• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vitaminler hakkinda

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Arkadaslar size vitaminler hakkinda soru sormak ıstiyorum..ben mesela yogurt sut kisaca kalsiyum iceren ürünleri yiyip icemiyorum bunlarin yerine kalsiyum icerikli vitamin kullansam yogurt yemis sut icmis kadar doğrudan faydasi oklur mu somucta vitamin bitkisel ama nasil olur.. Ayni sey doger vitaminler icinde geçerli eksik gordugum degerlerimi vitaminler le karsilasam olur mu..dolabi acipta bir sey yiyecek yapida degiilim yarrali seyler pek yemem meyve vs cok tuketmem..o besinler yerine votaminlr can kurtarici olur mu

hawaiian spirulina araştırmanı tavsiye ederim 2000den fazla enzim mineral içeriyor. genelde vejeteryanlar kullanıyor. aslında bakarsan yosun tableti ama içeriğinde doğal olarak çok fazla vitamin ve mineral var.

hawaiian spirulina araştırmanı tavsiye ederim 2000den fazla enzim mineral içeriyor. genelde vejeteryanlar kullanıyor. aslında bakarsan yosun tableti ama içeriğinde doğal olarak çok fazla vitamin ve mineral var.
Doktor a danismadan alip kullansam olir mu..degerlerim normal ama daha iyi olsum istiyorum zararli olur mu esim gerek görmüyor sen kulkandin mi nasil bise

Doktor a danismadan alip kullansam olir mu..degerlerim normal ama daha iyi olsum istiyorum zararli olur mu esim gerek görmüyor sen kulkandin mi nasil bise
doktora danışacağın birşey değil çünkü ilaç değil zaten. biraz araştırma yaparsan ne demek istediğimi anlarsın. 6 yıldır sürekli kullanıyorum.

doktora danışacağın birşey değil çünkü ilaç değil zaten. biraz araştırma yaparsan ne demek istediğimi anlarsın. 6 yıldır sürekli kullanıyorum.
Tesekkur edrim gec oldu biraz...bende o zaman kullanabilirim zarari olmaz degil mi doktora sorduğumda gerek gormedi ama kullanmamda sorun olmaz galiba degil mi

sen eksik gördüğüm değerlerim var dedin diye önerdim sana kan tahlillerindeki sonuç ne bilmiyorum. hekim sonuçlarına bakıp bütün değerlerin normal kullanma ihtiyacın yokmu dedi yoksa ne olduğunu bilmediği içinmi kullanma dedi.

sen eksik gördüğüm değerlerim var dedin diye önerdim sana kan tahlillerindeki sonuç ne bilmiyorum. hekim sonuçlarına bakıp bütün değerlerin normal kullanma ihtiyacın yokmu dedi yoksa ne olduğunu bilmediği içinmi kullanma dedi.
Sonuclara göre Ihtiycin yok gerek yok normal dedi ama ben daha iyi olmasini istiyorum yine de kullansam okur mu diye sordum size...

yani benimde herhangi bir düşük değerim çıkmamasına rağmen kullanıyorum hem cilt hem sağlar hemde genel sağlık açısından çok faydası oluyor. kullanılabilir yani.

Back