiz var mı bu konuda ben araştırdm ama kayda değer bişey bulamadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
ewet internetten aldim celal turker den aldım kapıda odemeyle saban ozde pttle oduyorsun bende celal turker den aldım kapıda odeme daha ıyı yanı numarasını vereyım ozel mesajdan cekerım
kızlar vitiligo ırsi olabilr mi acaba bilginiz var mı bu konuda ben araştırdm ama kayda değer bişey bulamadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
mesajını aldım özelden yazamıyorum henüz. çok teşekkür ederim çok sağol yardımların için :)
rıca ederım her gordugum kısıye verıyorum yarında gelınlıkcıye gıdıp vercem :)) bursada cok cogaltı bu hastalık tedavısı yok dıyorlar ama benımkısı gecıyor eller cok gec gececek ayaklar fılan
moralimizi yüksek tutmamız lazım ki iyi olalım stres çok büyük faktör burda. allah yardımcımız olsun
bu krem gunes etkısınden ıyılesıyo zaten