Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Vitrinler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
cok begendim yaa harikalar paylasımın için tşklerrr

Ne Kadar şik Ve Modern Görünüyor. Eskiden Neymiş öyle Hantal Hantal Biçimsiz, Işlevsiz Ve Gereğinden Büyük Yemek Odasi Takimlari. Işte Tek Duvarda Hepsinin Karşiliği Oluyormuş Demek Ki..

Bu da bizim yaptığımız bir yaşam ünitesi:)
01b.jpg

hepsi çok şık ve modern tarzda çok beğendim ben küçük vitrinleri daha çok beğeniyorum

emeğine sağlık canım benim çok güzel fikirler.
birde salonda kırmızı rengi kullanmak cok farklı bir boyut kazandırıyor bilginize...:)

gülsemin hanımcığım bunlar bir harika bu yaz evi modernize edicemde fikir alıyım dedim.....bunların hepsini kopyaladım eşimede göstericem akşam.....birlikte karar veririz artık......teşekkür ederim.....

Bu da bnm duvar ünitem arkadaşlar.Belki bi fikir olur.Gayet kullanışlı ve eski usul vitrinler gibi pek yer kaplamıyor :dance:

Son düzenleme:
paylaşımın için tşkler gerçekten güzeller bende beğendim.Hepsi birbirinden şık

senin evin mi şimdi bu? :1no2:

Hayır cnm bu bnm evim değil.Netten almıştım bu modeli.Aynısını yaptırdım.Tekrar çekip koymaktansa modeli bulduğum yerden kopyalıyım dedim.yerimseniben
Ayrıca kare şeklinde olan dolabı yaptırmadım ben çünkü yerim yoksenağlama

Benim vitrinim yok ama retro evim vitrin kullanmayı sevmiyorum ama tabii bunlar vitrinden ayrı bir şey çok güzeller şeyma güzelmiş seninkide ben raf istiyorum raflarını kime yaptırdın herhangi bir marangoz yapıyormu ki bu tarz rafları vs.?

Yapıyorlar cnm.Ben direk netten modeli gösterdim.Renkleri felan birebir aynı yapıyorlar.Ztn gayet basit birşey.Rengini vs.herşeyini kendin seçiyorsun.Herhangi bir mobilyacı veya marangoz yapabilir.:kahve:

ya evet cok siklar fakat herkesin evinde ayni mobilyalar oldu artik,kimin evine gitsem hep bu tarz,tek tip oldu insanlarin evleri ayni kiyafetleri gibi

ya harika bunlar gerçekten bende çok isterim ama bunlardan alabilmek için kendi evinin olması gerek... .(

ben evlenırken bu vıtrınler hıc hosuma gıtmemıstı.ama sımdı bakıyorumda cok sık duruyorlar esyalarımı degıstırecegım zaman bende bunlardan almak ıstıyorum.demekkı ınsanların zevklerı zamanla bayagı degısebılıyor

Back
X