Voleybol hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var

Herseyemaydanoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
3
0
26
Voleybol küçük yaşta başlanan bir spor dalı, bende oldum olası sevdim ama bir kulübe gitmek nasip olmadı. 17 yaşımdayım. Okulda fırsat buldukça bildiğim kadarıyla oynuyorum ama bu şekilde kalmasın istiyorum. Sizce geç mi kaldım?

Ne derece iyi oynadığınıza bağlı. Lisansınız var mı?
Bir başladınız mı zaten bir şekilde kulüplerin radarında oluyorsunuz. Önce okul takımıyla başlamıştım ben, sonra çeşitli belediyelerden teklifler geldi. Bir süre sonra bıraktım. Çok keyifli bir spor, ama antrenmanlar insanın iflahını kurutuyor, elbette kişisine bağlı ama bizimki biraz psikopattı. Kusana kadar antrenman yaptırırdı bize.

Lisansım yok. Okul takımına girmeyi düşündüm ama kendime güvenim olmadığı için cesaret edemedim. Biraz da bunun için istiyorum. Geç olduğunu düşünenler var bu yüzden sordum, teşekkür ederim fikirleriniz için.

Kendine güven olmadan daha okul takımına cesaret edemiyorsanız nasıl olacak o iş? Deenemesi bedava sonuçta, rezil olacak bir şey yok.
Işte bende biraz bunu aşmak için istiyorum. Eleştirirken kıracak çevrede değil de, yapıcı eleştiriler yaparak bana bir şeyler katacak insanların yanında oynamak istiyorum. Umarım geç değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…