• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama voila boya nasıl sizce?

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızla geçenlerde görümcem voila nın kızıl kestanesine boyamış o kadar hoşuma gittiki sizce nasıldır kullanan varmı içinizde ben hep loreal yada palette kullanıyorumda

bu tarz boyalar grubunda ben genelde voila kullanıyorum boya akıtımı bence diğerlerinde ne kadarsa o kadar , akışkan yapısını çok seviyorum saça iyi nufuz ediyor ekonomik bir fiyatı olmasına rağmen[ ki biliyorsnuzdur bir kutuda iki adet boya miktarının olması gibi] ben memnunum lakin saçımı şu sıralar aşırı yıpratmamdan dolayı organik bir boya kullandım bakalım ne olacak[belki organik boyalar en iyisidir]CADIARZU

Son düzenleme:
bende voila yı ekonomik olmasından dolayı çok kullanmışımdır hiçbir sorunla karşılaşmadım gayet iyi bir boya diyebilirim yerimseniben

bugüne kadar lorealden baska marka kullanmamıstım geçe ay voila denedim kötü bir sonuçla karsılasmadım

Ben pek memnun kalmadım kızıl tonunu kullandım ama saçlarımda sertlik hissettim ve parlak değildi rengi hoş çıkmadı ben kolestondan çok memdundum 2 ayda bir boyuyordum ve iki ayda rengim hep aynı kalıyordu akıyordu ama renk kendini yitirmiyordu galiba saçla alakalı bi durum çünkü çoğu kişi kolestonun çok aktığını söylüyor ben çok memnundum, voilayı sevmedim tavisiye etmem.

Back