Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vücudumuz: biz ,beğendiklerimiz,olmak istediklerimiz görsel şöleni :)
hadi la size koyun deyemi dedik alla alla ne deşifre ediyonuz herkez beni şeker gibi hatun saniii şimdi düşecem göslerinden şimdiki halimi görün siz bide memelrim eskisi kaa yere değmiiii kaldırttım ufak bi operasyonnan:roflol::roflol:
ne yap biliyo musun canım? uçlarına birer piercing yaptır, halka olsun.. sonacıma o halkalara birer zincir tak, zinciri de boynunda birleştir:roflol::roflol: hiç mi hiç sarkmazlar o zaman:roflol::roflol:
hadi la size koyun deyemi dedik alla alla ne deşifre ediyonuz herkez beni şeker gibi hatun saniii şimdi düşecem göslerinden şimdiki halimi görün siz bide memelrim eskisi kaa yere değmiiii kaldırttım ufak bi operasyonnan:roflol::roflol:
tabi tabi ufacık bi operasyondur hatta bi tane iğneyle halolmuştur :roflol::roflol: senin memişlerden kaç kişiye silikon çıkar sen biliyon mu sevaba gir meme bağışı yap candyimmmm :roflol::roflol:
kendi yaptığımız makyaj resimlerine bu resmi eklemiş nazarboncuğum. makyajın ayrıntılı videosunu ekleyecekmiş bende nazara gelirsin dedim vazgeçirdim valla :1closedeyes:
kendi yaptığımız makyaj resimlerine bu resmi eklemiş nazarboncuğum. makyajın ayrıntılı videosunu ekleyecekmiş bende nazara gelirsin dedim vazgeçirdim valla :1closedeyes:
yok canım karınca çüküylen kereviz hoşafı , keçi boku , meksika amigosu kılıylan domuz kuyruğu karışımı içtim. ecücehra yapıyomuş onlar üretiyomuş bu hale geldim öylece-tatlicadiarzu-
ee o karınca çükünü zaraçoğluylan zarankii de tv de sölediydii kızzdelikafaduldendemekki gerçekten işe yarıyooalkisalkisalkis aktardan mı aliim yoksa sokaktan alıp kendimmi koparayım bide kurutcazz mı taze mi olcakkaydirigubbakcemile3
kıskanma recaa ediciim badem yağsıı sürü seninde olsunn:mymeka: aa dur durr sen ayşesin dimi aynı yurtta kalıyoduk bi sabah kalktıydım da kaşlarımın arası yoktuu sendinn demii:mymeka:
kız çikolata buda senmişsin hiç sölemiyon yandan arkadaş dürtmese bilmicez yani ne kaa hoş hatunmuşun sen kızz.. kuaförün adresi ver baken bana sen:jeyyar:
tabi tabi ufacık bi operasyondur hatta bi tane iğneyle halolmuştur :roflol::roflol: senin memişlerden kaç kişiye silikon çıkar sen biliyon mu sevaba gir meme bağışı yap candyimmmm :roflol::roflol:
kıskanma recaa ediciim badem yağsıı sürü seninde olsunn:mymeka: aa dur durr sen ayşesin dimi aynı yurtta kalıyoduk bi sabah kalktıydım da kaşlarımın arası yoktuu sendinn demii:mymeka:
çünkü onlar bana çok yakışıyodu çok rağbet görüyodum ben onlarlan:1closedeyes: ayrıca onların bi aylık bakımı ne kadardı biliinmi sen o öyle kolay bişii olsa herkeste olurdu bikerem taam mı:1closedeyes:
anaaa:jeyyar:kızz bu normal okul fotosu değilll:jeyyar: playboya kapak olmuş :jeyyar: liseli kız şeysiidelikafaduldenhatta kendileri derginin tirajını arttıydı bunu gören pamela andersonın kıskançlıktan üzüntüden memişleri söndüü:1shok: sonra tabi pamelayı malulen emekliye ayırdılar yaa