- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
babam sarımsakla bu hastalığı yeneli 15 sene oluyo ve bi daha hiç tekrarlamadı cildinde de hiç iz ve leke yok.
çok teşşekür edrm paylaşımız için kesinlikle denicem inşlla benimkie geçerde sizde vesile olursnz
merhaba arkadaslar,vitiligo hakkinda hiç bir bilgim yok,ama benim anlimdabeyaz beyaz kucuk lekeler var sanki cil gibi ama bunlar beyaz cil sanki boyle birseymi doktorada gitmedim cvp verebilirseniz sevinirim.
ben sitelr arası gezerken bir cilt drsinin önerdiği bi marka görüm.vichy dermablend.mayısta alcam bende iki türlüsü var biri günlük biri ultra kapatıcı.türkiyede satışı kalkmıs sadece gittigidiyorda bulabilirsin.Allah mutlu etsin cnm.benim vitiligoyla birinci senem sinir bozucu çokgenelde nokta kadar olmuyorlar. Daha büyük oluyorlar. Ve oluşurken kaşınarak oluşuyorlar birden bire anlamıyosun bile ne arada olmuş. Vücudunu incele farklı yerlerde yoksa önemli bişey değildir. Nasıl göründüğünü bilip kıyas yapmak istersen arama motorlarına yaz vitiligo diye çıkan sonuçlarla kıyasla bence benzer mi?
kızlar dirseğimdeki vitiligo lekelerini kapatabileceğim önerebilceğiniz bir kapatıcı krem pudra falan yok mu ?