Vücut çorabı

Geçen hafta korsan kız kostümü aldım deri. Yemin ederim şeker kız candy gibi olmuştu. Çünkü dombiliyim ben seksi olam derken tatlış oldu mini etek vs. 🤣🤣 ama vücut çorabına çok sıcak bakıyorum alacağım hem bence kiloları da kapatır
Kesinlikle kiloları kapatacagi için şimdilik ilk tercihim:)ama modele karar vermek çok zor ya

Geçen hafta korsan kız kostümü aldım deri. Yemin ederim şeker kız candy gibi olmuştu. Çünkü dombiliyim ben seksi olam derken tatlış oldu mini etek vs. 🤣🤣 ama vücut çorabına çok sıcak bakıyorum alacağım hem bence kiloları da kapatır

Ben hiç kostüm denemedim.
Bana göre değil.
Yok oyuncak yok kelepçe bu işler derya deniz.
En büyük çılgınlığım jartiyerli büstiyer takımıydı.
Benim için büyük çılgınlık:KK70:

Ben hiç kostüm denemedim.
Bana göre değil.
Yok oyuncak yok kelepçe bu işler derya deniz.
En büyük çılgınlığım jartiyerli büstiyer takımıydı.
Benim için büyük çılgınlık:KK70:
Oo ne diyorsun bu hafta da bi kostüm daha aldım police oda deri 🤣🤣 tutukla beni amirim diye bağırtacağım bizim herife 😆

Gizlaaa aldınız mı bu çorabı Trendyol da gördüm ben indirimde alcam galiba 🤣 ayrıca hizmetçi kostümü öneriyorum ilgilenenlere😂😂
Ya ben kostümleri çok severim korsan kız var hemşire var bu haffta da polis aldım da oğlak burcundan mı nedir hizmetçi ve sekreter olamıyorum 🤣🤣

Incili tangayi ilk defa görüyorum yav ne degisikmis bende alicam hdhdh vücut çorabı bayadir aklimda benimde ama kafama gore model bulamadim

X