Vücut seyirmelerim psikolojik olabilir mi?

feiza17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
21
5
1
Arkadaşlar psikolojik açıdan kendimi uzun zamandır yorgun, mutsuz,...vs hissediyorum. Psikoloğa gitme kararı bir alıyorum bir vazgeçiyorum derken şurada birkaç haftadır gözlemlediğim bir durumum oldu acaba bunun psikolojimle mi bir alakası var anlayamadım. Birkaç hafta önce gözüm seyirdi 2-3 gün sürdü yorgunluktandır diye önemsemedim. Sonrasında yanak, çene, kol, göbek derken dizim, bacağım, ayak serçe parmağım falan seyirmeye başladı. Bunlar için hangi doktora gidilir bilmediğimden internette araştırdım als falan bahsetmişler inanamadım yani haliyle inanmak istemez insan. Psikolojik de olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hangi doktora gitmeliyim bununla ilgili?

ahhh kıyamam benn sana Allah yardımcın olsun kimbilir hangi dertlerle uğraşıyosun..
bende aynı şekilde seyirme yaşadım ellerimde gözümde hatta baiım istemsiz sinirden hareket ediyo heyecanlandığıöda bende aynı şekilde nete yazınca tırstımm bide onu kafaya taktım.. ama ortopedi uzmanı bazen sinirden kaslarımız zatıflayıp seyirebilir dedi ve rahatladım..
ama yinede bi doktora başvurmanda fayda var ama korkma şu an sinirsel olduğu için psikolojin muhtemelen sarsık olduğu için öyle gelio sana olsun tedbir olsun için rahatlasın sen yinede bi git ama korkma geçmiş olsun...

Haklısınız iyisi mi doktora gidip göstermek lazım. Beyin-sinir cerrahına mı psikoloğa falan mı başvurucam bunun için? Siz nereye başvurmuştunuz? benimdeneyimim22

Haklısınız iyisi mi doktora gidip göstermek lazım. Beyin-sinir cerrahına mı psikoloğa falan mı başvurucam bunun için? Siz nereye başvurmuştunuz? benimdeneyimim22
beyin cerrahıda olur ortopedistte olur..
ama bence ilk baş bi pratisyen hekime git o seni yönlendirir.. yani aile hekimine yada işte bi sağlık ocağına başvur canım o seni yönlendiricek..
belkide sadece vitamin eksiklğidir
b12 vitamin eksikliğindede aynı belirtiler olur çünküü :) çok geçmiş olsun

Merhaba,
ben yeni üye oldum,ilk mesajımı yazıyorum, 4 aydır ayaklarımda ve vücudumun çeşitli yerlerinde seğirmeler var, 3 tane nöroloğa gittim emg çekildi çok şukur bi şey çıkmadı, psikoloğa gidiyorum 2 aydır anti depresan kullanıyorum, tam iyi oldum derken cuma akşamı tekrar başladı,bu cuma tekrar psikiyatristime kontrole gideceğim, benzer durumu yaşayan ve iyileşen var mı? teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…