Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Vitrinler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
cok guzel yaaaaaaaa super hatta bende ıstıom evlenınce kendıme alcam umarım cok pahalı deıldırlerrrrrrr

ya kizlar bunlar euro olarak satiliyor soyliyim dedim eccük pahali ama iki milyariniz varsa pahali diiil=)

canım bunların bulundugun siteleri bana yollayabılırmısın nişanlım dekorasyoncu ınan cok ısımıze yarayacak yenı modeller cıkarması gerekıyor lutfen yardımını beklıyorum

hepside harika paylaşımın için teşekkürler canım

canım bunların bulundugun siteleri bana yollayabılırmısın nişanlım dekorasyoncu ınan cok ısımıze yarayacak yenı modeller cıkarması gerekıyor lutfen yardımını beklıyorum

zeliscim merhaba
ben bunlari sadece bir siteden indiriyorum
ama yabanci site ebay eger nisanlinin yada senin almancan varsa kullanabilirsiniz canim öpüldüna.s.

cok guzel vitrinler tam hayal ettigim gibi bazilarini cok begendim

BU SİTEDEN Bİ ŞEYLER BULDUM BENDE AMA BU ARADA YER İZMİR Mİ SİZİN BENDE NİSANLIYIM EVLENECEGİM DEKORASYON İÇİN YARDIM EDERSİNİZ BELKİ

tam istediğim tarz şeyler..ben raf raf istiyom,ses sitemini kolonlarını koymak için..

yok guzelim yaff bendede var evi tam aginik gösteriyor bence amayapicaksan cok kalin tahtadan yapicaksin ben camdan yaptim sevmiyorum kaldiricam hepsini

anam bunlar ne .Vitrin dediğin değişik iki köşeye konur içine bol bol dantel serilir ve fincanlar biblolar dizilir.Şaka bir yana bende bunları beğenecek zevk yok.gerçekten sevmem böyle şeyleri .klasik çizgilerden hoşlanırım.EE nede olsa 70 li yılların insanıyız.

Bu modeller çok güzel çok beğendim,eski mobilyalarımı değiştirdiğim zaman bende böyle bişi istiyorum..GÜLSEMİN sağol paylaştığın için başka modeller olursa paylaşırsan sevinirim..

çok şıklarmış ya benim evimde böyle birşey eksikti iyi oldu gördüğüm

çok süpermiş keşke daha önce görseydim bende bu tarz bişey yaptırdım platform şeklinde ama bunlar daha şık duruyormuş.emğine sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…