Vücudunda sürekli bi yeri agrıyan varsa bakabılırmı

Yoruldum gercekten cok siddetli agrilar oluyor zonkluyor gibi bazeen yanma hissi . Suan gezen agrilar basladi yine . Ayak bilegi kol omuzlar belim tutulmus gibi ezilmis gibi agriyor elledigim yerler . Gencsin diye attilar baslarindan psikolojik dedi

Bendede aynisi oluyordu.
Sabah kalkinca çok kötü.
Evet, gençlerde romatizmayi es geçiyorlar ama aslinda çok yaygın.
Benim ilk omuzda başladı. Kolum kalmıyordu. Sonra ayak bilekleri ve eller. Öyle Öyle derken tüm vücuda yayildi

Bendede aynisi oluyordu.
Sabah kalkinca çok kötü.
Evet, gençlerde romatizmayi es geçiyorlar ama aslinda çok yaygın.
Benim ilk omuzda başladı. Kolum kalmıyordu. Sonra ayak bilekleri ve eller. Öyle Öyle derken tüm vücuda yayildi
Sisme varmi oeki ? Bnde sadece yanma ve ezilmis gibi elleyince agri . Ve zonklamasa oluyor

Merhaba arkadaşlar boyun mr raporum çıkmış haftaya hastaneye gidicem ama mr raporunu yorumlayabilen varsa yardımcı olabilir misiniz 🪄💫

Eklentiler

• 1000045990.jpg
    1000045990.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar bu vücut arıları benı öldürüo hatta süründürüo öyle öldürüo, sol omzumda inanılmaz agrı parmak uclarıma kadar iniyor boynumda basımda hep agrı hepte sol tarafımda beyinden doppler cekıldı bişi cıkmadı sonucum temız geldı, fizige gittim ileri derece boyun düzleşmesi cıktı boyunluk verdiler hemen, onu takıyorum gündüzleri aksam da yatarken cıkarıyorum. Dün cok iyiydim bomba gibiydim uzun zamandır okadar iyi olmamıstım, sabah esime kahvaltı hazırladım muzık actım hem enerjiktim baya mutluydum. Esimi işe gönderdim yattım tekrar ama omuzuma bi agrı girdi agladım resmen koluma sancı yapıo yorganı ustume cekemıyorum.bu ay transferım olcaktı rahatsızım dıe erteledim. Ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum. Hangı doktora gideyim. Cok korkuyorum bi an önce iğleşip transferımı olmak istiyorum, doktor kan taraması fızık doktoru, zaten akrabam baya ilgilendi kanda sedimentasyon 37 cıktı diger degerler hepsi normal onuda önemlı değil dedi zaten astım h as tasıyımm ondan yuksek cıkmıs olabılır, bana bi akıl verın nolur bu agrılar neden oluyo nasıl gecer benım gibi olan varmı
Benim de sol omuzum ağrıyor, rahim yumurtalık aldırdıktan sonra başlamıştı. Fiziğe gittim mr çekildi sakatlanmış omzum. Sonuç gösterip tedaviye başlayacağım.Mr çekilmeden anlayamamıştı , menopozdan sandık ama değilmiş işte. Size de geçmiş olsun

X