• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VİVET hakkında ACİL YARDIM KIZLAR ... :/

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Bugun 41li vivet sir ağda bandi aldim az önce denedim aynen dedikleri gibi fakat tüyleri almadi kizlar :/ Bi fikriniz varmı neyi yanlis yapmis olabilirim lütfen yardm edin ... :/

Vivetin hepsi aynı çıkmıyor. Neden bilmiyorum ama ben memnun kalmıyorum bazen. En son aldığım paketten memnunum. ıyice ısıtmanız gerekli. Ben ütüyle falan ısıtıyorum. Elde falan erimiyor malum.

Puppe- poskolo sizler biliyorsunuz nasil ısıtmalıyım ? Elde yumusatin yaziyordu arkadasinda bende öyle yaptim o yüzden... Bana bi tarif edermisiniz lütfenn nasil ısıtacagim hakkinda... :/

canım ben saç kurutma makinesinin ısısından faydalanarak ısıtıyorum :ecrin_bebek:
bugüne dek böyle yaptım ve hiç sorun yaşamadım opuyorumnanaktan

Havlu peçeteye sarıp ya ütüyle ısıtıyorum ama fazla abartamadan sadece ısıncak şekilde ya da saç düzleştiricimle. Saç düzleştiricisi bugünlerde daha pratik geliyor. Ama fazla ısıtma. Ağda dağılınca çok iyi olmuyor.

ben sesunun sir ağda bandını kullanıyorum, elle ısıtmak yetior ve de güzel alıyor. viveti ben de denemiştim aynen hiç almamıştı...

vivetin portakallı olanını öneririm. ben bıyıklarımı ve yüzümü onla alıyorum ve cok memnunum. yeşil olanı var bide. ondan o kadar iyi netice alamadım. ayrıca ısıtmak için kış mevsiminde kalorifeler yanarken kaloriferin üstüne koyup ısıtıyordum kaydirigubbakcemile3 sanırım yaz mevsiminde güneşe koyup ısıtırız :lepi: :P

Bendede portakallısı var tavsiyeleriniz üzerine saç düzlestiriciyle ısıtıp denedim bende ama yok kizlar yine ise yaramadi... kutuda sir agda aldim bu sfer onunla hallettim :)

şuanda vi vet le yaptım 36 lı olanlardan yüzüm için çok güzel pürüzsüz yaptı yalnız elde ısıtacak olanlar baya bi ısıtmaları gerekiyor yumuşaması için kollarım koptu :S

bıyık kısmı için kullanıyorum yüz için ağda bantlarını... tabii ki ilk tercihim veet di... bir gün vi-vet i gördüm birde yanında tüy azaltıcı losyonu vardı deneyeyim dedim... gayet memnun kaldım hala kullanıyorum losyonu da fena değil...

şuanda vi vet le yaptım 36 lı olanlardan yüzüm için çok güzel pürüzsüz yaptı yalnız elde ısıtacak olanlar baya bi ısıtmaları gerekiyor yumuşaması için kollarım koptu :S

ısıtmak için ben fazla uğraşmıyorum. avuçlarımın arasında eriyip gidiyor hemen :kedi: ateşli hatunmuyum neymmm bayanssulusmile sırnaşık şey

yüzüm icin denemedim ben bacaklarim icin denedim ütüyle ısıttım bi seferde kullanisli olmadi kizlar ya... normal agdaaya devam ben :D

Back