Kızlar herkese iyi Akşamlar aklıma baya takılan soruyu sizinle paylaşmak istedim ben 2017 de vize başvurusu yapmıştı orda red geldi aşagıda yazılan neden ise ‘başvuru sahibinin kamu politikasına ve iç güvenliğe tehdit olarak görüldüğü “ yazıyor sizce neden böyle bişey yazılmış ek bilgi şikayet edilmiş olabilir miyim ( bunu yapacak akrabalarım var ) sizce neden ?
Öyle mi diyorsunuz sürekli aklıma takılıyorkamu politikası derken göçmen olarak gelip oraya yerleşmekten bahsediyor gibi geldi bana.
hemen kotuye yormayın, saçma bir durum olsa sadece red verilmekle kalmazlardı.
Buyuk olasilikla oraya gidip geri dönmeyeceğinizi düşünmüşlerdir hangi ulkeden red aldinizKızlar herkese iyi Akşamlar aklıma baya takılan soruyu sizinle paylaşmak istedim ben 2017 de vize başvurusu yapmıştı orda red geldi aşagıda yazılan neden ise ‘başvuru sahibinin kamu politikasına ve iç güvenliğe tehdit olarak görüldüğü “ yazıyor sizce neden böyle bişey yazılmış ek bilgi şikayet edilmiş olabilir miyim ( bunu yapacak akrabalarım var ) sizce neden ?
Öyle demeyin hayatım kurtulacaktı3 senedir?
Heh iste tammmm da bu yuzden red yemissiniz isteÖyle demeyin hayatım kurtulacaktı
Öyle demeyin hayatım kurtulacaktı
aynenyani cidden yerleşmeyi duşunuyordunuz?
keşke böyle yapılmasa da biz normal kısa seyahat için gidecek olanlara bu kadar zorluk çıkarılmasa.
Bu sekilde düşündüğünüz sürece hic vermezler evraklarınız nasıldı banka vs.Öyle demeyin hayatım kurtulacaktı
Turist vizesiydiTurist vizesi miydi yoksa kalıcı oturum vizesi miydi? turist vizesiyse inandıramamışsınız adamları turistik turistik takılıp geri döneceğinize.
Hepsi tamamdıBu sekilde düşündüğünüz sürece hic vermezler evraklarınız nasıldı banka vs.
En iyisiAnladılar Çöküceğini almadılar seni demek.. Kaynım İngiltere ye gitti Oturma Vizesinide aldı Nasıl mı? İş Kurucam diye gitti Kaçak Çalışıcak.. Turizm Danışmanlığı adı altında Vergiye tabi oldu Bu şekilde kapak atılıp kaçak çalışıyor bizim Türk ler
Evet. Adamlar ekonomik olarak da bizlerden Çoook çook Üstünler. Teknoloji olaraktaEn iyisi
Onlar da anlamış o niyettr olduğunuzuÖyle demeyin hayatım kurtulacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?