• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudum kompe tüylü, psikolojim bozuldu ..

baharnaz55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
9
0
36
Burdur
şimdi evet abartma falan dersiniz anlıyorum ama, bu gerçekten çok moral bozucu bi durum başım bu tüylerle dertte hiç kurtulamadım

yüzüm, yanaklarım, çenem, boynum, ensem, sırtım, göğüs kısmım, sırtım, herkesteki gibi genital bölgem, kollarım, hatta el ve ayaklarımda bile tüyler var.

biraz da çekingen olduğum için yeni yeni alışıyorum ağda işlerine falan ama, alışkın olmadığım için ve gerçekten alıncak yerim çok olduğu için zorlanıyorum, soğuk ağda bantlarıyla bacağımın altını halledebiliyorum, kollarımı almak istiyorum ama aldıktan 3-5 gün sonra çıkınca gerçekten cesaretim kırılıyo

havalar ısındıkça iyice stres oluyorum terliyorum ama saçımı toplayamıyorum ensem görünmesin boynum açıkta kalmasın falan diye, lütfen yardım edin nasıl tüylerimi azaltabilirim hangi bölgelerde neleri kullanabilirim? ama kuaföre gitmek istemiyorum, kuaföre gidip "sırtımı alır mısınız" diyemiyorum

arkdaşlar hamama havuza gidelim diyo, yıllardır atlatıyorum artık bıktım

şimdi evet abartma falan dersiniz anlıyorum ama, bu gerçekten çok moral bozucu bi durum başım bu tüylerle dertte hiç kurtulamadım

yüzüm, yanaklarım, çenem, boynum, ensem, sırtım, göğüs kısmım, sırtım, herkesteki gibi genital bölgem, kollarım, hatta el ve ayaklarımda bile tüyler var.

biraz da çekingen olduğum için yeni yeni alışıyorum ağda işlerine falan ama, alışkın olmadığım için ve gerçekten alıncak yerim çok olduğu için zorlanıyorum, soğuk ağda bantlarıyla bacağımın altını halledebiliyorum, kollarımı almak istiyorum ama aldıktan 3-5 gün sonra çıkınca gerçekten cesaretim kırılıyo

havalar ısındıkça iyice stres oluyorum terliyorum ama saçımı toplayamıyorum ensem görünmesin boynum açıkta kalmasın falan diye, lütfen yardım edin nasıl tüylerimi azaltabilirim hangi bölgelerde neleri kullanabilirim? ama kuaföre gitmek istemiyorum, kuaföre gidip "sırtımı alır mısınız" diyemiyorum

arkdaşlar hamama havuza gidelim diyo, yıllardır atlatıyorum artık bıktım

aynı beni anlatmışsın sanki canım aynı sorunu ben de yaşıyorum..ben de pko varmış ama bütün tüyler mi pkodan kaynaklanıyor sanki. biz doğuştan şanssızız arkadaşım...

En son çocukken gitmiştim denize. Etek giydiğimde o zamanlardı sanırım. Hafızamdan silinmiş :9::9: Tüylerim sayesinde günaha girmiyorum hiç değilse :9:

En son çocukken gitmiştim denize. Etek giydiğimde o zamanlardı sanırım. Hafızamdan silinmiş :9::9: Tüylerim sayesinde günaha girmiyorum hiç değilse :9:

buna cok guldum ya hakıkaten dogru annem hep sen tuysuz olsan cok acılırdın Allah herkesın gonlune gore veriyo der:52:

:1: Aklın yolu birmiş canım. Ama bu gidişle eşimize nasıl açılacağız orası muallakta :52:

canım benım sevgilim sarısın ustelık dusun halımı o kılsız ben kıllı:52: gercı hıc kıllı gormedı benı herzaman ak pak olup giderim yanına:6: ama biliyo bu sorunumun olduunu ve ben sorun etmem diyo :8: ama biz kurtulcaz bence bu sorundan canım Allah başka dert vermesın:25:

bende ense el ayak sırtta kıl yok da, diğer yerlerde var malesef. lazer de yaptırdım ama fayda göremedım:( myom çıktı bir de:(

Back