Ya bazen gün içinde o kadar gereksiz şeylere para harcıyoruz ki, kendimiz için gerçekten istediğimiz bir şeyden çok para diye vazgeçiyoruz, öyle heba oluyor gün gün... Biriktirin, valla 3-5 yapabiliyorsanız, estetik için atın kenara para ve yok sayın. Ruhsal bir tedavi gibi de düşünün bunu, iyi gelecektir bu komplekslerden görüntüden kurtulmak.
Öyle çok sarkmam yok ama cıvıdım gittim, hamilelikte 30 küsur kilo aldım, verdim geri aldım verdim iyice yalamaya döndü vücut. Manyaklar gibi kendine ulti eziyet seviyesinde sigara içtim (16-17 senedir içiyorum ama son 2 senedir artık mohu çıktı yani yok böyle içmek) ve geçtiğimiz gün (5 gün kadar oluyor) "Yeter ula" deyip bıraktım.
Bugün biraz yüzsüzlüğüm geldi, annemlere gitmiştik, babamı accık kandırdım, sigarayı bırakmamı çok istiyordu ahtı vardı adamın vaktinde, sigarayı bırakırsam araba alacaktı bana ve ben bırakmamıştım. (Genç kızken)
Müjdeyi verdim "Bu kez tam bitti eminim son kararım, artık kızına bi kıyak geçersin" filan dedim, "Ne istiyon" dedi napsın adam yıldı bu çeşit arsızlıklarımdan "Çene-gıdı operasyonu ısmarlayacaksın bana" dedim. Şimdi ay ay kendimi hazırlıyorum, sigara yok, estetikle suratımı şey ettiricem filan... İyi gelecek.
Babam "Ya bsg Gangsta" deseydi, kıyın kıyın o parayı biriktirecektim, kafaya koymuştum. Bugün bi paket sigara parası 18 liraağğ koy kenaraağğ" diye diye...
Varsa böyle bi şeyler, havaya giden para, gereksizlik, işe yaramaz kremdi, sigaraydı, oydu vırttı zırttı vs vs... Oradan başlayın kendinize yatırıma, biriktirin parasını, operasyon iyidir.