vücudumuz: biz ,beğendiklerimiz,olmak istediklerimiz görsel şöleni :)

ecinlinin fotolarından alıntı yapmadan cevap veriyom
bi kere daha görmeye tahamül edemiyom çünkü
maşala maşala tü tü tü bu yarım dünya halinden nasıl bir iskeletora dönüştüğünün
sırrını bizimle paylaşırsın artık yavriii :1ninca:

ayy mltm87 bebem tamam kızma senin lise resmini buldum arşivden -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkolsunnn hiç sölemediiisenağlama
kaç ayda versin bu kadar kiloyu seldaa:uhm:sarımsak çayı mıı içtin yoksaa:jeyyar:

aa aşkolsun ya ne kaa güzel fıstık kibin hatunum yolda gören dönüp bidaha bakıyo bana :1closedeyes:

e bunda çok göze batacak bişe yok ki
hepimiz çok çirkiniz bu gayet normal niye ona torpil geçiyon nan :mymeka::mymeka:

aşkolsunnn hiç sölemediiisenağlama
kaç ayda versin bu kadar kiloyu seldaa:uhm:sarımsak çayı mıı içtin yoksaa:jeyyar:

yok canım karınca çüküylen kereviz hoşafı , keçi boku , meksika amigosu kılıylan domuz kuyruğu karışımı içtim. ecücehra yapıyomuş onlar üretiyomuş bu hale geldim öylece-tatlicadiarzu-

ay ilahi nerden bulursunuz resmimi basından kaçış yok ..:eek:
arkadaki muhteşem arabayı eşim hedaye almıştı 2 gr vemiştim ona ödül olarak....:asigim:
ya azcık kilolumu çıkmışım ya hep basının çektiği fotolar böğle illa 3.3 kg fazla gösterir..:nazar:

candy kız bu fotonu sen bile hatırlamazsın ben teee 2 sene evvel çektimdi şeker kız candy senii bak bak kaydirigubbakcemile3

female-smoker.jpg

ahh ahh heyy gidi günlerr heyy:1rolleyes:
ne günlerdi okulun en gözde kızıydım:1rolleyes:ponpon kızların başııydımhihoyyyt
arkamdan türkü çığırırlardı kaşların arasında domdom kurşunu diye :asigim:ahh ahh:asigim:

ahh ahh heyy gidi günlerr heyy:1rolleyes:
ne günlerdi okulun en gözde kızıydım:1rolleyes:ponpon kızların başııydımhihoyyyt
arkamdan türkü çığırırlardı kaşların arasında domdom kurşunu diye :asigim:ahh ahh:asigim:

senin kaşlarda ara denilebilicek nitelikte bi boşluk mevcut değel yafri
onlar bakar körmüş :roflol::roflol:

sen kendin kaşındın candy :roflol:
söle bakim beğendin mi fotonu :jeyyar:

hadi la size koyun deyemi dedik alla alla ne deşifre ediyonuz herkez beni şeker gibi hatun saniii şimdi düşecem göslerinden
şimdiki halimi görün siz bide memelrim eskisi kaa yere değmiiii kaldırttım ufak bi operasyonnan
:roflol::roflol:

ay ilahi nerden bulursunuz resmimi basından kaçış yok ..:eek:
arkadaki muhteşem arabayı eşim hedaye almıştı 2 gr vemiştim ona ödül olarak....:asigim:
ya azcık kilolumu çıkmışım ya hep basının çektiği fotolar böğle illa 3.3 kg fazla gösterir..:nazar:

canım kilolu değil de, göğüs kısmından aşağısı erkek, yukarısı kadın gibikafamçokkarıştı
hermafrodit galiba-tatlicadiarzu-

X