bu hastalık genellikle kendine güvensiz korkak silik kişilikte olanlarda görülür. Yani kimse beni görmesin diyen. Görünmek istemeyen kişilerde. Vücutta buna tepki olarak pigment azaltıyor. Hatta birisi babası gelip onu görüp de kızmasın diye keşke görünmesem deyip dururmuş sonra böyle bir hastalığı başlamış. Bilinçaltı temizliği yaparak bu hastalıktan kurtulmuş
arkadaşlar beim ablamı vücududa beyaz lekeler olusmaya başladı cıkarken önce yanma oluyor şisiyor beyazlıyor 2 ay şiş gezdi cok feciydi şimdi şişlişkler indi doktorlar vitiligo dedi biri matar dedi sevidik 4. ayıda ve gecmedi tekrar aynı doktora gittiğinde matar değil demiş yani doktorlarda tam teşhis koyamadılar en son olarak vitiligo denildi. hertarafında var nerdeyse eller hariç size soracagım şudur sizdede yanma ve şişmeylemi oluştu birde beyaz yerlerin tüyleridemi beyaz olur ablamda tüyler siyah allah hepinizede acil şifa versin
korkak, silik kişilerde görülür diyen arkadaş bu devirde nasıl böyle bir düşüncede olabiliyorsun şaşkınlıkla okudum yazını.. ben bu hastalıkla 5 yaşında tanışmışım başladığını hatırlamıyorum bile ki kişiliğim nasıl otursun o yaşta ve silik,korkak biri olmayı düşünsün o yaşta biri.. saçmalıktan başka bi şey değil senin düşüncelerin..
sadece ellerde olur diyen arkadaşım, her yerde olabiliyor sadece ellerde olur diyemeyiz bu hastalık için.. ayrıca benim yayılıyor ara sıra ve o zamanlarda sadece hafif kaşıntı oluyor beyazlamadan önce, şişlik filan olmuyor diye biliyorum..
Allah hepimizin şifasını versin..
Aycan hanım benim ellerimde sonradan oldu önce başka yerlerde vardı, o yüzden öyle söyledim arkadaşın ablasının hastalığı da vitiligo olabilir. Başlangıçtır belki.
bu hastalık genellikle kendine güvensiz korkak silik kişilikte olanlarda görülür. Yani kimse beni görmesin diyen. Görünmek istemeyen kişilerde. Vücutta buna tepki olarak pigment azaltıyor. Hatta birisi babası gelip onu görüp de kızmasın diye keşke görünmesem deyip dururmuş sonra böyle bir hastalığı başlamış. Bilinçaltı temizliği yaparak bu hastalıktan kurtulmuş
arkadaşlar beim ablamı vücududa beyaz lekeler olusmaya başladı cıkarken önce yanma oluyor şisiyor beyazlıyor 2 ay şiş gezdi cok feciydi şimdi şişlişkler indi doktorlar vitiligo dedi biri matar dedi sevidik 4. ayıda ve gecmedi tekrar aynı doktora gittiğinde matar değil demiş yani doktorlarda tam teşhis koyamadılar en son olarak vitiligo denildi. hertarafında var nerdeyse eller hariç size soracagım şudur sizdede yanma ve şişmeylemi oluştu birde beyaz yerlerin tüyleridemi beyaz olur ablamda tüyler siyah allah hepinizede acil şifa versin
mrb arkadaşım formda yazınızı okudum bende 2 yıldır vitilligo hastasıyım koltuk altım yüzüm komple beyazladı size sorum kullandığınız Dr.Shiffa Turquoise setinin faydasını gordünüzmü tavsiye edermisinz maddi durumum çok iyi değil faydası olmayayn kremlere para yatırmak ismeiyorum sizin koltuk altınızda azalma oldumu bilgilendirirseniz sevinirim