Vücut çorabı

He he bizde yedik 😂😂😂😂 hatta esine yakismismi diye sadece göstermek istemiştin dimi 🤭🤭🤭
Kııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bile 😂😂 kocam da bana bakınıyormuş nerde bu diye. Tam çıkartırken yakaladı. Sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum 😅😅😅😅

Kııııızzzz yeminlen denemek istedim. Sessiz sessiz giydim hemen çaktırmadan. Ömrü hayatımda ilk defa denedim, zor giydim zati. Ona seslenmedim bile 😂😂 kocam da bana bakınıyormuş nerde bu diye. Tam çıkartırken yakaladı. Sonrasını hayal gücünüze bırakıyorum 😅😅😅😅
Sen adama firsat vermissin oda forsati degerlendirmis canm😅😅😅

Valla bizim hayal gücümuze bırakırsan abowww ortalık karışır 🤭🤭🤭
Sen de istemem yan cebime koy modunda tabi 😂😂😂 adam kokusunu almış 😍

Kime neye göre herkesin hayal gücü farklı..kimi yatakta bitirir kimi salonda kimi de mutfak ta...😂

Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da :KK70: şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür..

Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim.
42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var.

Hani güzeli de az para değil. Alındığına değsin.

Söyle forumda bir araştırma yaptım öneriliyor mu diye bir yorum içimi cız ettirdi.

Biraz kilolu bir yavru giymiş kocası dalga geçmiş strece sarılmış kokoreç gibi olmuşsun diye. :/

Yani kilolu kadınlar giymesin mi?

Var mı kiloya rağmen giyip öneren?
Trendyolda uygun oluyor. Bide erkekler etli butlu seviyor bence. Hem bunlar kesinlikle denenmeli

X