Arkadaşlar belki aranızda benim gibi birçok vitamin depoları boş olan ve ihmal edenler vardır diye düşündüm bu amaçla da sizlerle paylaşmak istedim.
Geçirdiğim kimyasal gebelik sonrası soluğu doktorda aldım açıkçası bedenimde ne eksik öğrenmek istedim ve bunun için de gebelik için bedenimi hazırlama ihtiyacı duydum .
Senelerdir bilirim ama hiç umursamazdım sanırım yaş ilerledikçe insan sağlığının değerini daha iyi anlıyor.
B12 ve diğer vitaminlerin hep bir kilo yaptığı duyulmuştur ve ben de zaten çok meyilli olduğum için hep bir kaçış hakindeydim.
Tek bir çarem vardı o da bedenimi sağlıklı bir beden haline getirmek. Bir süredir kullandığım ilaçlarım benim psikolojimi ve enerjimi topladığını aynı şekilde nazar değmesin hergün yaşadığım bağırsak sorunlarımın çözüldüğünün farkına vardım ve buna ek olarak az buçuk kilo da verdiğimi dile getirmek isterim.
Dediğim gibi bunu paylaşma amacım gebelik düşünen kız kardeşlerimin ilk önce kendi sağlığı ile ilgilenmesini temenni ederim .
Aynen öyle. Takviye kullanımı çok önemli. Ben de aksatırdım, bir süre sonra yataktan çıkamaz hale gelmiştim. Sabah uyanıyordum ama hala yorgundum. Takviyeleri kullandıktan sonra kendime geldim. Ayrıca bende hiçbir takviye kilo yapmadı. Herkesin bünyesi farklıdır tabi ona bir şey diyemem.
Aynen öyle. Takviye kullanımı çok önemli. Ben de aksatırdım, bir süre sonra yataktan çıkamaz hale gelmiştim. Sabah uyanıyordum ama hala yorgundum. Takviyeleri kullandıktan sonra kendime geldim. Ayrıca bende hiçbir takviye kilo yapmadı. Herkesin bünyesi farklıdır tabi ona bir şey diyemem.
Çok sevindim bana ilaç için doktorum şöyle söyledi yemek yedikçe doyarsın bu vitamin de sana iştah artma gibi bir sorun açmaz dedi ve yan etkileri saymazsak bence mantıklı bir yaklaşım .
Şuan hayatımın en iyi dönemi gibi çok ilginç ama psikolojik olarak bile iyiyim ,kendimi çok ihmal etmişim ahhh ahhh
Çok sevindim bana ilaç için doktorum şöyle söyledi yemek yedikçe doyarsın bu vitamin de sana iştah artma gibi bir sorun açmaz dedi ve yan etkileri saymazsak bence mantıklı bir yaklaşım .
Şuan hayatımın en iyi dönemi gibi çok ilginç ama psikolojik olarak bile iyiyim ,kendimi çok ihmal etmişim ahhh ahhh
Evet evet ben de takviye kullanıp depolarım dolduktan sonra tam olarak böyle hissetmiştim insan neden daha önceden kullanmadım diyor. Ama vitaminler tekrar azalabiliyor o yüzden sık sık kan testi yaptırıp eksik vitaminlerinizi yerine koyun.
Evet evet ben de takviye kullanıp depolarım dolduktan sonra tam olarak böyle hissetmiştim insan neden daha önceden kullanmadım diyor. Ama vitaminler tekrar azalabiliyor o yüzden sık sık kan testi yaptırıp eksik vitaminlerinizi yerine koyun.