vücudumuz: biz ,beğendiklerimiz,olmak istediklerimiz görsel şöleni :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bu topigi neden görmemişim yafffff
ecinnilii topigin hayırlı olsun cnm
hepicinizde çokkk göselsinizz kızzlaaar

ooo gülsüm apla gene yakıyon ortalığı hele eniştem yokmu eniştem bilirsin coşkun eniştemle bizim bi mazimizz var aah ahh :asigim::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
gülsüm apla banu alkan denen o karıya ne gadder benziyonnnnnnn
uyhhh şaştım kaldım doğrusu -tatlicadiarzu-

Yoh be gizim..:1closedeyes:..o manyah gari bene benzemeye calisyo aklinca...dudacam sacindan basindan birgün eme neyse....kötükedihüso

kuzucuklarım hepinizi sığınma evime beklerim maksimum hizmet kalitesi vermekte olup, kocişinden sevgilisinden kaçan bunun yanında artizz olmak isteyenlere şöhret kapılarının aralandığı şevkatli kollara buyrun.. adresi artık biliyorsunuz.. bilmeyenler için :
şeküfenin randevuevi zürafa sokak no 31 . p.k 333 istanbul
posta kodu 31 69.
gelin baken ablanıza :

ooo gülsüm apla gene yakıyon ortalığı hele eniştem yokmu eniştem bilirsin coşkun eniştemle bizim bi mazimizz var aah ahh :asigim::nazar:

Bilmemi yavrim...bilmemmi heccc:nazar:

Zati bu gadin siginma evinin bas icadcisi kendisüdür....yeni gadinlarin oraya düsmesinden ayyy gusur galma...gitmesinden kendisinin cok emeyi vardir...:kahve:

Canimcim askitom..sevgi pitircigim...:asigim:

kuzucuklarım hepinizi sığınma evime beklerim maksimum hizmet kalitesi vermekte olup, kocişinden sevgilisinden kaçan bunun yanında artizz olmak isteyenlere şöhret kapılarının aralandığı şevkatli kollara buyrun.. adresi artık biliyorsunuz.. bilmeyenler için :
posta kodu 31 69.
gelin baken ablanıza :

Zuhahahahahahahahah:roflol:

noolmişkine :1closedeyes:
şurda kul amme hizmeti yapıyoz .. kadınları şefkatli kollara sığındırdığımız gibi, vergimizide verioz alla allaa:nazar:
herkese kapım açık :jeyyar:

nedenim çok çünkü seni çok çok seviyorum :asigim:

yavriler bende bugün bu kıyafetleri giydim işyerindeyken arkideşler çekti..maşalllaaa den leyn :nazar::eek:

posta kodu 31 69.
gelin baken ablanıza :

aaaa yoksa bu ev 7/24 sıcak su hizmeti veren ev mi? :1shok: şeyy yani sığınma evi -tatlicadiarzu-

tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüükafamçokkarıştı
maşallah şikerim bu alımm bu endammmm çokk seksüüüü çıkmışın-tatlicadiarzu-
hele o gıllı göbüşün muhteşemm:jeyyar:

bi şeyin eksik, şey yani tokan diciidim kaydirigubbakcemile3

evet evet ya kendisi gel bak istersen bayılcan kız gazozlar ikramım olup dileyene viski bilem veririm :jeyyar:

zemışş yaffrı hep diyom yüzüne bakılmıcak karı deilsin sadece şu küçük sorunlarını ortadan kaldırman lazımkaydirigubbakcemile2

evet evet ya kendisi gel bak istersen bayılcan kız gazozlar ikramım olup dileyene viski bilem veririm :jeyyar:

kandırma kuzum milleti viskiylen
bana da dedin aynısı yarısı şimdi yarısı iş bitince dediydin:nazar:hatta gözlerin şıladıydı derkene:jeyyar:
hala öteki yarıyı görmüş deilim

tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüükafamçokkarıştı
maşallah şikerim bu alımm bu endammmm çokk seksüüüü çıkmışın-tatlicadiarzu-
hele o gıllı göbüşün muhteşemm:jeyyar:

sagol şikerüm mersü .herzaman böğleyim ..
irkekler peşimde deli divane ..:eek:

bi şeyin eksik, şey yani tokan diciidim kaydirigubbakcemile3

yavrim o dediğin şortun içinde çok merah edersen özelden foto atarım sana..:jeyyar:

ahabu vesikalık fotografıda ehliyet için çektirim ..ayy her gören foto isteyo imzalayıp imzalayıp veriyom ellerine..güzelikte başa bela hiç özenmeyin yane..:nazar:

dua ette fotoğraf istiyorlar, ya başka bişe isteselerdi :roflol:

zemuşş seninki çokk başarılı bi dönme ameliyatıydı valla:nazar:kim annar eskiden erkek olduğunu:jeyyar:

X