Vize neden reddedilebilir? Vize tecrübelerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler kk ahalisi
Bu vize olayı beni germeye başladı

Çok saçma sebeplerle reddedilenler varmış (TR'de dil okulu var gitmene gerek yok, maaşını yazıyla yazmışsın, çok gençsin vb gibi :KK57:)
Şimdi okudum da internette
Bazı taktikler de verilmiş banka hesabınızda çok para olsun gibi

Ben iyi bir üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum
2 yıldır da çalışıyorum acaba yeterli olur muyum
Reddedilir miyim gerginliği başladı
Acaba nedir bu vize almayı bu kadar zor yapan

Şimdi yüksek lisans için istiyorum yurtdışını
Hoş konsolosluğun da öğrencisiyim ve resmi uluslararası sınava gireceğim dil yeterliliğinde ama
Bilemedim

Siz neler yaşadınız o esnada? Abuk sabuk şeyler geldi mi başınıza internette anlatılanlar gibi?
Tavsiyeleriniz de varsa dinlemeye açığım.
Teşekkür ederim şimdiden

merhaba yıllardır iş yada kültürel tur amacı ile çine gidip gelmekteyim, son yıllarda çine gitmek bir hayli dert oldu davetiye diye bişi çıkardırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul kabulunuz var ise , orada yasaminizi karsilayacak paraya sahipseniz sorun yasamazsiniz
Italyanlar giciktir , cok serttir , mumkun mertebe sirin olun vize alirken , bol bol gulumseyin ve rahat olun
Bende yuksek lisansimi italyada yaptim , konsolosluktakilerle kanka olmustum bi noktadan sonra ama baslarda cok zorlamislardi , dedigim gibi bol bol gulumsemeyi ihmal etmeyin

Okul kabulunuz var ise , orada yasaminizi karsilayacak paraya sahipseniz sorun yasamazsiniz
Italyanlar giciktir , cok serttir , mumkun mertebe sirin olun vize alirken , bol bol gulumseyin ve rahat olun
Bende yuksek lisansimi italyada yaptim , konsolosluktakilerle kanka olmustum bi noktadan sonra ama baslarda cok zorlamislardi , dedigim gibi bol bol gulumsemeyi ihmal etmeyin

Konu neredeyse 4 senelik:)

Ben de sabah sabah şok oldum :KK70: Seninle konuşmuştuk Milana biz daha önce, mezun olacağım yaza konuyu hortlatmislar hahah

Ya hic konuyi acana bile bakmamistim , sabah sabah daha ayilmadan konuyu gorunce yazivermisim :KK70:

Sakin donme ulkeye kal orda tamam mi :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X