Ya gittiğim yer aleksandrite kullandığını zannediyor desem komik olur mu bana öyle söylediler ben de jilet yaptım sonra ben baktım makinenin adı vortex internette araştırmaya başladım sonra sizi buldum :)
Peki çok kafama takılan bi konu diyelim ki tüylerin bi kısmı döküldü sonra diğer seansa kadar kalan tüylere jilet yapmazsam temiz gezemeyecek miyim ağda yapmak da çok saçma olur siz napıyosunuz seansa kadar bu arada cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim
Evet ben daha dün gittim kıl köklerinde siyah siyah belli oluyo dibine kadar yakmadı makine kısalttı gibi bişe bir haftaya dökülmeye başlar dedi ben kısa kollu falan giymek istiyorum sıfırlıyor mu o makine tüyleri yani istediğimiz gibi giyebilir miyiz?
Bence öyle demelerinin sebebi müşteri vortex falan anlamıyor diye müşteri kazanmak için aleksandrite ışık atımının vortex markası ile kullanıyoruz diyorlar
Evet araştırdım hatta vortex in bir avantajı ise ince tüyleri de görüyor olması hatta bu konuda uzman birisi aleksandrite ile başlayıp vortex ile devam etmenin en mantıklısı olduğunu söylüyor o yüzden içim rahat ben de ilk seans olmasına ve o bölgedeki tüylerin kalın olmasına bağlıyorum umarım diğer seanslarda pürüzsüz olur.
Peki traş makinesi kullanınca kalınlaşmaz mı
Ben şimdi makine almaya geldim siz hangi makineden hangi markadan aldınız
Sordum sıfır almaz çok az da olsa kalır dedi almadım o yüzden sizin dediğiniz markayı sorayım ben
Ama o zaman temiz gezmemiz mümkün değil napıcaz diğer seansa kadar
Önce tüyleriniz uzuyo 5 6gün sonra çekin elinize gelir zaten ben temiz gezemedim bi süre yamalı oluyo bi kısmı dökülüyo bi kısmı kalıyo bi 10 gün içinde dökülen dökülür artık kalan da kalmış olur zaten ben dayanamayıp jilet vurdum ve 2 günde çıkardı normalde o kadar incelmiş ki 1 2 hafta sonra çıktı bu arada pazartesi yazmışsınız kese yapın her banyoda çıkınca farkı görürsünüz.
Ve s_gofret nasıl alıntı yapıcam bilmiyorum çok çok teşekkür ederim her soruma özenle karşılıksız şekilde cevap verdiğin için :)
15 gün sonra kese yapmaya başlarsın denmişti bana. 1 haftayı geçti yapsam mı. Ben des_gofret in gittiği yere gittim. Başka konuda yazmış nereye gittiğini. Ancak hiç irtibata geçemedim. Memnun kalırım dilerim bende.
Siz memnunsunuz o zaman? Benim alt bölgem çok sert kaldı sanki. İnceldi mi oralarda? Kaç seans sonra incelmeler dökülmeler olduwhitearch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?