BloombergHT'de yer alan bilgilere göre, ismi açıklanmayan bir Dışişleri yetkilisi, Türkiye ileAvrupa Birliği arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin önemli bilgiler verdi.
Hayallerimi yıktın Mune.
4-5 günlük tatil için vize parası vermek koyuyor valla
Ben mayıs sonu attaaa gidiyorumBen iki temmuza alıyorum biletleri. Vizeye de başvurmuyorum. Hükümetimize güveniyorum
Üzgünüm bu fenalığı sana yapmak istemezdim ama isim olmayınca pekte itibar edemiyorum böyle haberlere, dışişleri bizim bilgimiz dışında bir açıklama yapılmış, bakanlık çalışanının söyledikleri bakanlığımızın resmi açıklaması değildir diyebilir, olmuştu eskiden, yine olabilirHayallerimi yıktın Mune.
4-5 günlük tatil için vize parası vermek koyuyor valla
Ben mayıs sonu attaaa gidiyorumHem de vizeli! Basıyorum parayı alıyorum vizeyi
VuuArtık çıkarsa vize serbestisi zımbırtısı gideriz biz de, çıkmazsa otururuz totomuzun üstüne. Risk budur bebişim
Vuu
Ben de haftaya başlayacağım evrak toparlama işine.
Bari uzun verseler schengeni de kaçsam aralarda başka yerlere deviş mi lak.
Yok bizde kadrolu çalışan var vize için, o da kendi özel işlerimiz için olmuyor.Şirketin vize işlerini yapan bir firma yok mu?
Biz gideceğimiz zaman onlara verşyoruz hallediyorlar. Süreyi falan da kafalarına göre uzatabiliyorlar. Nereye gidiyosun?
Yok bizde kadrolu çalışan var vize için, o da kendi özel işlerimiz için olmuyor.
İtalya-İspanya-Portekiz yapıciim inşallah
Oyyşh güzelmiş. Ben de geliim miiiiğğ...
Kıskanma.
30 yaşımda 30 ülke hedefim vardı tutmuyor zaten
Ben de revize edip 35 yaşımda 35 yapayım bari biraz vakit kazanayım diyorum.De get manyak. 30 yaşımda üç ülke var benim cebimde.
Ben de revize edip 35 yaşımda 35 yapayım bari biraz vakit kazanayım diyorum.
Hayır gitmek istediğim ülkeler de uzak, zor ve ulaşımı pahalı napıcam bilmiyorumBir insan niye İzlanda'ya, Kenya'ya Botswana'ya gitmek ister ya
Ben Kıbrısada razıyım
İzlanda ve Kenya tamam da, Botswana neresi, söylerken bile zorlandım
Kendimi intihar edeceğim, ben burada Karadeniz bölgesi, Akdeniz Bölgesi gezileri derken yurdum kadınları adını duymadığım, haritada yerini bulamayacağım yerlere gidecek
Ahir ömrümde birkaç Yunan Adasına da gitsem olur, memleket gördüm derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?