Evet. Sordum ama regl oncesi ve sonrası farketmez dediler. Olusan stres uzerine 2 günde erken oldum. Normalde erken veya gec olmazdi. Stresten etkilenerek 2 kilo vermemde cabasiRegl öncesi mi gittiniz acaba çünkü o dönemde vücut hassas oluyor
Aslında fark ediyor eksik bilgi vermişler. Siz yine de reglden hemen sonra gitmeye çalışın kıl köklerine en çok etki o dönemde oluyor hem de cilt hassasiyeti kalkmış oluyor.Evet. Sordum ama regl oncesi ve sonrası farketmez dediler. Olusan stres uzerine 2 günde erken oldum. Normalde erken veya gec olmazdi. Stresten etkilenerek 2 kilo vermemde cabasi
Git memnun kalırsınız , ben gittim tüm arkadaşlarima tavsiye ettim :)Kızlar daha önce Alexander ipl gibi cihazlari denedim ve kesin çözüm bulamadım. Vortex diye yeni çıkan epilasyon aletinin olduğu bir merkeze gitmeyi düşünüyorum. Vortexe giren var mı?
Ben vortexpro ile uygulama yaptırdım çok memnun kaldimYüksek doz yapıldığında alex den daha iyidir. Bıyık bölgesi 8. seansıma gidicem vortexle. 1-2 seansa bitmiş olacak, ama yüksek doz yapılırsa sonuç alırsınız aksi halde tüyler sadece uyutulmuş olur; yakılmış ama tahrip edilmemiş olur.
Ben cihazdan anlamam ama vallahi ben kullandim çok memnun kaldim , arkadAşlarima tavsiye ediyorumMerhaba, ben geçen hafta lazere başladım kadın bana cihazın alex olduğunu söyledi ama seans sonunda cihaza baktığımda vortex yazıyordu. Sorduğumda ise alex in ışınlarla ilgisi olduğunu makinede vortex yazsa da alex ışını verdiğini söyledi.bana pek inandırıcı gelmedi dedikleri doğru mu acaba?
İmkansızRegl öncesi mi gittiniz acaba çünkü o dönemde vücut hassas oluyor
Yazınıza takıldım ben . Bence siz vortex i kötülemek için oluşturulmuş sahte bir hesapsiniz ve amacınız vortex i kötüleyip haksız ve adil olmayan bir ortam yaratıyorsunuz . Siz hangi cihazi satıyorsanız bilgisini verirseniz onuda deneyelim .Regl öncesi mi gittiniz acaba çünkü o dönemde vücut hassas oluyor
Vortex de iplKızlar daha önce Alexander ipl gibi cihazlari denedim ve kesin çözüm bulamadım. Vortex diye yeni çıkan epilasyon aletinin olduğu bir merkeze gitmeyi düşünüyorum. Vortexe giren var mı?
Bol bolllll reklamBen cihazdan anlamam ama vallahi ben kullandim çok memnun kaldim , arkadAşlarima tavsiye ediyorum
Helal olsun birde TÜRK mali imiş
Ne Mutlu Türküm Diyene
Ay bir de benim cümlemden alıntı yapmış ama alakasız bir yorum yazmış altınada noluyor diyordum ki reklammış kendisi gerçektenBol bolllll reklam
Yapan estetisyenin insafina kalmis artik.Merhaba,
Dün ilk kez vortex yaptırdım. Alexandrite a göre daha az acı verdi. Fakat uygulamada cihaz tene değdiği için hijyenik mi bilemedim. Özellikle genital ? Nasıl sterilize ediyorlar bilginiz var mı?
vortex pro lazer cihazıyla yaptırıyorum ben dökümüm muhteşem 2 seansta bile acayip farkettiyardımcı olursanız sevinirim vortex buz lazer ıpl cihazının geliştirilmiş haliymiş, ıpl de işe yaramıyor diyen cok kişi var vortex gerçekten iyi mi?
vortex ıpl bir cihazdır fakat alex dökümü sağlar ama cihaz alex değildir bilginiz olsunBen cihazdan anlamam ama vallahi ben kullandim çok memnun kaldim , arkadAşlarima tavsiye ediyorum
Helal olsun birde TÜRK mali imiş
Ne Mutlu Türküm Diyene
merhaba aslımda vortex cihazlarda genelde silikon aparat dediğimiz kişiye özel başlıklar vardır kişiye özel kullanılmıyorsa bile üstüste 2 kişiye kullanılamaz çünkü sonuç alamaz o yuzden her kişiden sonra mutlaka zifran ve çamaşır suyuyla temizlenmesi gerekiyor içiniz rahat olabilir .Merhaba,
Dün ilk kez vortex yaptırdım. Alexandrite a göre daha az acı verdi. Fakat uygulamada cihaz tene değdiği için hijyenik mi bilemedim. Özellikle genital ? Nasıl sterilize ediyorlar bilginiz var mı?
Biraktiginizda da tuyler aynen geri gelir.vortex pro lazer cihazıyla yaptırıyorum ben dökümüm muhteşem 2 seansta bile acayip farketti
kesinlikle katılıyorum. aynen geri geliyor. kaldı ki alex vs gerçek lazer türevlerinde bile iyi sonuç elde edilmiyor, ıpl tam bir aldatmaca.Biraktiginizda da tuyler aynen geri gelir.
Vortex ile devamlı işlem yapıyorsunuz sanırım bıraktığınız anda tüyleriniz geri mi geldi???? Benim niye gelmiyor acaba hormonal sorunlarınız olabilir miBiraktiginizda da tuyler aynen geri gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?