deri ve zührevi hastalıklara ayrıca enfeksiyon hastalıklarına gidin. bence böcek ısırması değil.
peki bulaşıcı hastalıklar için falan kan tahlili verdiler mi? öyle bir ihtimali düşündüler mi? çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah ve düğününüze kadar geçer..Her ikisine de gittim hatta ilaçlar kaşıntıyı kesmeyin e tıp fakültesinde tamamlayıcı tıp yöntemlerini yaptılar akapunktur biraz hafifletti.
Hiç bir şey çıkmadı stres dediler ama izler geçmiyor.
peki bulaşıcı hastalıklar için falan kan tahlili verdiler mi? öyle bir ihtimali düşündüler mi? çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah ve düğününüze kadar geçer..
Kepekli Gül olabilir mi diye düşündüm ona da benziyor ama çok emin olamadım. Eğer Gülse 8 haftada kendiliğinden iz kalmadan geçiyor. Cildiyw doktorunun anlaması gerekir karın ve kasık bölgende de yoğun mu?
50 gün sonra düğün var diyorsunuz onun stresi ile olmuş olabilir. Aşırı yoğun stresli olduğum zamanlarda benim de buna benzer şeyler çıkmıştı omuzlarımda ve göğsümde vardıg. Başka bir stresli dönemimde de egzama çıkmıştı gözümün üstünde ve saçımın içinde o da aşırı fazla kaşınıyordu. Stresi atlattıktan sonra geçtiler ama. Stres yönetimi için psikologla görüşebilirsiniz başka bir şey çıkmazsa
Benimde kasık ve karın bölgemde yoğundu. İçi su dolmadı hiç aynı büyüklükte bazıları biraz daha büyük saç meleği gibi dökülüyordu ama o zaman Gül olmayabilirİlk kasık bölgemde büyük bir tane ile başladı. Orada başka olmadı ama karnımdakiler dehşet oldu.
Önce su çiçeği gibi içi dolu oldu sonra söndü böyle oldu.
Düğün stresiyle birleşince çok sıkıntılı oluyordur canımPsikologuma gitmeye de yüzüm tutmadı ya en son gel dediğinden beri 6 ay geçti.kaygı bozukluğum var zaten
Zona olabilir mi acaba
Düğün stresiyle birleşince çok sıkıntılı oluyordur canımOnlar sana yardımcı olmak için varlar. Arkadaşın değil sonuçta bir profesyonel. Gidip durumunu anlattığında anlayışla karşılayacaktır. Ben de yaşadım son randevuya gitmeyip aylar boyunca gidebilmek için kendimi ikna etmeye çalıştım. Gittiğimde hiç korktuğum gibi olmadı. Zaten psikolojik sorunları olan insanlarla ilgileniyorlar sürekli. Düşündükçe insan kafasında kuruyor düşünmeyin arayın randevunuzu en yakın zamana alın çıkın gidin. Umarım faydasını görürsünüz.
Gül değil bence de.Ben de çıkardım birkaç hafta önce kepekli gibiydi benimkiler.Son konumda görebilirsin hatta.
Benimki stresten çıkmıştı.Muhtemelen senin de öyle.Panikleme.Zamanla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?