- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
- Konu Sahibi nomunomuchua
Sabahlığın varmı diye sorsana calci süprüz yımırta misali gibi sjksjksjksjhkseks öncesi sabahlığın altına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahlığın varmı diye sorsana calci süprüz yımırta misali gibi sjksjksjksjhkseks öncesi sabahlığın altına
aaa adresini yaz hemen göndereyim sana ayıpsınSabahlığın varmı diye sorsana calci süprüz yımırta misali gibi sjksjksjksjhk
Günaydınlar bebeğin nasıl şimdi durumu okudum çok üzüldüm miniğe,inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur annesi tüm dualarımız onunla.Anam babam usulü kilot atlet ne verdiyse dalıyoruz eheheheheh ne vücut çorabı ne hali .dddddd
Şaka şaka o kadar değil tabi de vücut çorabına uzak kalmam beni de bir miktar üzdü. Eylül ağzımıza etmeseydi belki bende keşfederdim. Ama canı sağolsun hiçbir şey onun pıttığından bile değerli değil
Ben sevmem sabahlık filan bide öyle yerlere kadar uzun filanaaa adresini yaz hemen göndereyim sana ayıpsın
Sağol ablacım Allah razı olsun. 30 kasımda anjiyoya ardından açık kalp ameliyatına girecek dua edin olur muGünaydınlar bebeğin nasıl şimdi durumu okudum çok üzüldüm miniğe,inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur annesi tüm dualarımız onunla.
Tüm dualarımız seninle ve evladınla olsun,inşallah çok güzel haberler alırız senden,bir an önce sağlığına kavuşur inşallahSağol ablacım Allah razı olsun. 30 kasımda anjiyoya ardından açık kalp ameliyatına girecek dua edin olur mu
Ben şimdi trendyoldan aldıklarımı paylaşsam bence her kadın dolabını iç giyim konusunda canlı ve farklı tutmalı, her tarz olmalı. Şimdi motorcu kız kostümü arıyorum, indirime girse alacağım
o boncuğun ne işe yaradığını vallaha anlamadım. gorsellikten başka bir amacıda mi varmışBen dün adama gösterdim vücut çorabını, bunun altı açık çıkarmadan yapacaksak ben nasıl dokunacağım sana dedi. Bizim çorap işi yattı ama boncuklu donu denemezsem çatlarım
o boncuğun ne işe yaradığını vallaha anlamadım. gorsellikten başka bir amacıda mi varmış
Biz nenelerimizin paçali çiçekli don döneminde kalmışızOhooo hem de ne amaçları varmış..
Önceki sayfalarda yazıyor, hareket ettikçe uyarıyormuş vücuduo boncuğun ne işe yaradığını vallaha anlamadım. gorsellikten başka bir amacıda mi varmış
Biraz da insanın içinden gelecek, ben severim şık cicili bicili şeyleri. Nişanda,alınan tüylü terlikleri giyip eskittim mesela ama sade olan güzel ve çekici olabilir pekalaErkekler bu kadar uğraşmıyorken kadınların çektiği çile nedir ağdası geceliği süsü püsü
Hiç uğraşamam
Tabi bunlar kişinin yapısı ile alakalı şeyler. Oldu bitti sade bir insanım. Ben nişanda hiçbir şey aldırtmadım kabul etmedim. İlk gecemde sadece siyah seksi bir takım giydim onun dışında bir iki kere giydim. Ancak eşimde kıyafet soyacak sabır bile yok birkaç kez giydim uğraşma hiç bunlara ihtiyacın yok dedi ben de canıma minnet bi daha denemedim. Sadece alışkanlık bekarken de hep string giyerdim alışmışım bir o varBiraz da insanın içinden gelecek, ben severim şık cicili bicili şeyleri. Nişanda,alınan tüylü terlikleri giyip eskittim mesela ama sade olan güzel ve çekici olabilir pekala
Aldiniz denediniz onay veriyorsanız hemen sipariş vericem:)Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..
Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.
Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.
Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.
Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/
Yani kilolu kadınlar giymesin mi?
Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
Hayır hala model bakıyorum.Aldiniz denediniz onay veriyorsanız hemen sipariş vericem:)