• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vize serbestisi 1 Temmuz'dan itibaren...

Ben de revize edip 35 yaşımda 35 yapayım bari biraz vakit kazanayım diyorum.
Hayır gitmek istediğim ülkeler de uzak, zor ve ulaşımı pahalı napıcam bilmiyorum :KK70: Bir insan niye İzlanda'ya, Kenya'ya Botswana'ya gitmek ister ya :KK70:

Çogzel hedefler bunlar? Neden izlanda, kenya, botswana diye sormuyorum. :KK70:

:KK57:
İzlanda ve Kenya tamam da, Botswana neresi, söylerken bile zorlandım:KK70:

Kendimi intihar edeceğim, ben burada Karadeniz bölgesi, Akdeniz Bölgesi gezileri derken yurdum kadınları adını duymadığım, haritada yerini bulamayacağım yerlere gidecek:KK14:

Ahir ömrümde birkaç Yunan Adasına da gitsem olur, memleket gördüm derim :KK70:

Çogzel hedefler bunlar? Neden izlanda, kenya, botswana diye sormuyorum. :KK70:

Avrupa ülkelerinin çoğu birbirine benziyor, genel bir kültür var. Daha orjinal, daha değişik ülkeler görmek lazım.
Bir program buldum mesela, 15 gün Guatemala-Honduras-Nikaragua-Kosta Rika yapıyor ama sadece yol 6.000 TLye yakın tuttuğu için o parayı uçağa vermektense yerim ben diyorum :D :D

Avrupa ülkelerinin çoğu birbirine benziyor, genel bir kültür var. Daha orjinal, daha değişik ülkeler görmek lazım.
Bir program buldum mesela, 15 gün Guatemala-Honduras-Nikaragua-Kosta Rika yapıyor ama sadece yol 6.000 TLye yakın tuttuğu için o parayı uçağa vermektense yerim ben diyorum :KK70: :KK70:

Kıta değiştireceksen cebine koyacaksın yetecek kadar para, işten de üç aylık ücretsiz izin alacaksın gideceksin. Üç ay o ülke senin bu ülke benim gezeceksin paran bitince geleceksin. Aha bu da benim gençlik hayalimdi. ;)

Ay ben kıbrısı ülkeden saymadım ayol. Dört oldu dört. Ya da üç buçuk :KK70:
Sephoraa ezdi geçti bizi:cry:
Bir program buldum mesela, 15 gün Guatemala-Honduras-Nikaragua-Kosta Rika yapıyor ama sadece yol 6.000 TLye yakın tuttuğu için o parayı uçağa vermektense yerim ben diyorum :KK70: :KK70:

Avrupa ülkelerine gidenler nedense hep böyle diyor, benim bir tanıdığım Uzakdoğu ve Afrika daha ilgi çekici diyor, çoğu gezilerini Uzakdoğu ve Afrika ülkelerine yapıyor.

Gırgır bir yana da bende mimari ve tarihlerini koruduklarını düşündüğüm İtalya ve İspanya gibi ülkelere gitmeyi isterim şahsen, Kamboçya, Tibet gibi yerleri de görmek isterdim, otantik geliyor oralar.

Sephoraa ezdi geçti bizi:cry:

Avrupa ülkelerine gidenler nedense hep böyle diyor, benim bir tanıdığım Uzakdoğu ve Afrika daha ilgi çekici diyor, çoğu gezilerini Uzakdoğu ve Afrika ülkelerine yapıyor.

Gırgır bir yana da bende mimari ve tarihlerini koruduklarını düşündüğüm İtalya ve İspanya gibi ülkelere gitmeyi isterim şahsen, Kamboçya, Tibet gibi yerleri de görmek isterdim, otantik geliyor oralar.
Farkındaysanız ben sep üzülmesin diye sayı vermedim hiç :D
Kuzey Avrupa, Orta Avrupa vs hep birbirine benziyor bir süre sonra, benzer kültürler benzer yerler. O yüzden daha ilginç yerlere, daha değişik kültürlere gitmek istiyor insan.
Geçen sene Sırbistan'a gittim o değişik geldi mesela, Balkan kültürü.

Farkındaysanız ben sep üzülmesin diye sayı vermedim hiç :KK70:
Kuzey Avrupa, Orta Avrupa vs hep birbirine benziyor bir süre sonra, benzer kültürler benzer yerler. O yüzden daha ilginç yerlere, daha değişik kültürlere gitmek istiyor insan.
Geçen sene Sırbistan'a gittim o değişik geldi mesela, Balkan kültürü.
Hayatım yine hevesini kursağında bırakmak istemiyorum ama patlamalar nedeniyle Belçika vize işlemlerini durdurmuş, aynı şeyi diğer ülke konsoloslukları da yapar mı dersin?

Ben demiştim bu vize işi olmaz diye:KK43:

Hayatım yine hevesini kursağında bırakmak istemiyorum ama patlamalar nedeniyle Belçika vize işlemlerini durdurmuş, aynı şeyi diğer ülke konsoloslukları da yapar mı dersin?

Ben demiştim bu vize işi olmaz diye:KK43:
Ben İtalya'dan alacağım, İtalya durdurmasın bana yeter.

Back