Vize serbestisi 1 Temmuz'dan itibaren...

Çogzel hedefler bunlar? Neden izlanda, kenya, botswana diye sormuyorum.

Çogzel hedefler bunlar? Neden izlanda, kenya, botswana diye sormuyorum.

Avrupa ülkelerinin çoğu birbirine benziyor, genel bir kültür var. Daha orjinal, daha değişik ülkeler görmek lazım.
Bir program buldum mesela, 15 gün Guatemala-Honduras-Nikaragua-Kosta Rika yapıyor ama sadece yol 6.000 TLye yakın tuttuğu için o parayı uçağa vermektense yerim ben diyorum

Kıta değiştireceksen cebine koyacaksın yetecek kadar para, işten de üç aylık ücretsiz izin alacaksın gideceksin. Üç ay o ülke senin bu ülke benim gezeceksin paran bitince geleceksin. Aha bu da benim gençlik hayalimdi.

Ay ben kıbrısı ülkeden saymadım ayol. Dört oldu dört. Ya da üç buçuk
Sephoraa ezdi geçti bizi

Avrupa ülkelerine gidenler nedense hep böyle diyor, benim bir tanıdığım Uzakdoğu ve Afrika daha ilgi çekici diyor, çoğu gezilerini Uzakdoğu ve Afrika ülkelerine yapıyor.

Gırgır bir yana da bende mimari ve tarihlerini koruduklarını düşündüğüm İtalya ve İspanya gibi ülkelere gitmeyi isterim şahsen, Kamboçya, Tibet gibi yerleri de görmek isterdim, otantik geliyor oralar.

Farkındaysanız ben sep üzülmesin diye sayı vermedim hiç
Kuzey Avrupa, Orta Avrupa vs hep birbirine benziyor bir süre sonra, benzer kültürler benzer yerler. O yüzden daha ilginç yerlere, daha değişik kültürlere gitmek istiyor insan.
Geçen sene Sırbistan'a gittim o değişik geldi mesela, Balkan kültürü.

Hayatım yine hevesini kursağında bırakmak istemiyorum ama patlamalar nedeniyle Belçika vize işlemlerini durdurmuş, aynı şeyi diğer ülke konsoloslukları da yapar mı dersin?

Ben demiştim bu vize işi olmaz diye

Ben İtalya'dan alacağım, İtalya durdurmasın bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…