- 4 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri de cikip dememis ki bu ipl
Bunun için mi üye oldunuz
evet bi sakincasi mi var
Lazer söz konusu olduğunda kesin çözüm diye bir şey yoktur. Lazerle %100 bitmez hiçbir bölge.peki vortex diyot lazer gibi kesin çözümmü
Yüksek doz yapıldığında alex den daha iyidir. Bıyık bölgesi 8. seansıma gidicem vortexle. 1-2 seansa bitmiş olacak, ama yüksek doz yapılırsa sonuç alırsınız aksi halde tüyler sadece uyutulmuş olur; yakılmış ama tahrip edilmemiş olur.yardımcı olursanız sevinirim vortex buz lazer ıpl cihazının geliştirilmiş haliymiş, ıpl de işe yaramıyor diyen cok kişi var vortex gerçekten iyi mi?
Merhaba bende vortex e bıyık bölgesi için gidiyorum. 3. Seansım bugün 18 derece ile atış yapıldı ama benimkiler sert ve koyu sizce nasıl durum??Yüksek doz yapıldığında alex den daha iyidir. Bıyık bölgesi 8. seansıma gidicem vortexle. 1-2 seansa bitmiş olacak, ama yüksek doz yapılırsa sonuç alırsınız aksi halde tüyler sadece uyutulmuş olur; yakılmış ama tahrip edilmemiş olur.
Merhaba, ben geçen hafta lazere başladım kadın bana cihazın alex olduğunu söyledi ama seans sonunda cihaza baktığımda vortex yazıyordu. Sorduğumda ise alex in ışınlarla ilgisi olduğunu makinede vortex yazsa da alex ışını verdiğini söyledi.bana pek inandırıcı gelmedi dedikleri doğru mu acaba?Yüksek doz yapıldığında alex den daha iyidir. Bıyık bölgesi 8. seansıma gidicem vortexle. 1-2 seansa bitmiş olacak, ama yüksek doz yapılırsa sonuç alırsınız aksi halde tüyler sadece uyutulmuş olur; yakılmış ama tahrip edilmemiş olur.
alex 755nm, vortex ise doza bağlı olarak 1200nm kadar çıkar. alex'ten daha etkili yani.Merhaba, ben geçen hafta lazere başladım kadın bana cihazın alex olduğunu söyledi ama seans sonunda cihaza baktığımda vortex yazıyordu. Sorduğumda ise alex in ışınlarla ilgisi olduğunu makinede vortex yazsa da alex ışını verdiğini söyledi.bana pek inandırıcı gelmedi dedikleri doğru mu acaba?
Hımm anladım teşekkür ederim.alex 755nm, vortex ise doza bağlı olarak 1200nm kadar çıkar. alex'ten daha etkili yani.
Arkadaslar ben 3.seanstan sonra muthis bir azalmam oldu daha once alex kullandim ama tekrar cikti bu cihazdan umitliyim ankara da bahceli tarafinda kullanan yerler var arastirabilirsiniz
Regl öncesi mi gittiniz acaba çünkü o dönemde vücut hassas oluyorVortex ipl ile ilk seansta bacağımın çoğu yeri yandi ve şişikler var çoğu yerde. Sağ alt bacağımı 14 le yapmasına rağmen yanmadı diz kısmı acıdı ve her aciyan yerim suan yanık içinde. Derecesini 12 ye düşürerek devam etti ancak sag bacagimin üstü ve sol bacağım da ara ara yanıklar var. Bazen acıyacagini hissediyordum atış yapmadan bekletiyordu acaba onun etkisi var mı? Kıl yogunlugundan ve derimin hassasligindan acıdığını soyledi ama hic tüy olmayan yerlerde bile yanık oluşmuş. Cilt hassaslığından olduysa niye sag alt bacakta hic yanık yok? Acının boyle bir sekilde sonuçlanacagini kestiremedim. Lazeri yarıda kestik. Ilk once kızarıklık vardı eve geldigimde lazer başlığının izinde yanıklar ve şişlikler oluşmuştu. Suan yanıklar şiş bir vaziyette. Direk acile gittim krem yazdiancak leke kalir dedi. Guzellik merkezide krem getirtiyorum leke kalmayacak diyor. Geçer mi sizce? Geçerse ne kadar birsürede geçer? 2 gün oldu her krem sürdüğümde psikolojim alt üst oluyor.Vortex in soğuk hava uflemeli olduğunusöylediler bekleterek atış yaptıkları için mi boyle oldu sizce? Daha once vortexcihazında ayni sorunu yaşayan oldu mu?