Vücudunda sürekli bi yeri agrıyan varsa bakabılırmı

Ya cok gecmis olsun neler yasadiginizi anlayabiliyorum gercekten zor.Ben de yasamasam anlamazdim buyuk ihtimal. Habgi bolgedeki agrinin hangi psikolojik sıkntidan kaynaklandigina dair bir yazi vardi , okumanizi tavsiye ederim.Icimize atip disa vuramadigimizi vucuda toksin gibi atiyoruz o da artk kaldiramaynca hastalk belirtileriyle disa vuruyor.Sizin kasık agrilarinix ne sekildeydi?Ne kadar surdu ?Benimki adet olacakmis gibiydi hala da var ama magnezyum verincd doktor o baya azaltti.Smdi coghnlukla sag kasigim,nadiren de sol kasigim agriyor. Allah im saglikli mutlu gunlerimizi ver bize cunku ev sorumlulugu cocuk sorumlulugu is sorumlulugu,hepsi beni bekliyor.:KK43:
Benim kaşık ağrıları baya yoğundu bazen bıçak saplanır gibi bazen iğne batar gibi sonra işte ben de Kadın doğuma gittim ilk birşey çıkmadı iki ay sonra ilaçlı tomoda 2,5 cm kist çıktı.sonra adet oldum tekrar kadın doğuma gittiğimde kist falan kalmamıştı adetle atılmış.ama kist sağdaydı benim bi sol bi sağ ağrıyordu.sonra kendiliğinden geçti.ondan sonra zaten meme göğüs sol kol koltukaltı başladı.ben maden suyu içiyorum günlük bir yada iki tane.biliyorum hatta barış musluyu takip ediyorum hastalıkların ne ile bağlantılı olduğunu falan anlatıyor.zaten hepsi stresten oldu onun da farkındayım.kendime telkin veriyorum bazen iyi düşünmeye dair ve içindeki öfkeden arınmak için falan.bide ben yüzme kursuna yazıldım yarın başlıycam.çünkü yüzmek insana gerçekten iyi geliyormuş.eğer öğrenebilirsem çünkü aşırı su korkum var düzenli yüzmeyi düşünüyorum.size de çok geçmiş olsun.bunları ancak yaşayan anlıyor.benim eşim de anlamıyor.evham yapıyorsun diyor.ağrımasa niye söyleyimki.benim de kızım var 3 yaşında.bu ağrılarla gerçekten herşey zor geliyor birde halsizlik oluyor.o da sanırım ağrıların verdiği anksiyeteden dolayı bir isteksizlik.

Yuzmeyi bana dq önerdiler ben de bilmiyorum yuzmeyi hep kollukla yuzmusumdur :) Halsizlik de hepsinden zor eskiden daha sık olurdu bende, kan tahliliyle vitaminlerinjze baktirdiniz mi? B12 d vitamini ve demir degerleri halsizlikte cok rol oynuyor.Bazen bir gaz skısmasi oluyo karnimin her yerinde o da felaket.

Yuzmeyi bana dq önerdiler ben de bilmiyorum yuzmeyi hep kollukla yuzmusumdur :) Halsizlik de hepsinden zor eskiden daha sık olurdu bende, kan tahliliyle vitaminlerinjze baktirdiniz mi? B12 d vitamini ve demir degerleri halsizlikte cok rol oynuyor.Bazen bir gaz skısmasi oluyo karnimin her yerinde o da felaket.
Baktırdım d vitamini düşüktü zaten uzun süredir onu da kullanıyorum.bakalım yarın bir yüzme dersine başlayım da belki stresim azalır ve geçer hepsi diye düşünüyorum:) limonlu su iyi geliyor gaz sıkışmasına.bende de bu sıralar var.kabızlık işte oluştu o rahatsız ediyor.bugün mesela mide sol kaburga altı ve göbek çevresi gayet rahattı ağrım yada batma olmadı.yani değişiyor sürekli.İnşallah hepimizin geçer bu belirsiz ağrıları.ama benimle aynı sorunları yaşayan kişilerle konuşmak iyi geliyor.çünkü yaşamayan bunu anlayamıyor.en yakınların bile umursamıyor.

Baktırdım d vitamini düşüktü zaten uzun süredir onu da kullanıyorum.bakalım yarın bir yüzme dersine başlayım da belki stresim azalır ve geçer hepsi diye düşünüyorum:) limonlu su iyi geliyor gaz sıkışmasına.bende de bu sıralar var.kabızlık işte oluştu o rahatsız ediyor.bugün mesela mide sol kaburga altı ve göbek çevresi gayet rahattı ağrım yada batma olmadı.yani değişiyor sürekli.İnşallah hepimizin geçer bu belirsiz ağrıları.ama benimle aynı sorunları yaşayan kişilerle konuşmak iyi geliyor.çünkü yaşamayan bunu anlayamıyor.en yakınların bile umursamıyor.
Evet limonlu suyu ben de duydum ama denememistim deneyecegim.Sadece son 1 aydir su icmeyi artirdim, vucuttaki toksinleri en iyi suyla atarmisiz. Yuzmek eminim iyi gelecektir sizin adiniza sevindim :) Umarim sikayetleriniz sizi terkeder, faydali buldugunuz deneyimleriniz olursa paylasirsaniz sevinirim.

HEPİNİZ BENİ ANLATIYORSUNUZ YEMİN EDERİM HER DOKTORA GİDİŞİM ACABA KANSER MİYİM BİR ARA KEMİK İLİĞİ KANSERİYİM DİYE KORKMUŞTUM ZATEN ÖYLE OLSA İKİ YILDA ÇIKARDI PANKREAS ZATEN 3-4 AYDA ALIP GÖTÜRÜYOR BUNUN ADI FİBROMİYALJİ VE NASIL GECECEK BÖYLE YAŞAMAK ÇOK ZOR YA SÜREKLİ GAZ GEĞİRTİ KAS AĞRILARI OY OY

Evet limonlu suyu ben de duydum ama denememistim deneyecegim.Sadece son 1 aydir su icmeyi artirdim, vucuttaki toksinleri en iyi suyla atarmisiz. Yuzmek eminim iyi gelecektir sizin adiniza sevindim :) Umarim sikayetleriniz sizi terkeder, faydali buldugunuz deneyimleriniz olursa paylasirsaniz sevinirim.
Tabiki paylaşırım inşallah geçer de hepsi.tekrar geçmiş olsun size de

HEPİNİZ BENİ ANLATIYORSUNUZ YEMİN EDERİM HER DOKTORA GİDİŞİM ACABA KANSER MİYİM BİR ARA KEMİK İLİĞİ KANSERİYİM DİYE KORKMUŞTUM ZATEN ÖYLE OLSA İKİ YILDA ÇIKARDI PANKREAS ZATEN 3-4 AYDA ALIP GÖTÜRÜYOR BUNUN ADI FİBROMİYALJİ VE NASIL GECECEK BÖYLE YAŞAMAK ÇOK ZOR YA SÜREKLİ GAZ GEĞİRTİ KAS AĞRILARI OY OY
Aynen aynı korkular mevcut malesef ama kendimizi oyalayıp meşgul etmemiz gerekiyor bence.yani ağrılar olunca çok üzerine düşmemeye çalışmak ve başka şeylerle meşgul olmaya çalışmak sanki iyi geliyor.yoksa dediğiniz gibi önemli birşey olsa uzun süredir zaten çıkardı.

Ahhhh canım sen benmisin yoksaa 🥰

Amin inşallah, nasil iyilestigimizi paylasiriz.
Ben kursa başladım.su insana hakikaten çok iyi geliyor.yani şu an çol korksamda o suda biraz kalmak debelenmek bile vücuduma ve ruhuma çok iyi geldi.masaj etkisi yapıyor.sudan çıktığımda tüm vücudum pamuk gibiydi ve yorulmuşum bugün farkettim:) tabi vücut alışık değil inşallah öğrenirim de giderim düzenli.sen zaten kollukla yüzüyormuşsun daha rahat alışır yüzersin bence sen de git bir kursa hem bi oyalanma olur hem de yüzersin gerçekten çok iyi geliyor

Ben kursa başladım.su insana hakikaten çok iyi geliyor.yani şu an çol korksamda o suda biraz kalmak debelenmek bile vücuduma ve ruhuma çok iyi geldi.masaj etkisi yapıyor.sudan çıktığımda tüm vücudum pamuk gibiydi ve yorulmuşum bugün farkettim:) tabi vücut alışık değil inşallah öğrenirim de giderim düzenli.sen zaten kollukla yüzüyormuşsun daha rahat alışır yüzersin bence sen de git bir kursa hem bi oyalanma olur hem de yüzersin gerçekten çok iyi geliyor
Benim buljndugum yer cok soguk ama 1 ay sonra hava isinir o zaman baslayacagjm :) ben de ogrrtmenlik yqpiyorum okuldayken sanki unutuyorum rahatsizligimi ah hep boyle olabilsek.

Benim buljndugum yer cok soguk ama 1 ay sonra hava isinir o zaman baslayacagjm :) ben de ogrrtmenlik yqpiyorum okuldayken sanki unutuyorum rahatsizligimi ah hep boyle olabilsek.
Aynen meşgulken unutuluyor.Ben de ücretsiz izindeyim başlıycam 2 ay sonra.ama havuzlar çok sıcak belki orda da vardır.yalnız benim korkularım ağır basıyor duvardan ayrılamadım havuzda:)hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim sağlık huzur versin hepimize

Aynı şeyleri yaşıyorum şuan midemdeki sıkıntı geçiyo elim ayağım titremeye başlıyo o geçiyo omuzlarıma koca yük binmiş gibi geriliyo oda geçiyo başım sersemliyo birbirini takip eden saçmalıklar silsilesi aslında 2 yıldır çok iyidim antifepresanımı kullanıyodum yazın bi ara bıraktım ve biraz stres yaşadım sonrasında daha fena halde geri geldi şimdi doz artıdı doktor inş düzelirim

Gobek cevresi ve sonra sag alt karina kayan agrilar apandist oluyor genelde cunku esim de yqsadi bu durumu.Fakat genel olarak anlattiklarinizin cogu benimki gibi.Son 4 aydir ortalama 25-30 gunde bir yer degistiren agrilarim var.Sag tarafimda boyun bogaz bas cene boyunca zonklarcqsina ve sirtimda da gergin agrilqr oluyordu kesin dedim tumor var noroloji ve beyin sinir cerrqhisi mr cekti detqyli sadece kucuk boyun fitigi cikti ama o qgriyi anlatamam doktor stres sebebyle kaslarinda spazm olusuyor muhtemelen dedi.Kas gevsetici vs verdi ama pek de kullqnmadim sonra kendiliginden bir sure sonra kayboldu,hala hayret ediyorum nereye gitti o agri diye. O bitince bel ve pubis bolgemde agrilar hafif bulqntilar basladi idrar enfeksiyonu cikti ama belde agri ve bulqnti bobrekleri etkilerse olur deyip ilacli bobrek filmi tum karin ultrasonu vs cekindim temiz cikti.Enfeksiyon icin ilac kullandm sonra enfeksiyon bitti , akabinde asiri gaz sancilari midede spazm ve batma hisleri ne yesem patlayacak gibi olup tikanmalar ve agrilar basladi dahiliyeci seninki strese bagli gozukuyor dedi ama ben kotuye yordugum icin endoskopi ve kolonoskopi istedim fakat bulundugum yerde yapilamiyor ve işim dolayisiyla sehir disina gidemedim, bazi spazm cozuculeri kullandm doktorun verdigi bir surr devam etti hatta 5 kilo verdim bulantilar da oluyordu yemelerime dikkat ettim onceleri hic kabizlik yokken siddetli kabizlik yasadim ama o da bir surr sonra kayboldu gitti hala saskinim ama karnimda gurultu gaz vs gun icinde yine oluyor.Simdi ise son 3 haftada siddetlenen kasik agrilari baş gosterdi dedim kesin kqdin hastaliklqriyla ilgili sorunum var kadin dogumcu ultrasonlq bqkti rahim ve yunurtalkta bisey yok dedi fakat Hpv testi istedi.Bel ve kasik agrisi oluyor uyurken yataktan uyanip ilk 10 dk.ya kadar qgri yok sonra basliyor.Bel agrisi fazla kalmadi ama hpv testini bekliyorum rahim agzinda bisey vqr mi,keske bu agri da yok olup gitse.Ama ne oldu ban 4 aydir evet stresliyim kendimce sikintilarim var ama boyle fiziksel belirtiler yasayacagimi hic bilmezdm.Hpv sonucumu bekliyorum korkuyorum, zaten bende hastalik korkusu var bundan 6 ay once teyzem pankreasa yqkalanmis ve karin agrisiyla baslamis sonra kqybettk onu,ardindan sevdiklerim ve kendim icin bu korkular atak yqpti o mu tetikledi bilmiyorum.Fibromiyalji miyim psikosomatik denilen durjmlari mi yasiyorum anlamadim gitti hic iyi degilim hep kendimi dinliyorum hep korku kaydi icindeyim sosyal hayatm yok swdece ise gidip geliyorum.Var mi ben giibi olqnlar ne olur konusalim ve rqhatlayal bir nebzr de olsa. Sanki vucuduma hastaliklar saldiriyor gibiyim.
Bende şuan aynı durumdayım atlatabildiniz miii

X