Maske Tarifleri Vitaminleri Cilde Direkt Uygulamak

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

seliselii

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
53
1
286
Konya
Bu zamana kadar E vitaminini hem hap olarak hem kapsülün içindeki vitamini krem ya da maske olarak arada kullanıyordum. Aynı şekilde C vitamininide. Gerçekten güzel sonuçlar alıyordum.

Geçen hafta cilt doktoruna gittim. Doktora vitaminleri bu şekilde uyguladığımı başka neler uygulayabileceğimi sordum.
Vitaminleri direkt cildinize uygulayamazsınız. Bunu yapıyorlar evet ama kansere yol açar ! dedi.

C vitamini içeren kremlerimi bile şu anda kullanmıyorum.
Vitaminleri direkt cildinize uygulamadan önce lütfen doktorunuza birkere daha sorun.

Bu zamana kadar E vitaminini hem hap olarak hem kapsülün içindeki vitamini krem ya da maske olarak arada kullanıyordum. Aynı şekilde C vitamininide. Gerçekten güzel sonuçlar alıyordum.

Geçen hafta cilt doktoruna gittim. Doktora vitaminleri bu şekilde uyguladığımı başka neler uygulayabileceğimi sordum.
Vitaminleri direkt cildinize uygulayamazsınız. Bunu yapıyorlar evet ama kansere yol açar ! dedi.

C vitamini içeren kremlerimi bile şu anda kullanmıyorum.
Vitaminleri direkt cildinize uygulamadan önce lütfen doktorunuza birkere daha sorun.
şaka mı ya cnm ben e vitamin direk yüzüme sürdümmm bişi olur mu

Canım bende aralıklarla e vitamini ve c vitamini ( c vitamini krem şeklinde) kullanıyorum. En son ssk da cildiye uzmanına göründüm. Cildimin yaşlanmaması için cildime sürdüğümü söyledim. Ayrıca çokta memnundum vitaminlerden.

Öncelikle imkanın olursa canım cilt doktoruna mutlaka sor danış.
Krem şeklinde olanları sormadım çok pişmanım bidaha gidersem onlarıda sorucam.

Kafamızdan bize faydası dokunan yaptığımız ürünleri yararı olur diye birbirimize öneriyoruz ama uzmana sormadan çok yanlış olduğunu gördüm...
İnşallah herkes okur Allah korusun. Bana duyduğum bilgiyi size aktarmak düşer gerisi kullananlara kalmış...

Back
X