Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vücudumuz: biz ,beğendiklerimiz,olmak istediklerimiz görsel şöleni :)
herkes bu aşka şahit olsun ama dimi:asigim: çok gıpta ettim:1rolleyes: işte cloudy nin romeosu :smiley-cool:
buda aşklarının meyvesi
aaaa ama bi dakkaa yaa:uhm:bu çocuk çok tanıdık geliyo-tatlicadiarzu- anaa yüzyılın aşkı foss çıktıı kızz bu çocuk televizyalara çıkan herüften mii:1shok: aa ama bak kocakafalığı anasına benzemişkaydirigubbakcemile3
çakklıtım harikasın valla:asigim: hele o bikininin kenarlarındaki zincir olayı çok orjinal bayıldım valla bittim hele o bakış hele o endam peri kızı gibisin allama-tatlicadiarzu-
:mymeka::mymeka: koca kafalı mıltı allah belanı vere utanmıyon mu buralara oğluşumun resmini koymaya he benim veledim o hatta en gözel bebe yarışmasına soktum bizzat ecinniliden reca ettim oy versin diye :jeyyar: o böle hayır işlerine bayılıyo biliyon mu çocuk sevindirmek sevaptır dedi bütün kk oy verdi birinci yaptık bebemi ama babasıylan boşandık geçinemiyoz önceden dal gibin herifti benden sonra böle gudubet olmuş :dilcikar::dilcikar:
sen baaa laf sölicene şu edepsiz avatarını değiş utanmaz karı :roflol::roflol: gıcık oluyom ordaki herife ahlağımızı boziysin lütfen :jeyyar:
yok kıs çok şikerdir benim oğluşum orda ona şeker vercez bak bakim ekrana dediler şeker tuttular yavrucağımıza :teselli: vermediler sonra o şekere bakıyodu öle benneyaptımki
aha buda bizim mıltı namı diğer mltm87 ders çalışmaktan gözlerinin önü çökmüş yavrucağazın bakmayın böle olduğuna önceden çok şikerdi darwinin evrim teorisi bizim mıltının üstünde aksine tesir ediyo yapabileceğimiz bişe yok kaydirigubbakcemile3[/B]
ee bende gördüydüm ekim bebelerinde vardı fotosu bide dimikaydirigubbakcemile3 ayrıca bu çocuğun hala yüzünün çok tanıdık olduğu konusunu untmadım kocakafalılığı aynı sen tamam ama babasına benzemiyo bu çocukkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu- ayrıcana herüfüme de laf etme lütfen git boy abdestini al gel gören abdest alıyodelikafadulden
aha buda bizim mıltı namı diğer mltm87 ders çalışmaktan gözlerinin önü çökmüş yavrucağazın bakmayın böle olduğuna önceden çok şikerdi darwinin evrim teorisi bizim mıltının üstünde aksine tesir ediyo yapabileceğimiz bişe yok kaydirigubbakcemile3
ee bende gördüydüm ekim bebelerinde vardı fotosu bide dimikaydirigubbakcemile3 ayrıca bu çocuğun hala yüzünün çok tanıdık olduğu konusunu untmadım kocakafalılığı aynı sen tamam ama babasına benzemiyo bu çocukkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu- ayrıcana herüfüme de laf etme lütfen git boy abdestini al gel gören abdest alıyodelikafadulden
ula ben dominat kocam resesifse ben ne edem çocuk baaa benziyi genlerini benden almış ben hayatım boyunca dominant oldum her bakımda her yerde :jeyyar: şimdi kromozomlardan girecem delü etme beni kime benziymiş baa benziyi kıskançlığından yapıyon bunları demi yörü git kıskanma nazar etme ne olur çalış seninde olur :mymeka: