Ya kusura bakmayın. Başka konuda da açıkladım giriş yapmayınca görmedim. Kese yaptınız mı dökülmeleriniz başlamıştır sanırım? Alt bölgenizin ya da başka yerlerin sert olması ilk seans için normal olmalı. Tabi estetisyene gösterneniz değerlendirmesi daha mantıklı olur.
Merhaba benim de size birkaç sorum olacaktı.
1. Lazer Epilasyon u güzellik merkezinde yaptırmanin dezavantaj i var mı?
2. Kol, bacak , yüz gibi önce tüylerde vortex makine etkili oluyor mu?
3. Bikini bölgesinde acı hissediliyor mu?
Cevaplar için şimdiden Allah razı olsun
Amin inşallah hepimizden Allah razı olsun
Ben daha önce herhangi bir yere gitmedim. Polikliniğe falan. O açıdan karşılaştırmasını yapamıyorum. Ancak ben hiç sıkıntı yaşamadım gittiğim yerde. Bir de birebir ilgi gördüm hep. Amca kızım daha önce ismini vermeyim bir hastanede yaptırdı. 5 seans 2500 e. O hep doktor olsun muhabbetleri yapardı ama param boşa gitti diyor. Olmayan yerlerinde tüy çıkmış jilet vurmuş vs. O da başladı benden sonra. Boşuna ön yargılıymışım diyor ve çok memnun.
Tabi bu değişebilen bir şey.
Hastanede de güzellik salonu ya da merkezlerde de bu işi yapan doktor değil. Estetisyen. Ticarete dökülmüş bu iş. İşi yapan kişi iyi mi önemli olan o bence. Sanırım en iyisi memnuniyete bakıp karar vermek.
Ben resmen yüzümün heryerine yaptırdım. Yazdan sonra yine devam edeceğim yüze sonradan başladım palet aldım daha paketim bitmedi. Çok memnunum herkes beyazlamışsın diyor:)
Vortex ince tüylerde etkiliymiş zaten. Jilet kullanıp sertleşmene gerek kalmıyor zaten. Aksi olsaydı başlamazdım hiç. Yüzüme kesinlikle jilet vurmazdım.
İlk seans canım acımıştı. Sonraki seanslarda acı kalmadı pek. Sadece iç bölgede hissediyorum. Ama sesim çıkacak çekecek kadar değil.
İnşallah yardımcı olmuşumdur.
çok yardımcı oldunuz sağolun.
acı hissetmemem için orda bi krem önerdiler emla değil ama. onu alıp kullansam acım azalır mı? siz hiç öyle bi krem kullandınız mı
bende geçen sene ağustostan beri jelli bir makinada epilasyon yaptırıyordum memnun kalmaya da başlamıştım ama bi kaç ay oğlumun hastalıgından dolayı gidemedim ve sanki tüylerim bu süreçte hızla çıktı gibi eski haline döndü sanki. bu ay yine başladım. makine değişmiş vortex olmuş. jelsiz hemencecik yaptı. jelliden daha pratik daha hızlı oldu. ama tereddütte kaldım umarım fayda eder. ağustosta bir sene olcak. kaçırdıklarımla birlikte 9. seansı yaptırdım tüm vücüt. kısmen bitmesi gerekmez mi.
Kaçırdıklarınızla beraber ne demek acaba? Kısmen bitmedi mi? %50 si en kötü bitmeli sanırım. Benim son seansım oldu baya yaz ne kadar gidecek çok çok merak ediyorum şu an rahatsız değilim. Ve ben çok memnunum çok iyi sonuçlar aldım. İnşallah en az benim kadar memnun olursunuz.
nisan ve haziran ayında gidemedim 2 seans. tam da farketmeye başlamıştı. gitmediğim ayların ertesi ayında eskisi gibi çıktı sanki. şu an jilet yaptıktan 3-4 gün sonra belirmeye başlıyo yine. ama tabiiki hiç yapılmamış gibi değil. tam sonuç alamadım da yavaş ilerliyo diyelim. hani 10 seans oldu gözle görülür azalma olması gerekir miydi.
merhabalar özel mesaj gönderemiyorum rica etsem gittiğiniz merkezin adını verebilir misiniz? Bide ince tüylerde etkili olduğunu yazmışsınız. İnce tüyleri kalınlaştırmıyor değil mi en çok korktuğum şeylerden biri.Sırf bu yüzden hala lazer epilasyona başlayamadım. cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerAmin inşallah hepimizden Allah razı olsun
Ben daha önce herhangi bir yere gitmedim. Polikliniğe falan. O açıdan karşılaştırmasını yapamıyorum. Ancak ben hiç sıkıntı yaşamadım gittiğim yerde. Bir de birebir ilgi gördüm hep. Amca kızım daha önce ismini vermeyim bir hastanede yaptırdı. 5 seans 2500 e. O hep doktor olsun muhabbetleri yapardı ama param boşa gitti diyor. Olmayan yerlerinde tüy çıkmış jilet vurmuş vs. O da başladı benden sonra. Boşuna ön yargılıymışım diyor ve çok memnun.
Tabi bu değişebilen bir şey.
Hastanede de güzellik salonu ya da merkezlerde de bu işi yapan doktor değil. Estetisyen. Ticarete dökülmüş bu iş. İşi yapan kişi iyi mi önemli olan o bence. Sanırım en iyisi memnuniyete bakıp karar vermek.
Ben resmen yüzümün heryerine yaptırdım. Yazdan sonra yine devam edeceğim yüze sonradan başladım palet aldım daha paketim bitmedi. Çok memnunum herkes beyazlamışsın diyor:)
Vortex ince tüylerde etkiliymiş zaten. Jilet kullanıp sertleşmene gerek kalmıyor zaten. Aksi olsaydı başlamazdım hiç. Yüzüme kesinlikle jilet vurmazdım.
İlk seans canım acımıştı. Sonraki seanslarda acı kalmadı pek. Sadece iç bölgede hissediyorum. Ama sesim çıkacak çekecek kadar değil.
İnşallah yardımcı olmuşumdur.
merhabalar özel mesaj gönderemiyorum rica etsem gittiğiniz merkezin adını verebilir misiniz? Bide ince tüylerde etkili olduğunu yazmışsınız. İnce tüyleri kalınlaştırmıyor değil mi en çok korktuğum şeylerden biri.Sırf bu yüzden hala lazer epilasyona başlayamadım. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Foruma girmedim bayadır yeni gördüm kusura bakmayın.
Loya güzellik salonu ismi. Yeni sahra metrosunun orada. Size yakınsa çok rahat bir şekilde tavsiye ederim. Gidemeyeceğiniz bir yerse aynı cihazı doğru dürüst kullanan bir yere gidin. Ben başladıktan sonra çok araştırdım cihazları kullanımlarını etkilerini. İnternet elimizin altında.
Bu arada ince tüyleri kesinlikle kalınlaştırmıyor. İnce tüylerimde daha memnunum hatta. Ben de yüzüme yaptırabileceğimi hiç düşünmüyordum. Ama keşke çok daha önce yaptırmışsaydım diyorum.
Çok teşekkür ederim :) Eylül de başlamayı düşünüyorum bende. Tüyler döküldükten sonra ne kadar süre sonra tekrar çıkıyorlar acaba?Merhaba,
Foruma girmedim bayadır yeni gördüm kusura bakmayın.
Loya güzellik salonu ismi. Yeni sahra metrosunun orada. Size yakınsa çok rahat bir şekilde tavsiye ederim. Gidemeyeceğiniz bir yerse aynı cihazı doğru dürüst kullanan bir yere gidin. Ben başladıktan sonra çok araştırdım cihazları kullanımlarını etkilerini. İnternet elimizin altında.
Bu arada ince tüyleri kesinlikle kalınlaştırmıyor. İnce tüylerimde daha memnunum hatta. Ben de yüzüme yaptırabileceğimi hiç düşünmüyordum. Ama keşke çok daha önce yaptırmışsaydım diyorum.
Çok teşekkür ederim :) Eylül de başlamayı düşünüyorum bende. Tüyler döküldükten sonra ne kadar süre sonra tekrar çıkıyorlar acaba?
Ben de bu hafta başladım.ama canımı sıkan gittiğimde diode demişlerdi.makineye dikkatli bakıp netten araştırınca anladım bu cihaz olduğunu kafam karışık inş güzel sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?