- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
- Konu Sahibi La vie en Rosee
Derinizdeki bölgesel kalınlık ve incelik ile ilgili bir durum,çoğu bayanın özellikle iri ise göğüsleri normal beden tonundan daha açık ve beyaz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derinizdeki bölgesel kalınlık ve incelik ile ilgili bir durum,çoğu bayanın özellikle iri ise göğüsleri normal beden tonundan daha açık ve beyaz olur.
Aynısı benim basims geldi 8 sene evvel. Bebe yağıyla bronzlastim bikini izlerim 3 sene gecmedi ama açıldı ten tabiki . Açılır merak etme sen. Ama bir daha asla gunes banyosu yapma ve keselenMerhabalar; öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim. Dert değil elbette ki.
Benim meseleme gelecek olursak: normalde beyaz tenli olan benim, göğsüm ve genital bölgem haricindeki tenim koyu tenli. Ve asla asıl rengine dönmüyor. Bir kaç senedir bu böyle. Karnım koyu, çikolata gibi. Ama göğüs kısmım kaymak renginde resmen.Bu duruma anlam veremiyorum. 1-2 sene önce Eda Taşpınar'ın bronzlaştırıcısını kullandım. Kullanmaz olaydım, geç çıktı bronzluğun etkisi vücudumdan. Fakat vücudumdaki daha koyu ten kışın bile olsa asla geçmiyor. Yüzüm beyaz. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
bahsettiğiniz beyazlık baya anormalse siz vitiligo olmuş olabilirsiniz.Çok garip, boy aynasına baktığım zaman karşımda çikolata/kaymak dondurması duruyor sanki
Aynısı benim basims geldi 8 sene evvel. Bebe yağıyla bronzlastim bikini izlerim 3 sene gecmedi ama açıldı ten tabiki . Açılır merak etme sen. Ama bir daha asla gunes banyosu yapma ve keselen
bahsettiğiniz beyazlık baya anormalse siz vitiligo olmuş olabilirsiniz.
İnternetten bakın ve sizdeki durum ise,hemen bir dermatolağa gidin.
çünkü vücuda yayılan bir hastalık bu
Haa canim baksana sey yap pirinc unu ve sodayi karıştır sür bekle bekle altina gazete kagidi koy dökülüyor cunku heryer batmasin sonra yıka. Sonra üstüne keselen. Ben 5 6 kez bunu yapmıştım faydasini da gördüm
Cilt alt tonunuza göre değişir.Vampir gibi bembeyaz ve güneşte kızaran beyazların alt tonu pembe.
Sarı alt tonlu beyazlar var bir de.Güneşte kızarmıyorlar direk kararıyorlar.Vücudunun her bölgesi porselen gibi değil.
Bazı yerlerine bembeyaz diyebilirken bazı yerleri için buğday ten denebilir.
Benim bildiğim bu yani.Belki siz de sarı alt tonlusunuzdur.
Ne guzel dert
Ben de bronzlasmak icin 1 hafta ugrasiyorum 3 gun sonra yine peynir gibiyim, benim gibiler icin ozenilesi durumdasiniz
Bende de aynı sorun var.Cildimiz sizinle aynıEvet doğru pembe alt tonlu değilim, güneşte yanınca hiç kızarmam ve çok acı çekmem. Sanırım alt tonum sarı. Bir kaç ton açarım herhalde koyuluğunu tenimin buradaki tavsiyeleri dinleyerek. Teşekkür ederim :)
Yazmadan edemedim, Türkçe'ye aşık bir Türkçe öğretmeni yazmışınız ama rumuzunuz İngilizce:))) yalnız ama mutlu kötü duruyor sanırım:)Bu tür şeyler genetik. Özel hassas bölgenize kürler falan sürmeyin. Benim de vücudum çok esmer olmasa da esmerimdir, genital bölgem ve koltukaltım daha bir esmer sanki.(ağdadan kaynaklı olamaz tıraş bıçağı kullanıyorum) Beyazlamaz çünkü yapısı öyle
Ee olabilir, dilimi sevmem diğer dilleri bilmeme ve kullanmama engel değil. Çeliştiğimi düşünmüyorum, dilime aşığım.Yazmadan edemedim, Türkçe'ye aşık bir Türkçe öğretmeni yazmışınız ama rumuzunuz İngilizce:))) yalnız ama mutlu kötü duruyor sanırım:)
Süt banyosu misali sirkeli su icinde bir kac dakika vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.. Yara izlerine bile cok iyi gelir.. Belki faydası olurMerhabalar; öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim. Dert değil elbette ki.
Benim meseleme gelecek olursak: normalde beyaz tenli olan benim, göğsüm ve genital bölgem haricindeki tenim koyu tenli. Ve asla asıl rengine dönmüyor. Bir kaç senedir bu böyle. Karnım koyu, çikolata gibi. Ama göğüs kısmım kaymak renginde resmen.Bu duruma anlam veremiyorum. 1-2 sene önce Eda Taşpınar'ın bronzlaştırıcısını kullandım. Kullanmaz olaydım, geç çıktı bronzluğun etkisi vücudumdan. Fakat vücudumdaki daha koyu ten kışın bile olsa asla geçmiyor. Yüzüm beyaz. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Ay umarım işe yarar cidden ümidi kestimBiz önce bi keseyi deneyelim bence, hamama gidelim. O da yaramazsa dermatologa bi gidebiliriz.
Süt banyosu misali sirkeli su icinde bir kac dakika vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.. Yara izlerine bile cok iyi gelir.. Belki faydası olur
aynı durumdayız ısrarla güneşte yatmaktan kalan lekelerde cabasıNe guzel dert
Ben de bronzlasmak icin 1 hafta ugrasiyorum 3 gun sonra yine peynir gibiyim, benim gibiler icin ozenilesi durumdasiniz