• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumun asla beyazlamaması

Derinizdeki bölgesel kalınlık ve incelik ile ilgili bir durum,çoğu bayanın özellikle iri ise göğüsleri normal beden tonundan daha açık ve beyaz olur.

Merhabalar; öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim. Dert değil elbette ki.

Benim meseleme gelecek olursak: normalde beyaz tenli olan benim, göğsüm ve genital bölgem haricindeki tenim koyu tenli. Ve asla asıl rengine dönmüyor. Bir kaç senedir bu böyle. Karnım koyu, çikolata gibi. Ama göğüs kısmım kaymak renginde resmen.:işsiz:Bu duruma anlam veremiyorum. 1-2 sene önce Eda Taşpınar'ın bronzlaştırıcısını kullandım. Kullanmaz olaydım, geç çıktı bronzluğun etkisi vücudumdan. Fakat vücudumdaki daha koyu ten kışın bile olsa asla geçmiyor. Yüzüm beyaz. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa yorum yapabilirseniz çok sevinirim.:KK15:
Aynısı benim basims geldi 8 sene evvel. Bebe yağıyla bronzlastim bikini izlerim 3 sene gecmedi ama açıldı ten tabiki . Açılır merak etme sen. Ama bir daha asla gunes banyosu yapma ve keselen

Çok garip, boy aynasına baktığım zaman karşımda çikolata/kaymak dondurması duruyor sanki:KK48:
bahsettiğiniz beyazlık baya anormalse siz vitiligo olmuş olabilirsiniz.
İnternetten bakın ve sizdeki durum ise,hemen bir dermatolağa gidin.
çünkü vücuda yayılan bir hastalık bu

Aynısı benim basims geldi 8 sene evvel. Bebe yağıyla bronzlastim bikini izlerim 3 sene gecmedi ama açıldı ten tabiki . Açılır merak etme sen. Ama bir daha asla gunes banyosu yapma ve keselen

Oh rahatladım şu an, keseyi arttırıcam bundan sonra. Yorumunuz için çok teşekkürler, inşallah benim tenim de sizinki gibi zamanla açılır.:KK51:

bahsettiğiniz beyazlık baya anormalse siz vitiligo olmuş olabilirsiniz.
İnternetten bakın ve sizdeki durum ise,hemen bir dermatolağa gidin.
çünkü vücuda yayılan bir hastalık bu

Çok fark yok fakat vücudum genel olarak daha koyu bu belli oluyor. Ama öyle anormal bi fark yok. Arkadaşların dediği şeyleri bir deneyeyim sonuca göre dermatologa giderim. Teşekkür ederim yardımınız için:)

Haa canim baksana sey yap pirinc unu ve sodayi karıştır sür bekle bekle altina gazete kagidi koy dökülüyor cunku heryer batmasin sonra yıka. Sonra üstüne keselen. Ben 5 6 kez bunu yapmıştım faydasini da gördüm

Cilt alt tonunuza göre değişir.Vampir gibi bembeyaz ve güneşte kızaran beyazların alt tonu pembe.
Sarı alt tonlu beyazlar var bir de.Güneşte kızarmıyorlar direk kararıyorlar.Vücudunun her bölgesi porselen gibi değil.
Bazı yerlerine bembeyaz diyebilirken bazı yerleri için buğday ten denebilir.
Benim bildiğim bu yani.Belki siz de sarı alt tonlusunuzdur.

Haa canim baksana sey yap pirinc unu ve sodayi karıştır sür bekle bekle altina gazete kagidi koy dökülüyor cunku heryer batmasin sonra yıka. Sonra üstüne keselen. Ben 5 6 kez bunu yapmıştım faydasini da gördüm

Çok teşekkür ederiim altın değerinde oldu bu öneriniz benim için, bugün deneyeceğim iyi bayramlar :KK23:

Cilt alt tonunuza göre değişir.Vampir gibi bembeyaz ve güneşte kızaran beyazların alt tonu pembe.
Sarı alt tonlu beyazlar var bir de.Güneşte kızarmıyorlar direk kararıyorlar.Vücudunun her bölgesi porselen gibi değil.
Bazı yerlerine bembeyaz diyebilirken bazı yerleri için buğday ten denebilir.
Benim bildiğim bu yani.Belki siz de sarı alt tonlusunuzdur.

Evet doğru pembe alt tonlu değilim, güneşte yanınca hiç kızarmam ve çok acı çekmem. Sanırım alt tonum sarı. Bir kaç ton açarım herhalde koyuluğunu tenimin buradaki tavsiyeleri dinleyerek. Teşekkür ederim :)

Ne guzel dert :KK51:
Ben de bronzlasmak icin 1 hafta ugrasiyorum 3 gun sonra yine peynir gibiyim, benim gibiler icin ozenilesi durumdasiniz

Evet isteyince bronzlaşamamak çok kötü, zamanında ben de onun için çok uğraşmıştım. Ama kışın da bronz olmak istemem doğrusu; görünmeyen yerlerimle uyumsuz çünkü:silah:

Siz de umarım bronzlaşırsınız bu yaz:21:

Bu tür şeyler genetik. Özel hassas bölgenize kürler falan sürmeyin. Benim de vücudum çok esmer olmasa da esmerimdir, genital bölgem ve koltukaltım daha bir esmer sanki.(ağdadan kaynaklı olamaz tıraş bıçağı kullanıyorum) Beyazlamaz çünkü yapısı öyle
Yazmadan edemedim, Türkçe'ye aşık bir Türkçe öğretmeni yazmışınız ama rumuzunuz İngilizce:))) yalnız ama mutlu kötü duruyor sanırım:)

Yazmadan edemedim, Türkçe'ye aşık bir Türkçe öğretmeni yazmışınız ama rumuzunuz İngilizce:))) yalnız ama mutlu kötü duruyor sanırım:)
Ee olabilir, dilimi sevmem diğer dilleri bilmeme ve kullanmama engel değil. Çeliştiğimi düşünmüyorum, dilime aşığım.

Merhabalar; öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim. Dert değil elbette ki.

Benim meseleme gelecek olursak: normalde beyaz tenli olan benim, göğsüm ve genital bölgem haricindeki tenim koyu tenli. Ve asla asıl rengine dönmüyor. Bir kaç senedir bu böyle. Karnım koyu, çikolata gibi. Ama göğüs kısmım kaymak renginde resmen.:işsiz:Bu duruma anlam veremiyorum. 1-2 sene önce Eda Taşpınar'ın bronzlaştırıcısını kullandım. Kullanmaz olaydım, geç çıktı bronzluğun etkisi vücudumdan. Fakat vücudumdaki daha koyu ten kışın bile olsa asla geçmiyor. Yüzüm beyaz. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa yorum yapabilirseniz çok sevinirim.:KK15:
Süt banyosu misali sirkeli su icinde bir kac dakika vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.. Yara izlerine bile cok iyi gelir.. Belki faydası olur :21:

Ben akça pakçayım valla ne sürersem süreyim olmadı bir kırılmadı rengi tenimin sonra aman dedim herkes bronzlaşıyor ben yapamıyorum bunda benim farkım:-) bence cilt uzmanına gidin ben hiç bronz olduğumu hatırlamıyorUm mesela sen nasıl oldun öyle ya

Back