Dondurma bildiğiniz şeker yükü ama:///
Ben de iki sezeryan doğum yaptım. İkincisi sizinkiyle aynı tarih; Eylül 2019.
Sezeryan sonrası core bölgesine yönelik çalışmak gerekiyormuş, bunu biraz geç öğrendim.
Şu videoda kadın çok güzel açıklıyor olayı. Bu kadının da ücretsiz challenge progrmaları var bakabilirsiniz.
Ben bir antröner ve diyetiysenin online grubuna katıldım. O sayede bi hayli sıkılaştım ve fazlalıklarımdan kurtuldum. Yoksa kendi başıma aylarca boşa kürek çekecekmişim. Şu anda sezeryan göbeği kaldı, onun için de henüz yeni evde düzen kuramadım, onu bekliyorum.
Motivasyonu yanlış anlıyoruz, ara ara yoğun istek oluyor tabi ama..geçenlerde bi yazar kendinden bahsetmiş; demiş ki zaman zaman benim de yazmak istemediğim, hasta olduğum ya da başka işlerimin old günler oluyor..ama bu bigünden fazla olursa niyeti bozmuş oluyorum..tıpkı diyetteki 1-2 gün ya da sizin için 3-5 gün..daha fazla uzatmadan sağlıklı beslenmeye dönmelisiniz.
Benim motivasyon kaynağım; canımın çektiği şeyleri vicdan yapmadan, senin bir sürü fazla kilon var, nasıl yiyorsun bunları diye diye kendimi yemeden yiyebilmekti.
Motivasyonu dışardan beklemeyin, kendiliğinden gelmesini de beklemeyin..onun adı iç disiplin olmalı ve bunu da siz yapmak istediğiniz şey her neyse onda süreklilik arzederek sağlayabilirsiniz.