• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vücut ısısının yüksek olması...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Hanımlar vücut ısısının yüksek olması hamilelikle ilgili olabiliyor mu veya hamile olmaya müsait vs mi oluyor mu beden veya şöyle sorayım vücut ısısı genelde neden yüksek olur?

Evde ateş ölçeri olmadığı için bakamıyorum fakat genelde vücut ısım yüksek oluyor bu bazen beni rahatsız ediyor ve bunu eşimde fark ediyor bazen koluma dokunuyor veya sarılcak ‘sen yanıyorsun bu ne sıcak vs diyor bende eşime dokunduğum zaman mesela o soğuk oluyor o zaman daha iyi anlıyorum benim vücut ısımın gerçekten yüksek olduğunu.. bazen bunun için doktora gitmek istiyorum sonra saçma geliyor böyle bir nedenden ötürü gitmek...

O bende de var. Doktora gitmedim çünkü hastane ortamını sevmem :) beni rahatsız etmiyordu o yüzden çok takılmadım. Hamile degilim. Önceden üşüyen biriydim. Evlendim ani kilo alışım oldu çünkü yeme alışkanlığım değişti sebzeyi birakip acılı etli yağlı yemeklere yöneldim. O dönemde eşim de aynı tepkide bulunuyordu. Düşününce bunun yemekle ilgisi var ya da kilo alma kolestrol olabilir gibi yargıya bağladım. Bir dönem diyet yaptim. O sırada bu ısı normale döndü. Benim gözlemim böyle. Tabi doktora görünmekte fayda var belki altında yatan ciddi bir durum olabilir. Hamilelik durumu da belki etkiler bu konuda bilgim yok.

Ben kendimi bildim bileli sıcağım 😂😂 o yüzden lazı hiç sevmem 🙄🙄

Back