Vucut biti acil yardim

Ilknur8486

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
7
0
40
Merhaba
Vucudumda surekli birseyler geziyor.Beyaz kepek gibi dokuntuler oluyor ve kasiniyorum. Cok rahatsiz oluyorum.
Vucut biti mi bu
3 defa doktora gittim losyon verdi ama o da iyilestirmedi. Psikolojik diyorlar ama degil. Annem de sinek ilaci kullaniyor battaniyesine kiyafetine. Ne yapacagimi sasirdim.

Vücut biti demek için ,gerçekten bit gibi biseyler gezmesi gerekmiyormu.. pul pul dökülmesi mevsimsel olabilir.cilt kuruluğu yüzünden.

Elbise biti dikisin arasina gizlenirmis bakinca gozukmuyor. Bu cok nadir olan bir hastalikmis. Hergun dus aliyorum. Kiyafetlerimi degistiriyorum. Ama kimseyi inandiramadigim icin belki yuvam bile dagilacak. En azindan dua istiyorum sizden. Allah rizasi icin.

Cok sasirtici. Nasil olur da bu kadar yikanmaya bitlenirsiniz? Iyi bir hekime gozuktunuz mu? Danisin bakalim belki tüm evi ilaclamak gerekiyordur.

Kwellada losyonu bir kez kullandik. Ama annem sinek ilaci sktigi icin kar etmemis olabilir hafif gelmis olabilir. Saclarimi da kazitmistim simdi biraz uzadi saclarima da giriyorlar. Doktorlar psikojik diyor ama bacaklarimda kucuk kucuk morluklar oluyor. Isirik da hissediyorum bazen. Esimi ikna edene kadar her yere bulasti diye dusunuyorum. Gecmiyor. Daha onceden burada birisi yazmis ayni sikayetleri ama onun gecmis. Kristena adli arkadas. Biz evde 4 kisiyiz birisi yasli birisi bebegim. Hayirlisi olsun bakalim bilmiyorum napcagimi.

bunu anlamak zor olmamali gercekten var mi yoksa psikolojik mi? Tekrar iyi bir cilt doktoruna gidin tahlil falan yaptirin. Psikolojik ise tedavisi daha onemli ihmal etmeyin.

Psikolojik degil ama sorunum cozulmedigi icin psikolojim bozulacak diye korkuyorum.
bence yarin hemen bir Dermatoloji randevusu alin, bastan sona anlatin derdinizi. Ihmal etmeyin. Bi de size morluklar falan gercekci geliyordur ama psikolojik de olma olasiligi var. Beynimiz cok degisik işliyor, bir hastaligin varlığını kabul ediyorsa kanitlari da üretiyor inandiriyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…