Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalya da nerede bu cihaz kullanılıyor bilgisi olan var mı?
Orası cihazı değiştirdiğini söyledi elegant pro diye bir cihazmış artık ama internette hiç bir yerde adı geçmiyor markanın. Sizin 3. seans mı ve o cihaz hala kullanımda mı acaba bana niye öyle söyledilerantalya vorrtex kullanan esra tasarım kullanıyor sampi oraya taşındı yeeni
yarın 3 sean olarak gidecem face esra tasarım olarak bakabilirsinizzz
Orası cihazı değiştirdiğini söyledi elegant pro diye bir cihazmış artık ama internette hiç bir yerde adı geçmiyor markanın. Sizin 3. seans mı ve o cihaz hala kullanımda mı acaba bana niye öyle söylediler
Gittiniz mi öğrenebildiniz mi acaba?aaa benım bilgim yok
bakalım ben bugun gidicem size yarın bilgi vereymmm
Gittiniz mi öğrenebildiniz mi acaba?
Aaa değişmemiş mi çok sevindim şu angünaydınn cnm
evet gittim vortex cihaz kullanıldıııı değişmemişcihaz
benim dün 3 seanstı oldukça azaldııı tabi zmnla görecez amaben inanıyorummki bitecekkkk
Sizin seanslarınız bitti mi acaba? Memnun kaldınız mı?Arkadaslar ben 3.seanstan sonra muthis bir azalmam oldu daha once alex kullandim ama tekrar cikti bu cihazdan umitliyim ankara da bahceli tarafinda kullanan yerler var arastirabilirsiniz
Sizin seanslarınız bitti mi? Memnun kaldınız mı acaba?Ben de bu hafta başladım.ama canımı sıkan gittiğimde diode demişlerdi.makineye dikkatli bakıp netten araştırınca anladım bu cihaz olduğunu kafam karışık inş güzel sonuç alırım
Seanslariniz biteli kac ay oldu? Tekrar ciktilar mi?normalde ayda 1 seans olacktı, ben 2 ayda 1 gidebildim 6 seans toplamda. Bitti diyemem ama azaldı. Belki kalnlar için faklı bir cihaz düşünülebilir
Merhaba, siz memnun kaldiniz mi acaba?merhaba ben de bugün vortex ile epilasyon yaptırdım size kaç seviyesinde atış yapıyolardı ben araştırdım ıpl olarak geçiyor acaba biter mi çok tereddütte kaldım
Merhaba, seanslariniz bitti mi ? Nasil bi sonuc aldiniz acaba?5 Sene önce alexandrate diye bir cihazla lazer yaptırdım, sonuç alamayınca bir de diot denediler bence bu yanlıştı çünkü toplamda 5 seans 5 de kontrol seansı paketi aldım, kimi seansta diot kiminde alex cihazını kullandılar, o zamanlar kurtulayım da nasıl olursa olsun kafasındaydım. Sonuç alamadım, bir sonraki seansa kadar eski halini alıyordu zaten. Para da boşa gitti. Şimdi Vortex diye bir cihazımız var yeni geldi dedi bir merkez, hadi bir de bunu deneyelim dedim bakalım henüz ilk seansa gittim, sonuçlarını yazacağım, 8 seans +2 kontrol seansı paketinden aldım.. Kadınlar Kulubünde arattım ama sahte profillerden dolayı verilen olumlu bilgilere de güvenemedim..
Tesekkurler66 ay falan oldu. bitenler tekrar çıkmıyo, bitmeyenler var ama.
5. seanstayım yarı yarıya bitti, kalan kısım ise cansız çıkıyor. Cansız çıkması lazer açısından dezavantaj çünkü bunlarda dökülme ihtimali düşük bakalım...Merhaba, seanslariniz bitti mi ? Nasil bi sonuc aldiniz acaba?
Tesekkür ederim :)5. seanstayım yarı yarıya bitti, kalan kısım ise cansız çıkıyor. Cansız çıkması lazer açısından dezavantaj çünkü bunlarda dökülme ihtimali düşük bakalım...
merhaba bende bu alet ile yeni başladım ilk seansımı ve sonraki taramamı oldum estetisyenimin özellikle üzerine basa basa söylediği şey ilk seanstan on gün sonra muhakkak işlem yapılan yere kese yapmamı söyledi yoksa kıl kökleri içinde kalıyormuş ve kötü kokuya sebep oluyormuş. Dediğini yaptım ben de hiç öyle bir sorun olmadı ne kıl kökleri kaldı ne tüy zaten on gün sonra kese yaptığınızda kalan tüylerde dökülüyor.Bende kullanıyorum.Kolum dışında diğer bölgelerimin kalın tüyleri. Burda 15 güne1 randevu veriliyor. 8 seans paket aldım. 4.sune gideceğim bugün. Ama sadece tüylerimin inceldigini uzamasını bekledigimde aynen çıktığını farkediyorum. Ve tüyler tam dökülmüyor deride siyah nokta şeklinde kalıyor. Bundan çok rahatsizim. ama kullanım açısından rahatım acısiz. Daha seanslarım bitmeden fazla bir şey söyleyemiyorum