- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Ya gittiğim yer aleksandrite kullandığını zannediyor desem komik olur mu bana öyle söylediler ben de jilet yaptım sonra ben baktım makinenin adı vortex internette araştırmaya başladım sonra sizi buldum :)
Peki çok kafama takılan bi konu diyelim ki tüylerin bi kısmı döküldü sonra diğer seansa kadar kalan tüylere jilet yapmazsam temiz gezemeyecek miyim ağda yapmak da çok saçma olur siz napıyosunuz seansa kadar bu arada cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim
Nasıl yani Nasıl karıştırırlar. Kendilerinin hala haberi yok mu? E cihazı alırken nasıl aldılar faturasında bile yazmaz mı. Çok ilginç. Acaba başka cihazları da var da size mi vortex yaptılar.
Size bu bilgileri vermiş olmaları lazımdı Ağda cımbız makas hiçbiri olmaz normalde hiçbir lazer epilasyonda. Jilet dediğim gibi kesinlikle vurmayın. Bir de araştırdıysanız vortex jel yok jilet yok diyor. Ben jilet olmadığı için de cesaretlenmiştim. Erkek sakal kısaltma makineleri varya onlarla kısaltıyordum. 25 tl ye aldım.
Şu an zaten gerek yok. Yazın tatile gittiğimde de gözüme batan olursa kısaltırım.
Siz 1 kere mi gittiniz?