- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Kızlar bu vücut arıları benı öldürüo hatta süründürüo öyle öldürüo, sol omzumda inanılmaz agrı parmak uclarıma kadar iniyor boynumda basımda hep agrı hepte sol tarafımda beyinden doppler cekıldı bişi cıkmadı sonucum temız geldı, fizige gittim ileri derece boyun düzleşmesi cıktı boyunluk verdiler hemen, onu takıyorum gündüzleri aksam da yatarken cıkarıyorum. Dün cok iyiydim bomba gibiydim uzun zamandır okadar iyi olmamıstım, sabah esime kahvaltı hazırladım muzık actım hem enerjiktim baya mutluydum. Esimi işe gönderdim yattım tekrar ama omuzuma bi agrı girdi agladım resmen koluma sancı yapıo yorganı ustume cekemıyorum.bu ay transferım olcaktı rahatsızım dıe erteledim. Ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum. Hangı doktora gideyim. Cok korkuyorum bi an önce iğleşip transferımı olmak istiyorum, doktor kan taraması fızık doktoru, zaten akrabam baya ilgilendi kanda sedimentasyon 37 cıktı diger degerler hepsi normal onuda önemlı değil dedi zaten astım h as tasıyımm ondan yuksek cıkmıs olabılır, bana bi akıl verın nolur bu agrılar neden oluyo nasıl gecer benım gibi olan varmı