- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bu kadar evham yapma zamanla geçer ergenlik döneminde oluyo öyle şeyler. Tabi iyi bi doktor bul tedavini ol. Ihmal etme
büyük ihtimal karacigerlerinde bir sorun var .. vucutta ne cikarsq karaciger hastalığının hastalığından kaynaklanir %90 böyledir
Yok canım ne kanseri doğru doktor doğru tedavi bişeyin kalmaz karaciğerine faydalı besinler tüket inşallah en kisa zamanda düzelir.
sarelle cips vs. şeyler yeme sağlıklı beslen ot sebze yiyerek yaşa bi nevi balık felan tabi ona da yaşamak denirse :)
Daha fazla geç kalmadan doktora git cnm. Bende bu ara cildimden dertliyim. Ama gitmeden olmuyor. Bir eğitim ve araştırma hastanesine git derim.
Off... yarin bi konusma yapiyim bizimkilerle en iyisi...Eger cok sorun ediyorsaniz bi check up yaptirin.
Benim annem de öyle diyor. O kadar inceleme kendini diyor. Ama ben pimpirikli bir insanım. Neyse ki öyle hastane fobim falan yok. Araştırıp şıp şıp kendim gidip, derdimi anlatıp ilaçlarımı alıp geliyorum.Ya babama diyorum bukadar orani burani inceleme diyo anneme desem cok telefona bakiyosun ondan diyo hayir cahil insanlarda degiller ama islerine mi gelmiyo yoksa ben mi abartiyorum anlamadim
hiç kaçmaz o hatalar :) bende yedim sarelle ve sabah yanagımda iki tane kızarıkla uyandım hemen tuz sabunu sürüdüm de kuruttum ya boğazımızı tutucaz ya da böyle katlanıcaz malesef.Hep bu bogazim yuzunden oluyo zaten bunlargunde kavanoz kavanoz nutella yersem olacagi bu, gerci son 1haftadir dikkat ediyodum ama demek önceki hatalarim sifirlanmamis
Çinko ve B12 Eksikliğin olma ihtimalin yüksek. Kanser falan değilsin korkma. Gidip kapsamlı bir kan tahlili yaptır canım. Senin derdini cildiyeciler çözemez... Nerden biliyorum dersen, yaşadım ve sorunu çözdüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?