• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri ve Cilt Hastalıkları Vücudumda yara izleri

Su çiçeği veya kızamık olabilir belki de genelde doktorlar bilmiyor böyle olunca. Prednol diye bir krem var bende de zamanında değişik yaralar çıkmıştı bu krem iyi gelmişti deneyin isterseniz

O o krem kortizonlu bir krem onu serum ve iğne olarak defalarca yaptılar kaşıntı döneminde. İzlere iyi gelirse sorayım doktora teşekkür ederim.

Su çiçeğini de kızamık da küçükken çıkarttım tekrar olmuyor diye biliyorum

Tedaviyi bırakmayacağım diye söz verdim ama 4. Kutu ilaçta pes ettim. :KK43:
Yan etkisi mi oluyordu? Doktorunuzla konuşmadan bırakmasaydınız keşke. Bir sıkıntınız oluyorsa farklı ilaçlar var doz ayarlaması da yapılabilir.

Yan etkisi mi oluyordu? Doktorunuzla konuşmadan bırakmasaydınız keşke. Bir sıkıntınız oluyorsa farklı ilaçlar var doz ayarlaması da yapılabilir.

Aslındamşde bulantısı hariç çok iyi geliyordu ilk 40 gün aşırı kaşıntı yaptı sonra düzeldi.
Bulantılarıma katlanamadım iş yerinde iken özellikle hamile kadınlar gibi sürekli kusuyordum bir de o dönemde ağır bir bağırsak enfeksiyonu geçirdim ilaçlarımı ihmal ettim sonra da bırakmak durumunda kaldım

Aslındamşde bulantısı hariç çok iyi geliyordu ilk 40 gün aşırı kaşıntı yaptı sonra düzeldi.
Bulantılarıma katlanamadım iş yerinde iken özellikle hamile kadınlar gibi sürekli kusuyordum bir de o dönemde ağır bir bağırsak enfeksiyonu geçirdim ilaçlarımı ihmal ettim sonra da bırakmak durumunda kaldım
Soyledigime kimse tepki gostermesin ama bana tahta kurusu isirigini animsatti nedense

Arkadaşlar, 2-3 ay önce vücudumda ciddi şekilde kaşınma oldu. Önce benek benek yara sonra kara lekeler halinde kaldı. Şimdi kahverengileşti öyle kaldı.
Kaşıntı sebebiyle ilk gittiğim doktor böcek ısırmış dedi verdiği ilaç kesmeyince farklı doktorlara gittim alerji mi ki derken stres diyerek sonuçlandı.
Kaşıntının şiddeti o kadar çoktu ki defalarca acile gittim kortizon serum vermek zorunda kaldılar. Ve yanında bir sürü krem..
Ancak şu an hala izler duruyor nasıl geçecek bilmiyorum doktor izler için bir şey demedi geçer zamanla dedi ancak geçmiyor rengi bile değişmedi kaç haftadır.
50 gün sonra düğünün var kollarım ellerim sırtım karnım başta olmak üzere her yerimde izler var :KK43:

5 6 ay once bende de ayni sorun oldu tum kollarim bacaklarim leke icinde kaldi gitmedigim hoca kalmadi esimde doktor. En son stres diyerek yurtdisindan amtihistaminikli bi antidepresan getirttik. Ayni zamanda dusuk doz kortizon kullandim uzun sure kasinti ve yaralar gecti. Ama iz kaldi. Iz icin kremler kullandim ama pek fayda gormedim. Zamanla gecer diyolar bakalim.. ben kanser arastirmasina varana kadar herseyi yaptirdim

Back