Vize neden reddedilebilir? Vize tecrübelerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya masaj olayı, gece hayatı, insanların şirinliği ve o muhteşem doğaa..
Herkesin gitmesi, görmesi gereken yerlerden biri.

ben giderim
gel desinler hemen giderim :KK70:

zaten en güzeli sırtıma bir çanta alıcam en sonunda dünya turuna çıkıcam :KK53:

Gerçekten phukete gidecek misin?? Muhteşem bi yer .. Benden çok selam söylee. Geçen sene gitmiştim bayıldımmm eminim gideceksen sende bayılacaksınn!

Gidicem canım nisan başı gibi düşünüyorum inşallah ..Önce TR ,sonra Tayland,sonra Pekin en son Hong Kong planım var bakalım :D Phuketten çok pattaya hoşuma gitti benim burdan çok yakın ve çok ucuz ;) Teşekkürler ..

İyi geceler kk ahalisi
Bu vize olayı beni germeye başladı

Çok saçma sebeplerle reddedilenler varmış (TR'de dil okulu var gitmene gerek yok, maaşını yazıyla yazmışsın, çok gençsin vb gibi :KK57:)
Şimdi okudum da internette
Bazı taktikler de verilmiş banka hesabınızda çok para olsun gibi

Ben iyi bir üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum
2 yıldır da çalışıyorum acaba yeterli olur muyum
Reddedilir miyim gerginliği başladı
Acaba nedir bu vize almayı bu kadar zor yapan

Şimdi yüksek lisans için istiyorum yurtdışını
Hoş konsolosluğun da öğrencisiyim ve resmi uluslararası sınava gireceğim dil yeterliliğinde ama
Bilemedim

Siz neler yaşadınız o esnada? Abuk sabuk şeyler geldi mi başınıza internette anlatılanlar gibi?
Tavsiyeleriniz de varsa dinlemeye açığım.
Teşekkür ederim şimdiden
Fransa en çok zorluk çıkartan ülke sanıyorum .
Avrupa ülkeleri ve bazı diğer ülkeler müslümanlara sıcak bakmıyorlar malum

İyi geceler kk ahalisi
Bu vize olayı beni germeye başladı

Çok saçma sebeplerle reddedilenler varmış (TR'de dil okulu var gitmene gerek yok, maaşını yazıyla yazmışsın, çok gençsin vb gibi :KK57:)
Şimdi okudum da internette
Bazı taktikler de verilmiş banka hesabınızda çok para olsun gibi

Ben iyi bir üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum
2 yıldır da çalışıyorum acaba yeterli olur muyum
Reddedilir miyim gerginliği başladı
Acaba nedir bu vize almayı bu kadar zor yapan

Şimdi yüksek lisans için istiyorum yurtdışını
Hoş konsolosluğun da öğrencisiyim ve resmi uluslararası sınava gireceğim dil yeterliliğinde ama
Bilemedim

Siz neler yaşadınız o esnada? Abuk sabuk şeyler geldi mi başınıza internette anlatılanlar gibi?
Tavsiyeleriniz de varsa dinlemeye açığım.
Teşekkür ederim şimdiden
selam just..ben quarta bu arada:)
canım sen italya ya gidecektin değil mi? ben çok aldım italya vizesi,yardımcı olabilirm sana,eğer orası ise:)

Fransa en çok zorluk çıkartan ülke sanıyorum .
Avrupa ülkeleri ve bazı diğer ülkeler müslümanlara sıcak bakmıyorlar malum

Ben musluman degilim ama sonucta turkiye deyince musluman zannederler sanirim

selam just..ben quarta bu arada:)
canım sen italya ya gidecektin değil mi? ben çok aldım italya vizesi,yardımcı olabilirm sana,eğer orası ise:)

Quarta! Merhaba canimcim nerelerdesin sen iyi misin :)

Bu arada evet italya, cok sevinirim yardimci olursan, bitanesin :)

Ben musluman degilim ama sonucta turkiye deyince musluman zannederler sanirim

Quarta! Merhaba canimcim nerelerdesin sen iyi misin :)

Bu arada evet italya, cok sevinirim yardimci olursan, bitanesin :)
canım iyiyim sağol..çok şükür herşey yolunda ;)
takipteyim sen de iyisin :)
şöyle ki ben aslında hep iş için gittim ya vizeyi bu şekilde alıyordum.ama neticede tüm evrakları falan kendim hallettim. avrupada türklere vize konusunda en rahat ülke bana göre İtalya zaten..iş ilişkilerimiz özellikle tekstil konusunda üst seviyede.bu yüzden bizleri seviyorlar.:)ayrıca göçmen sıkıntısı da çıkarmayan bir ülke..yani Türk göçmenlerden sıkıntı da yaşamıyorlar.
sen öğrenci vizesi mi alacaksın?
şimdi italya orada otel rezarvasyonu ,uçak rez. falan talep ediyor(vize şekline göre farklılık gösterebilir)ama neticede otel olmazsa,kalacak yer içn bilgiler isteyecektir.ayrıca kendilerinden birilerinin bilgilerini verirsen daha iyi olur..yani konsolosluktaki samimi old. italyanlardan falan..
ayrıca evet hesabında iyi bir miktar olmasını tercih ederler.
bu arada belgeler rez. falan bi sıkıntın var mı ,ordan tanıdığım da çok:)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sormak istediğin bişey olursa sor canım..neresine gideceksin bu arada?

just hayallerin peşinde gidiyorsun he çılgın kız
neden İtalya peki
biraz pahalı bir ülke de ondan sordum

aslında başka ülkeleri tavsiye edenler de oldu
italya neden bilmem oldum olası sıcak buluyorum kültürlerini haksız da değilmişim çok sıcakkanlı insanlar
almanya falan dediler mesela hiç hoşlanmadım bu fikirden, nedense soğuk buluyorum orayı
sonra böyle bir fırsat kapısı açılınca başlangıçta kısa süreli gidecektim, araştırmaya katılacaktım ama şimdi uzatma şansım var arkasından yüksek lisans da yapabilirim beni buraya bağlayan bir eşim kalmadığı için :KK53:

ek: italya ucuz bir de norveccim aslında diğer avrupa ülkelerine göre. mesella yıllık yüksek lisans ücreti 3000 euro. şaka gibi rakam bir amerika, ingiltere ya da almanyanın yanında. üstelik de eğitimleri iyi :KK51:

canım iyiyim sağol..çok şükür herşey yolunda :KK66:
takipteyim sen de iyisin :)
şöyle ki ben aslında hep iş için gittim ya vizeyi bu şekilde alıyordum.ama neticede tüm evrakları falan kendim hallettim. avrupada türklere vize konusunda en rahat ülke bana göre İtalya zaten..iş ilişkilerimiz özellikle tekstil konusunda üst seviyede.bu yüzden bizleri seviyorlar.:)ayrıca göçmen sıkıntısı da çıkarmayan bir ülke..yani Türk göçmenlerden sıkıntı da yaşamıyorlar.
sen öğrenci vizesi mi alacaksın?
şimdi italya orada otel rezarvasyonu ,uçak rez. falan talep ediyor(vize şekline göre farklılık gösterebilir)ama neticede otel olmazsa,kalacak yer içn bilgiler isteyecektir.ayrıca kendilerinden birilerinin bilgilerini verirsen daha iyi olur..yani konsolosluktaki samimi old. italyanlardan falan..
ayrıca evet hesabında iyi bir miktar olmasını tercih ederler.
bu arada belgeler rez. falan bi sıkıntın var mı ,ordan tanıdığım da çok:)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sormak istediğin bişey olursa sor canım..neresine gideceksin bu arada?

dur geliyorum madem özele ayrıntılı ayrıntılı söyleyeyim :KK53:

Son düzenleme:
aslında başka ülkeleri tavsiye edenler de oldu
italya neden bilmem oldum olası sıcak buluyorum kültürlerini haksız da değilmişim çok sıcakkanlı insanlar
almanya falan dediler mesela hiç hoşlanmadım bu fikirden, nedense soğuk buluyorum orayı
sonra böyle bir fırsat kapısı açılınca başlangıçta kısa süreli gidecektim, araştırmaya katılacaktım ama şimdi uzatma şansım var arkasından yüksek lisans da yapabilirim beni buraya bağlayan bir eşim kalmadığı için :KK53:

ek: italya ucuz bir de norveccim aslında diğer avrupa ülkelerine göre. mesella yıllık yüksek lisans ücreti 3000 euro. şaka gibi rakam bir amerika, ingiltere ya da almanyanın yanında. üstelik de eğitimleri iyi :KK51:

dur geliyorum madem özele ayrıntılı ayrıntılı söyleyeyim :KK53:
harika tatlım gerçekten özgürlüğün tadını çıkar senin gibi zeki ve hırslı bir kıza bu yakışır
almanya konusunda bende aynısını düşünüyorum.
italya eğitim konusunda da iyi ise harika !

harika tatlım gerçekten özgürlüğün tadını çıkar senin gibi zeki ve hırslı bir kıza bu yakışır
almanya konusunda bende aynısını düşünüyorum.
italya eğitim konusunda da iyi ise harika !

utandım :oops:
çok teşekkür ederim...
artık kolay kolay yıkılabilirmişim gibi gelmiyor açıkçası, kendimi güçlü hissediyorum :KK50:
Gelişmek, değişmek, yeni deneyimler yaşamak istiyorum hem de kafama nasıl eserse
Tek önemsediğim ailem ve yakınlarım :KK68:

utandım :oops:
çok teşekkür ederim...
artık kolay kolay yıkılabilirmişim gibi gelmiyor açıkçası, kendimi güçlü hissediyorum :KK50:
Gelişmek, değişmek, yeni deneyimler yaşamak istiyorum:KK68:

seni yıkmayan rüzgar daha da güçlendirir değil mi:KK60:
kesinlikle hayat bir tecrübe bazen kötü seyler bile insana katkıda bulunuyor

En zoru UK vizesi onu gile sorunsuz aldım. Evrakların hazır olsun, hesabın yüklü olsun geri çevrilmez merak etme..

Merhaba arkadaslar benim de merak etzigim bir konu var avusturya icin. Misafiriniz gelecegi zaman mutlaka davetiye mi gondermek gerekiyor. Yillar once bir kez gondermem gerekmisti o kadar cok soru sorup o kadar cok evrak istediler ki davet ettigime edecrgime pisman oldum.

Bildiğim kadarıyla vize alması en zor olan ülke İngiltere. Diğer Avrupa ülkerinde öyle sorun çıktığını duymadım. Hem üniversite mezunusunuz da... Aksilik çıkacağını pek sanmam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X