- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
yalnız ben ilk defa duyuyorum phuketi
şimdi baktım da...![]()
Ya masaj olayı, gece hayatı, insanların şirinliği ve o muhteşem doğaa..
Herkesin gitmesi, görmesi gereken yerlerden biri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi baktım da...![]()
Ya masaj olayı, gece hayatı, insanların şirinliği ve o muhteşem doğaa..
Herkesin gitmesi, görmesi gereken yerlerden biri.
ben giderim
gel desinler hemen giderim
zaten en güzeli sırtıma bir çanta alıcam en sonunda dünya turuna çıkıcam![]()
Gerçekten phukete gidecek misin?? Muhteşem bi yer .. Benden çok selam söylee. Geçen sene gitmiştim bayıldımmm eminim gideceksen sende bayılacaksınn!
şimdi baktım da...![]()
Fransa en çok zorluk çıkartan ülke sanıyorum .İyi geceler kk ahalisi
Bu vize olayı beni germeye başladı
Çok saçma sebeplerle reddedilenler varmış (TR'de dil okulu var gitmene gerek yok, maaşını yazıyla yazmışsın, çok gençsin vb gibi)
Şimdi okudum da internette
Bazı taktikler de verilmiş banka hesabınızda çok para olsun gibi
Ben iyi bir üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum
2 yıldır da çalışıyorum acaba yeterli olur muyum
Reddedilir miyim gerginliği başladı
Acaba nedir bu vize almayı bu kadar zor yapan
Şimdi yüksek lisans için istiyorum yurtdışını
Hoş konsolosluğun da öğrencisiyim ve resmi uluslararası sınava gireceğim dil yeterliliğinde ama
Bilemedim
Siz neler yaşadınız o esnada? Abuk sabuk şeyler geldi mi başınıza internette anlatılanlar gibi?
Tavsiyeleriniz de varsa dinlemeye açığım.
Teşekkür ederim şimdiden
selam just..ben quarta bu arada:)İyi geceler kk ahalisi
Bu vize olayı beni germeye başladı
Çok saçma sebeplerle reddedilenler varmış (TR'de dil okulu var gitmene gerek yok, maaşını yazıyla yazmışsın, çok gençsin vb gibi)
Şimdi okudum da internette
Bazı taktikler de verilmiş banka hesabınızda çok para olsun gibi
Ben iyi bir üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum
2 yıldır da çalışıyorum acaba yeterli olur muyum
Reddedilir miyim gerginliği başladı
Acaba nedir bu vize almayı bu kadar zor yapan
Şimdi yüksek lisans için istiyorum yurtdışını
Hoş konsolosluğun da öğrencisiyim ve resmi uluslararası sınava gireceğim dil yeterliliğinde ama
Bilemedim
Siz neler yaşadınız o esnada? Abuk sabuk şeyler geldi mi başınıza internette anlatılanlar gibi?
Tavsiyeleriniz de varsa dinlemeye açığım.
Teşekkür ederim şimdiden
Fransa en çok zorluk çıkartan ülke sanıyorum .
Avrupa ülkeleri ve bazı diğer ülkeler müslümanlara sıcak bakmıyorlar malum
selam just..ben quarta bu arada:)
canım sen italya ya gidecektin değil mi? ben çok aldım italya vizesi,yardımcı olabilirm sana,eğer orası ise:)
büyücü müsün kızSenin vize talebin reddedilmez. Net
canım iyiyim sağol..çok şükür herşey yolundaBen musluman degilim ama sonucta turkiye deyince musluman zannederler sanirim
Quarta! Merhaba canimcim nerelerdesin sen iyi misin :)
Bu arada evet italya, cok sevinirim yardimci olursan, bitanesin :)
just hayallerin peşinde gidiyorsun he çılgın kız
neden İtalya peki
biraz pahalı bir ülke de ondan sordum
canım iyiyim sağol..çok şükür herşey yolunda
takipteyim sen de iyisin :)
şöyle ki ben aslında hep iş için gittim ya vizeyi bu şekilde alıyordum.ama neticede tüm evrakları falan kendim hallettim. avrupada türklere vize konusunda en rahat ülke bana göre İtalya zaten..iş ilişkilerimiz özellikle tekstil konusunda üst seviyede.bu yüzden bizleri seviyorlar.:)ayrıca göçmen sıkıntısı da çıkarmayan bir ülke..yani Türk göçmenlerden sıkıntı da yaşamıyorlar.
sen öğrenci vizesi mi alacaksın?
şimdi italya orada otel rezarvasyonu ,uçak rez. falan talep ediyor(vize şekline göre farklılık gösterebilir)ama neticede otel olmazsa,kalacak yer içn bilgiler isteyecektir.ayrıca kendilerinden birilerinin bilgilerini verirsen daha iyi olur..yani konsolosluktaki samimi old. italyanlardan falan..
ayrıca evet hesabında iyi bir miktar olmasını tercih ederler.
bu arada belgeler rez. falan bi sıkıntın var mı ,ordan tanıdığım da çok:)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sormak istediğin bişey olursa sor canım..neresine gideceksin bu arada?
harika tatlım gerçekten özgürlüğün tadını çıkar senin gibi zeki ve hırslı bir kıza bu yakışıraslında başka ülkeleri tavsiye edenler de oldu
italya neden bilmem oldum olası sıcak buluyorum kültürlerini haksız da değilmişim çok sıcakkanlı insanlar
almanya falan dediler mesela hiç hoşlanmadım bu fikirden, nedense soğuk buluyorum orayı
sonra böyle bir fırsat kapısı açılınca başlangıçta kısa süreli gidecektim, araştırmaya katılacaktım ama şimdi uzatma şansım var arkasından yüksek lisans da yapabilirim beni buraya bağlayan bir eşim kalmadığı için
ek: italya ucuz bir de norveccim aslında diğer avrupa ülkelerine göre. mesella yıllık yüksek lisans ücreti 3000 euro. şaka gibi rakam bir amerika, ingiltere ya da almanyanın yanında. üstelik de eğitimleri iyi
dur geliyorum madem özele ayrıntılı ayrıntılı söyleyeyim![]()
harika tatlım gerçekten özgürlüğün tadını çıkar senin gibi zeki ve hırslı bir kıza bu yakışır
almanya konusunda bende aynısını düşünüyorum.
italya eğitim konusunda da iyi ise harika !
utandım
çok teşekkür ederim...
artık kolay kolay yıkılabilirmişim gibi gelmiyor açıkçası, kendimi güçlü hissediyorum
Gelişmek, değişmek, yeni deneyimler yaşamak istiyorum![]()
seni yıkmayan rüzgar daha da güçlendirir değil mi
kesinlikle hayat bir tecrübe bazen kötü seyler bile insana katkıda bulunuyor
diyordunuz ya 1 sene sonra gülersin haline diye hiç geçmeyecek gibi geliyordu
şimdi hakket gülüyorum
yaşasın mutluluuuuk!![]()