- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
- Konu Sahibi nomunomuchua
Balık etki hatunlarda gerçekten güzel duruyor ama fazla fazla kilolu kadınlarda bence hiç estetik durmuyor .
Balina etliyim olmaz mi? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık etki hatunlarda gerçekten güzel duruyor ama fazla fazla kilolu kadınlarda bence hiç estetik durmuyor .
Ablam terazi genelde mum ışığı güzel koku ister illa kostüm giyecem dersen de böyle dokununca elinin altında yumuşacık hissettiren birşey olsun.Hahahahahaahaha terazilere ne giderr
Bu da begendigim 2. Model amaForzuzu Kadın Vücut Çorabı Siyah File Fantazi Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Forzuzu Kadın Vücut Çorabı Siyah File Fantazi Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da begendigim 2. Model ama
Iddialı.
Belki sonrakilerde denerim.
Girişi bunla yapmam zor olabilir.. :)
Oo ne diyorsun bu hafta da bi kostüm daha aldım police oda deri tutukla beni amirim diye bağırtacağım bizim herife
Yaa o derece:)Bu da begendigim 2. Model ama
Iddialı.
Belki sonrakilerde denerim.
Girişi bunla yapmam zor olabilir.. :)
Saten olsun diyecemde benimki hayatta elini süremez ona huylanıyor:))Ablam terazi genelde mum ışığı güzel koku ister illa kostüm giyecem dersen de böyle dokununca elinin altında yumuşacık hissettiren birşey olsun.
Ahhaha çok belli değilmi valla çocuk olmadan bağıralım sonra zaten sesimiz içimize kaçacakEvde bebe yok galiba.
Doya doya bağırın.
Biz nefes almaya korkuyoz
Yaa o derece:)
Senin için yorumlamıştım sen seversin diye ama enişte bey huylanıyorsa boşver kostümü sen kokuyu sür mumları hazırlaSaten olsun diyecemde benimki hayatta elini süremez ona huylanıyor:))
O zaman kadife olsun.Saten olsun diyecemde benimki hayatta elini süremez ona huylanıyor:))
Bende iyiyim sağol,yolculuklar devammı halaYa bende az önce seni görünce yazcektim ama atladım, iyiyim sen nasılsın hey gidi günler hurremli geceler diyorum
Ben 44 bedenim söylemesi ayıp doğumdan sonra oldum ve aldım giydim çok da yakıştı maşallah bana bence kullanabilirsin yafet de hoş olurEvet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..
Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.
Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.
Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.
Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/
Yani kilolu kadınlar giymesin mi?
Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
Devam canım işte pandemi yüzünden azaldı evdeyiz çoğunlukla ama devam sende herşey yolunda mi güzel topicte karşılaştık heBende iyiyim sağol,yolculuklar devammı hala
Abooo kadife deyince benim içim garip oluyor üstüme hele hayatta giyememO zaman kadife olsun.
Ben gecelere kadife de yakistiriyorum haa :)
Bacım bide ben korsan olamam ya ipek kirpik takma kirpik takıyorum şimdi tek göz kapalı nasi olcek bozuluverir makyajım..Ya ben kostümleri çok severim korsan kız var hemşire var bu haffta da polis aldım da oğlak burcundan mı nedir hizmetçi ve sekreter olamıyorum
Ben 44 bedenim söylemesi ayıp doğumdan sonra oldum ve aldım giydim çok da yakıştı maşallah bana bence kullanabilirsin yafet de hoş olur
Hiç elleyermiyor nedense huylanıyor adamcağız,kokuya bayılır..Senin için yorumlamıştım sen seversin diye ama enişte bey huylanıyorsa boşver kostümü sen kokuyu sür mumları hazırla
Kadifede olmaz pazen giysem nasıl olurO zaman kadife olsun.
Ben gecelere kadife de yakistiriyorum haa :)
Abooo kadife deyince benim içim garip oluyor üstüme hele hayatta giyemem
Allah seni davul etmesin korsan kız dedik Karayip korsanı demedik dimiBacım bide ben korsan olamam ya ipek kirpik takma kirpik takıyorum şimdi tek göz kapalı nasi olcek bozuluverir makyajım..