En iyisi canım benssenb ben benimkini ekleyeyi buraya. Maviler geçen ayki değerlerim, kırmızılar bu ay. Geçen ay KK'ne girmeye başlayınca ortalarda biryerde başlamıştım. Böyle grafik üzerinde görünce daha iyi oluyor. İnşallah size de faydalı olur. Ama çok da düzenli değil benimki. Siz de böyle yaparsanız daha iyi görebilirsiniz kızlar.
canım grafiği nasıl ekledin bende ekleyip yorumlarınızı almak istiyorum ama başaramadım bana yardım edebilir misin?
canım ilgine zahmetine tşk ederim evet senin ısılarındaki çıkış inişler çok net belli ediyor yumurtlama öncesi ve sonrasını dilerim birilerininde işine yarar gelelim bana ben adet olacağıma eminim hislerimde hiç yanılmadım vede zaten hiç belirti yok zaten ısıma gelince tamamen meraktan bu ay denedim ve şuna karar verdim kesinlikle kafama takmadan gün aşırı yada olası gerektiği zamanlarda birliktelikte bulunacak ve asla ovulasyon ısı ölçümü falan yapmayacağım insanı odaklayarak bence hamiş kalmasına engel oluyor gibime geldi gerçi ben daha ilkkez ısı denedim:)))ama en iyisi hiçbirşey yokmuş gibi kafaya bebişi takmadan devam etmeli ve zamanı geldiği zaman gerçekten sürprizle öğrenmelisin ben öyle yapacam Allahın izniyle seninde pek anlamıyorum bu ısı olayından ama dediklerine göre ısı 1 derece düşünce adet olacakmışsın anlamına gelmiyormuş yumurtlamadan önceki ısıya düşerse oluurmuşsun amannn valla kasvetli işler bunlar elimizi açacağız hayırlı zamanda hayırlı evlat ver Ya Resulallah diyeceğiz o kadar:)))en güzeli bu
arkadaşlar yarın adet günüm 28-29 günde bir adet oluyorum belirtim hiç yok sadece kasıklarımda sağlı sollu batma yanma zonklama tarzı birşeyler var ve bu tamamen adet belirtiside olabilir içimden hamile olmadığım adet olacağım geçiyor ama yinede bu ayki ısı takibimi yazayım sizlerde yorumda bulunun hem başkalarınada yararlı olacağını düşünüyorum
10.gün..............36.2
11.gün..............36.3
12.gün..............36.1
13.gün..............36.3
14.gün..............36.1
15.gün..............36.3
16.gün..............36.1
17.gün..............36.4
18.gün..............36.3
19.gün..............36.4
20.gün..............36.4
21.gün..............36.4
22.gün..............36.5
23.gün..............36.7
24.gün..............36.6
25.gün..............36.7
26.gün..............36.7
27.gün..............36.6
28.gün..............36.6
violet canım umarım gelecek aya hamiş kalırsın sıkma canınınesemese ben senin ısına hiç anlam veremiyorum tatlım umarım bu ay hamiş kalırsında kayınpederin geldiğinde torun haberini alır bebekimm senden ne haber kız hiç sesin çıkmıyor tahlil yaptıracaktın ne oldu???öpüyorum hepinizi
canım sana yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama ısı konusunda pek bilgili değilim gerçi düzenli ısıları anlayabiliyorum ne zaman yumurtlama olduğunu ama seninki gerçekten çok farklı geliyor bana sonuç olarak umarım hamiş çıkarsın tatlım
Kızlar bugün adet oldum artık, ısı takibine yine devam. Ben bu işi anlayasıya kadar yılmayacağım inşallah. Bide ovulasyon kitiyle takibi iyice sıkı tutmak niyetindeyim. Henüz daha pes etmedim, vaktim oldukça da buraya girip bilgimi arttırmak istiyorum. Çok bilimsel çalışıyoruz kızlar. Hadiyin yılmak yok, yola devam. bebişlerimiz bizi bekliyor.