- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben arası sadece inciden oluşanlardan almayı düşünüyorum, çıkmayacaksa fazla kalabalık yapmasınHayır hala model bakıyorum.
Öyle kolay karar veremem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben arası sadece inciden oluşanlardan almayı düşünüyorum, çıkmayacaksa fazla kalabalık yapmasınHayır hala model bakıyorum.
Ben arası sadece inciden oluşanlardan almayı düşünüyorum, çıkmayacaksa fazla kalabalık yapmasın
Aynen bencede ben o incili olanı hala anlayamadim zaten:)cinsellikte ki seviyem bu kadar:)Ona çok baktim ama bana göre bir şey değil galiba o hehe :)
Linkini bekliyoruz bende hala karar veremedim usturuplu bişey bulamadım kendime göre:)Hayır hala model bakıyorum.
Kesinlikle kiloları kapatacagi için şimdilik ilk tercihim:)ama modele karar vermek çok zor yaGeçen hafta korsan kız kostümü aldım deri. Yemin ederim şeker kız candy gibi olmuştu. Çünkü dombiliyim ben seksi olam derken tatlış oldu mini etek vs. ama vücut çorabına çok sıcak bakıyorum alacağım hem bence kiloları da kapatır
Geçen hafta korsan kız kostümü aldım deri. Yemin ederim şeker kız candy gibi olmuştu. Çünkü dombiliyim ben seksi olam derken tatlış oldu mini etek vs. ama vücut çorabına çok sıcak bakıyorum alacağım hem bence kiloları da kapatır
Valla yorumları okuyorum cinselliğin fantezi kısmında herşeye açığım ama fıstığın hemen alt kısmında inci ne alaka arkadaşlar yawOna çok baktim ama bana göre bir şey değil galiba o hehe :)
Oo ne diyorsun bu hafta da bi kostüm daha aldım police oda deri tutukla beni amirim diye bağırtacağım bizim herifeBen hiç kostüm denemedim.
Bana göre değil.
Yok oyuncak yok kelepçe bu işler derya deniz.
En büyük çılgınlığım jartiyerli büstiyer takımıydı.
Benim için büyük çılgınlık
Ya ben kostümleri çok severim korsan kız var hemşire var bu haffta da polis aldım da oğlak burcundan mı nedir hizmetçi ve sekreter olamıyorumGizlaaa aldınız mı bu çorabı Trendyol da gördüm ben indirimde alcam galiba ayrıca hizmetçi kostümü öneriyorum ilgilenenlere
Durun bende bakayım az bulan bulduğunu buraya atsınAldiniz denediniz onay veriyorsanız hemen sipariş vericem:)
Anacim burçla ilgiliyse yandık ben akrep burcuyum iyi seviyorsun ama korsan giz neymiş neyin nesiymis hemen bakıyorumYa ben kostümleri çok severim korsan kız var hemşire var bu haffta da polis aldım da oğlak burcundan mı nedir hizmetçi ve sekreter olamıyorum
Hahahahahaahaha terazilere ne giderrYa ben kostümleri çok severim korsan kız var hemşire var bu haffta da polis aldım da oğlak burcundan mı nedir hizmetçi ve sekreter olamıyorum
Selam nerlerdsin sen hiç gözükmüyorsun iyisin demi..Anacim burçla ilgiliyse yandık ben akrep burcuyum iyi seviyorsun ama korsan giz neymiş neyin nesiymis hemen bakıyorum
Ya bende az önce seni görünce yazcektim ama atladım, iyiyim sen nasılsın hey gidi günler hurremli geceler diyorumSelam nerlerdsin sen hiç gözükmüyorsun iyisin demi..