Vücudunda sürekli bi yeri agrıyan varsa bakabılırmı

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
34
Kızlar bu vücut arıları benı öldürüo hatta süründürüo öyle öldürüo, sol omzumda inanılmaz agrı parmak uclarıma kadar iniyor boynumda basımda hep agrı hepte sol tarafımda beyinden doppler cekıldı bişi cıkmadı sonucum temız geldı, fizige gittim ileri derece boyun düzleşmesi cıktı boyunluk verdiler hemen, onu takıyorum gündüzleri aksam da yatarken cıkarıyorum. Dün cok iyiydim bomba gibiydim uzun zamandır okadar iyi olmamıstım, sabah esime kahvaltı hazırladım muzık actım hem enerjiktim baya mutluydum. Esimi işe gönderdim yattım tekrar ama omuzuma bi agrı girdi agladım resmen koluma sancı yapıo yorganı ustume cekemıyorum.bu ay transferım olcaktı rahatsızım dıe erteledim. Ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum. Hangı doktora gideyim. Cok korkuyorum bi an önce iğleşip transferımı olmak istiyorum, doktor kan taraması fızık doktoru, zaten akrabam baya ilgilendi kanda sedimentasyon 37 cıktı diger degerler hepsi normal onuda önemlı değil dedi zaten astım h as tasıyımm ondan yuksek cıkmıs olabılır, bana bi akıl verın nolur bu agrılar neden oluyo nasıl gecer benım gibi olan varmı

Gerçekten problem varken agirmasi cok normal de isin psikolojik kismi bir bolgeye odaklaninca hep onu hissediyorsun. Hatta günlerce belki gecmiyor.

Tabi ki bir hekime görünmeniz lazım ama boyun fıtığı falan var mı sizde? O böyle başa, kol ve bacağa vurur çünkü.
Önce bir dahiliyeye gidin. Onlar sizi yönlendirecektir.

Kızlar bu vücut arıları benı öldürüo hatta süründürüo öyle öldürüo, sol omzumda inanılmaz agrı parmak uclarıma kadar iniyor boynumda basımda hep agrı hepte sol tarafımda beyinden doppler cekıldı bişi cıkmadı sonucum temız geldı, fizige gittim ileri derece boyun düzleşmesi cıktı boyunluk verdiler hemen, onu takıyorum gündüzleri aksam da yatarken cıkarıyorum. Dün cok iyiydim bomba gibiydim uzun zamandır okadar iyi olmamıstım, sabah esime kahvaltı hazırladım muzık actım hem enerjiktim baya mutluydum. Esimi işe gönderdim yattım tekrar ama omuzuma bi agrı girdi agladım resmen koluma sancı yapıo yorganı ustume cekemıyorum.bu ay transferım olcaktı rahatsızım dıe erteledim. Ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum. Hangı doktora gideyim. Cok korkuyorum bi an önce iğleşip transferımı olmak istiyorum, doktor kan taraması fızık doktoru, zaten akrabam baya ilgilendi kanda sedimentasyon 37 cıktı diger degerler hepsi normal onuda önemlı değil dedi zaten astım h as tasıyımm ondan yuksek cıkmıs olabılır, bana bi akıl verın nolur bu agrılar neden oluyo nasıl gecer benım gibi olan varmı
Merhaba.. bende de anksiyete var ama bu dedklernizden farklı seyler yasadm. Bu anlattgnz arkadasmda vardı her gece acile gidiyodu kolunu oynatamıyodu. Tüp bebek yaptrmstı o da. Hc bi cözüm bulamadı sonra kendilignden gecti bebegiyle ilgilenirken unuttu gitti :) geçmiş olsun sizede

Ben panik atakken ağrılarım vardı. özellikle de sırtım ve göğüs bölgem ağrırdı. Belki bir psikolojik birşey vardır. Panikatağım geçince ağrılarım da bitmişti. Biraz araştırmanızda fayda var

her hastalığın başı sitres. fibromiyaljim var. dayanılmaz ağrılar yaşıyorum. psikolojik ilaç verdi ama kullanmmıyorum. ydaha önce yaklaşık 5 yıl kullandım bağımlısıydım majör depresyonum vardı. ilaçları azaltıp bıraktım sonra kendimi mutlu edecek yollar aradım vs vs. ben bu kadar mücadele verirken aile içi şiddet hala devam ediyordu ama asla başlamadım ilaçlara.
fibromiyaljii için bu yüzden başlamak istemiyorum. hergün tüm vücudum zonk zonk ağrır. en ağır ağrı kesici kas gevşeticiler bile teki etmiyo. anladım ki beslenme alışkanlığımı değiştirmeliyim ve sitres yönetimini öğrenmeliyim.

beslenme alışkanlığımı değiştiremedim ama sitresle baş etmeye başladım. ağrılar hafifledi.
miyalji zaten siters ve üzüntü bağımlı bir hastalıkmış.
hepimize geçmiş olsun.

Boynumdan sırtıma yayılan kollarıma hatta parmak uçlarıma vuran ağrılarım var.Boyun düzleşmesi zaten vardı ama doktorlar bu kadar ağrı olmamalı dedi emg ve detaylı mr dan sonra torasik çıkış sendromu olduğumu öğrendim.Hayat kalitem yok diyebilirim hele rahat uyku çekip dinlenmiş uyanmak hayal gibi…Herkese acil şifalar diliyorum.

benim bir arkadaşım fibromiyalji deniyordu galiba öyle birşey vardı sebepsiz vücudunda ağrılar oluyordu. Tabi sizinkisi omudur bilemem.

Merhaba benim de yaklaşık 6 aydır sürekli yer değiştiren ağrılarım var.ilk karın bölgesinde başladı göbek çevresinde böyle bir sıkıntı hissi gibi.sonra böbrek kasıklar vs gezdi.genel cerrahi ürüloji ve kadın doğuma gittim.ilaçlı tomografi çekildi.pek birşey çıkmadı.sonra grip gibi oldum covid testi yapıldı negatif çıktı.o zaman da ağrılar sol kol meme koltukaltı göğsüme yayıldı batma ve yanma gibi.sonra bele geçti vs devam etti.boynumda fıtık var ama o böyle ağrı yapmaz biliyorum.şimdi de altı aydı sol kaburganın altında hafif hafif sızlayan batan bazen sanki mide tarafına doğru kasılma gibi oluyor ve hiç geçmiyor.midem sol kaburga altı ve göbek çevresinde çok şiddetli değil ama rahatsız eden bir durum var.gastroya gitmedim midem için ama korkuyorum bazen öne doğru eğilemiyorum bu kasılmadan.mide bölgesine ve göbek çevresine dokununca da hassasiyet var.acaba fibromiyaljimiyim ben de anlamadım.uyuyunca gayet rahatım.ama kalkınca başlıyor bu rahatsızlık hissi.diğer kol sırt bel onları geçtim artık da bu mide göbek çevresinde olan sıkıntı hissi beni korkutuyor açıkçası.fibromiyalji olup böyle sıkıntısı olan var mı

Gobek cevresi ve sonra sag alt karina kayan agrilar apandist oluyor genelde cunku esim de yqsadi bu durumu.Fakat genel olarak anlattiklarinizin cogu benimki gibi.Son 4 aydir ortalama 25-30 gunde bir yer degistiren agrilarim var.Sag tarafimda boyun bogaz bas cene boyunca zonklarcqsina ve sirtimda da gergin agrilqr oluyordu kesin dedim tumor var noroloji ve beyin sinir cerrqhisi mr cekti detqyli sadece kucuk boyun fitigi cikti ama o qgriyi anlatamam doktor stres sebebyle kaslarinda spazm olusuyor muhtemelen dedi.Kas gevsetici vs verdi ama pek de kullqnmadim sonra kendiliginden bir sure sonra kayboldu,hala hayret ediyorum nereye gitti o agri diye. O bitince bel ve pubis bolgemde agrilar hafif bulqntilar basladi idrar enfeksiyonu cikti ama belde agri ve bulqnti bobrekleri etkilerse olur deyip ilacli bobrek filmi tum karin ultrasonu vs cekindim temiz cikti.Enfeksiyon icin ilac kullandm sonra enfeksiyon bitti , akabinde asiri gaz sancilari midede spazm ve batma hisleri ne yesem patlayacak gibi olup tikanmalar ve agrilar basladi dahiliyeci seninki strese bagli gozukuyor dedi ama ben kotuye yordugum icin endoskopi ve kolonoskopi istedim fakat bulundugum yerde yapilamiyor ve işim dolayisiyla sehir disina gidemedim, bazi spazm cozuculeri kullandm doktorun verdigi bir surr devam etti hatta 5 kilo verdim bulantilar da oluyordu yemelerime dikkat ettim onceleri hic kabizlik yokken siddetli kabizlik yasadim ama o da bir surr sonra kayboldu gitti hala saskinim ama karnimda gurultu gaz vs gun icinde yine oluyor.Simdi ise son 3 haftada siddetlenen kasik agrilari baş gosterdi dedim kesin kqdin hastaliklqriyla ilgili sorunum var kadin dogumcu ultrasonlq bqkti rahim ve yunurtalkta bisey yok dedi fakat Hpv testi istedi.Bel ve kasik agrisi oluyor uyurken yataktan uyanip ilk 10 dk.ya kadar qgri yok sonra basliyor.Bel agrisi fazla kalmadi ama hpv testini bekliyorum rahim agzinda bisey vqr mi,keske bu agri da yok olup gitse.Ama ne oldu ban 4 aydir evet stresliyim kendimce sikintilarim var ama boyle fiziksel belirtiler yasayacagimi hic bilmezdm.Hpv sonucumu bekliyorum korkuyorum, zaten bende hastalik korkusu var bundan 6 ay once teyzem pankreasa yqkalanmis ve karin agrisiyla baslamis sonra kqybettk onu,ardindan sevdiklerim ve kendim icin bu korkular atak yqpti o mu tetikledi bilmiyorum.Fibromiyalji miyim psikosomatik denilen durjmlari mi yasiyorum anlamadim gitti hic iyi degilim hep kendimi dinliyorum hep korku kaydi icindeyim sosyal hayatm yok swdece ise gidip geliyorum.Var mi ben giibi olqnlar ne olur konusalim ve rqhatlayal bir nebzr de olsa. Sanki vucuduma hastaliklar saldiriyor gibiyim.

Fibromiyalji olabilir misiniz

Ayrıca maddi kaygılar da kişide farkında olmasa da ağrıya sebep oluyor

Boynumdan sırtıma yayılan kollarıma hatta parmak uçlarıma vuran ağrılarım var.Boyun düzleşmesi zaten vardı ama doktorlar bu kadar ağrı olmamalı dedi emg ve detaylı mr dan sonra torasik çıkış sendromu olduğumu öğrendim.Hayat kalitem yok diyebilirim hele rahat uyku çekip dinlenmiş uyanmak hayal gibi…Herkese acil şifalar diliyorum.

Amin
Hangi bölüme gittiniz

Bende mide bulantısıda oluyor, aniden mide bulantısı sol kol agrısı bas dönmesi sol kolda agrı sancı hissizlik 15 20 dk sürüo sonra aniden geciyor hiç bişi olmamıs gibi.. 4 tane kalp doktoruna gittim bişi yok dediler ama bana kalple ilgili gibi gelio bulamıyolarmı bilmiyorum, 3 4 günde bi oluo..

Gobek cevresi ve sonra sag alt karina kayan agrilar apandist oluyor genelde cunku esim de yqsadi bu durumu.Fakat genel olarak anlattiklarinizin cogu benimki gibi.Son 4 aydir ortalama 25-30 gunde bir yer degistiren agrilarim var.Sag tarafimda boyun bogaz bas cene boyunca zonklarcqsina ve sirtimda da gergin agrilqr oluyordu kesin dedim tumor var noroloji ve beyin sinir cerrqhisi mr cekti detqyli sadece kucuk boyun fitigi cikti ama o qgriyi anlatamam doktor stres sebebyle kaslarinda spazm olusuyor muhtemelen dedi.Kas gevsetici vs verdi ama pek de kullqnmadim sonra kendiliginden bir sure sonra kayboldu,hala hayret ediyorum nereye gitti o agri diye. O bitince bel ve pubis bolgemde agrilar hafif bulqntilar basladi idrar enfeksiyonu cikti ama belde agri ve bulqnti bobrekleri etkilerse olur deyip ilacli bobrek filmi tum karin ultrasonu vs cekindim temiz cikti.Enfeksiyon icin ilac kullandm sonra enfeksiyon bitti , akabinde asiri gaz sancilari midede spazm ve batma hisleri ne yesem patlayacak gibi olup tikanmalar ve agrilar basladi dahiliyeci seninki strese bagli gozukuyor dedi ama ben kotuye yordugum icin endoskopi ve kolonoskopi istedim fakat bulundugum yerde yapilamiyor ve işim dolayisiyla sehir disina gidemedim, bazi spazm cozuculeri kullandm doktorun verdigi bir surr devam etti hatta 5 kilo verdim bulantilar da oluyordu yemelerime dikkat ettim onceleri hic kabizlik yokken siddetli kabizlik yasadim ama o da bir surr sonra kayboldu gitti hala saskinim ama karnimda gurultu gaz vs gun icinde yine oluyor.Simdi ise son 3 haftada siddetlenen kasik agrilari baş gosterdi dedim kesin kqdin hastaliklqriyla ilgili sorunum var kadin dogumcu ultrasonlq bqkti rahim ve yunurtalkta bisey yok dedi fakat Hpv testi istedi.Bel ve kasik agrisi oluyor uyurken yataktan uyanip ilk 10 dk.ya kadar qgri yok sonra basliyor.Bel agrisi fazla kalmadi ama hpv testini bekliyorum rahim agzinda bisey vqr mi,keske bu agri da yok olup gitse.Ama ne oldu ban 4 aydir evet stresliyim kendimce sikintilarim var ama boyle fiziksel belirtiler yasayacagimi hic bilmezdm.Hpv sonucumu bekliyorum korkuyorum, zaten bende hastalik korkusu var bundan 6 ay once teyzem pankreasa yqkalanmis ve karin agrisiyla baslamis sonra kqybettk onu,ardindan sevdiklerim ve kendim icin bu korkular atak yqpti o mu tetikledi bilmiyorum.Fibromiyalji miyim psikosomatik denilen durjmlari mi yasiyorum anlamadim gitti hic iyi degilim hep kendimi dinliyorum hep korku kaydi icindeyim sosyal hayatm yok swdece ise gidip geliyorum.Var mi ben giibi olqnlar ne olur konusalim ve rqhatlayal bir nebzr de olsa. Sanki vucuduma hastaliklar saldiriyor gibiyim.
Yalnız siz aynı beni anlattınız.Sizin anlattıklarınızın hepsini yaşadım.ben de hiç kabız olmazdım iki gündür bide o başladı.Bende de işte altı aydır aynen anlattığınız bölgelerde ağrı oluştu.çok şiddetli oldu bazen sonraları hafifledi yada tamamen kayboldu.Ama ara ara yokluyor.Uykuda olmuyor dediğiniz gibi uyandıktan kısa süre sonra başlıyor.ben de endoskopi ve kolonpskopi olmadım.Ama muhtemelen stres yada işte üzüntü sonrası yaşanan durumlar gibi.Ben de 8 ay önce çok ciddi stres yaşadım.Hatta sinirden kendimi öyle sıkıyordum ki karın bölgemi nasıl kastıysam ilk orda başladı zaten sıkıntı gibi.sonrası devam etti işte.tabi ağrıları gerçek anlamda yaşadığımız için de acaba kötü birşey mi var korkusu oluşuyor.Bazen takmamaya çalışıyorum bide ben izindeyim şu an ücretsiz izinde sanırım ondan da iyice kendimi dinlemeye başladım.Kafayı meşgul etmek gerekiyor.Geçmiş olsun size de Benim gün içinde mesela kalçam ağrıyorsa mide bölgesi ağrımıyor yada mide göbek çevresi başlayınca kalçada olmuyor.yani bir nevi hem geziyor hem şiddeti azalıp artıyor bazen komple yok oluyor.benim ilk karın bölgesi sol kaburga altı ve kasıklarda çok ağrı olmuştu.Sonra sırt kol meme koltukaltına geçti.sonra bel ve kalçalar.sonra mide sol kaburga altı göbek çevresi çok şiddetli olmasada rahatsız ediyor.Bazen şişkinlik gaz şu iki gündür de kabızlık oluştu.ben kendime diyorum bazı sözleri olayları sindiremedim ama sindirmek zorunda kaldım.ben sustum yuttum ama vücudum konuşmaya başladı

Ya cok gecmis olsun neler yasadiginizi anlayabiliyorum gercekten zor.Ben de yasamasam anlamazdim buyuk ihtimal. Habgi bolgedeki agrinin hangi psikolojik sıkntidan kaynaklandigina dair bir yazi vardi , okumanizi tavsiye ederim.Icimize atip disa vuramadigimizi vucuda toksin gibi atiyoruz o da artk kaldiramaynca hastalk belirtileriyle disa vuruyor.Sizin kasık agrilarinix ne sekildeydi?Ne kadar surdu ?Benimki adet olacakmis gibiydi hala da var ama magnezyum verincd doktor o baya azaltti.Smdi coghnlukla sag kasigim,nadiren de sol kasigim agriyor. Allah im saglikli mutlu gunlerimizi ver bize cunku ev sorumlulugu cocuk sorumlulugu is sorumlulugu,hepsi beni bekliyor.:KK43:

X