• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin havasını taze ve bahar kokulu hale getirmek

melinah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
33
23
3
Merhaba arkadaşlar. Soğuk buhar cihazı veya hava temizleyici kullanan var mı? Bu günlerde hava bahar gibi ve harika! Pencereyi açınca yağmur kokusu ve serin, nemli hava insanın ruhunu tazeliyor. Keşke evin havasını hep böyle tutmanın bir yolu olsaydı. Soğuk buhar cihazını duydum ama hiç yakından görmedim, nasıl bir his verdiğini bilmiyorum. Lütfen havayı daha ferah ve bahar gibi yapacak yöntemler varsa paylaşın. 😊🌿

O cihazı bilmiyorum ama okaliptüs ve nane yağı çok güzel kokuyor. Ocakta kaynatiyorum bazen çok az. Ya da buhurdanlik ile yapıyorum

Ne kadar güzel, cevap verdiğin için teşekkür ederim. Arkadaşım, tamamen umudumu kaybetmiştim birinin cevap vereceğine.

Bazı soğuk buhar makineleri var ki içine esans, okaliptüs yağı, nane yağı vs. koyabiliyorsun. Bu cihazlar sadece soğuk buhar vermekle kalmıyor, aynı zamanda hoş bir koku da yayıyor. Bazıları da negatif iyon üretiyor. Negatif iyonlar genellikle yağmurdan sonra oluşur ve o temiz hava hissini verir.

Merak ediyorum, böyle bir cihazı kullanan var mı? Gerçekten yağmurdan sonraki tazelik hissini veriyor mu?

Ne kadar güzel, cevap verdiğin için teşekkür ederim. Arkadaşım, tamamen umudumu kaybetmiştim birinin cevap vereceğine.

Bazı soğuk buhar makineleri var ki içine esans, okaliptüs yağı, nane yağı vs. koyabiliyorsun. Bu cihazlar sadece soğuk buhar vermekle kalmıyor, aynı zamanda hoş bir koku da yayıyor. Bazıları da negatif iyon üretiyor. Negatif iyonlar genellikle yağmurdan sonra oluşur ve o temiz hava hissini verir.

Merak ediyorum, böyle bir cihazı kullanan var mı? Gerçekten yağmurdan sonraki tazelik hissini veriyor mu?
Ben kullanıyorum ve çok memnunum kokuyu çok seven biriyim her zaman evim güzel koksun istiyorum oyüzden almıştım çok güzel koku yayıyor

Ben kullanıyorum ve çok memnunum kokuyu çok seven biriyim her zaman evim güzel koksun istiyorum oyüzden almıştım çok güzel koku yayıyor
Soğuk buhar makinesi kullanıyor musun? Cihaza eklediğiniz esans ve güzel koku dışında, gerçekten bahar havası hissi veriyor mu? Yoksa sadece güzel kokusunu mu seviyorsunuz? Yağmurdan sonraki hava gibi oluyor mu?sizinki negetif iyon varmu?
Gittiğim çoğu eczanede, masanın üzerinde bu cihazlardan biri açık oluyor ve buhar çıkıyor. Sanırım güzel bir şey olmalı ki, bütün eczaneler kendileri için kullanıyorlar.

Soğuk buhar makinesi kullanıyor musun? Cihaza eklediğiniz esans ve güzel koku dışında, gerçekten bahar havası hissi veriyor mu? Yoksa sadece güzel kokusunu mu seviyorsunuz? Yağmurdan sonraki hava gibi oluyor mu?sizinki negetif iyon varmu?
Gittiğim çoğu eczanede, masanın üzerinde bu cihazlardan biri açık oluyor ve buhar çıkıyor. Sanırım güzel bir şey olmalı ki, bütün eczaneler kendileri için kullanıyorlar.
İçine koyduğum esansların korkusu geliyor yağmurdan sonraki hava gibi koku olduğunu kim söyledi acaba eğer o kokuda esans varsa tabikide eve yayılır o koku. Evet güzel bişey hem temiz hava sağlıyor hemde güzel koku yayıyor

Ben hava temizleyici kullanıyorum o dediğiniz şey bi nevi oda kokusu esans kokuyor bu da sağlıklı olmayabilir kaliteden kaliteye göre değişiyor ve hava temizleyici ile kullanınca hava temizleyici uyarı veriyormuş. Hem toz topluyor hem hava temizliyor marka marka değişiyordur belki ben winix kullanıyorum

Olumsuz iyonların havadaki asılı parçacıkları çekerek ağırlaştırdığı ve yere düşmelerine neden olduğu söyleniyor, bu da havayı temiz ve hafif hale getiriyor. Olumsuz iyonların varlığı, yağmur sonrası oluşan o ferahlatıcı hissi yaratır. Doğada, dağlık bölgelerde, su kenarlarında ve yağmurdan sonra doğal olarak olumsuz iyonlar bulunur. Ancak, bazı iyonizer cihazları olumsuz iyon üretirken ozon da üretebilir ve bu da tehlikelidir. Bu yüzden, ozon üretmeyen ancak olumsuz iyon veren bir cihaz almak gerekir.Bazı hava temizleyici ve soğuk buhar makineleri olumsuz iyon üretebilme özelliğine sahip. Ben de merak ediyorum, bunlardan kullanan var mı? Gerçekten olumsuz iyonlar yağmur sonrası hissini veriyor mu?

Ben hava temizleyici kullanıyorum o dediğiniz şey bi nevi oda kokusu esans kokuyor bu da sağlıklı olmayabilir kaliteden kaliteye göre değişiyor ve hava temizleyici ile kullanınca hava temizleyici uyarı veriyormuş. Hem toz topluyor hem hava temizliyor marka marka değişiyordur belki ben winix kullanıyorum
siz hangi sehirdr siniz. hava orda temiz degilmi?sizin cihazinizda negetif iyon varmi?

siz hangi sehirdr siniz. hava orda temiz degilmi?sizin cihazinizda negetif iyon varmi?
Evet var o özellik kapanıyor da winix zero pro araştırın eşim araştırdı en iyiierden yağmur sonrası dediğiniz ne bilmiyorum normal temiz hava tozu kokuyu alıyor türkiyede ev içindeki hava dışarıdan pismiş yaşadığım şehir Adapazarı evim müstakil bahçeli yeşilliği de var ama pis amerikan mutfak gündüz salonda gece yatak odasında taşıması zor tekrar alacağım sadece yatak odasına bakıyorum yine ne alsam diye. Mesela oda spreyi sıkınca başka odada 100 metre kareye kadar temizliyor algılıyor hemen evdeki tozu da topluyor

Bu hava temizleme cihazınız harika ama çok pahalı. Çok iyi açıkladınız, cevabınız için teşekkür ederim.

Back
X