- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
- Konu Sahibi EloraViolet
-
Magnezyum çok dinçleştiriyor. Bir de vinalac kullanıyorum pcostan dolayıHanımlar merhabalaar, vitamin kullanıyor musunuz? Ne kullanıyorsunuz, ne için kullanıyorsunuz?
Ben solgar markasının mix vitaminini kullandım kendimi daha enerjik hissediyordum. Şimdi b vitaminlerini kullanıyorum. Sizin kullanıp önerileriniz var mı?
Bemiks C
Calcium Magnesium Plus Zinc
Magnesium Citrate
bunlar benim yasam kaynaklarim.
Ek olarak doktorum bromelain önerdi, bunu da çok sık seyahat ettiğim için olusan odemlerden dolayı dönemsel olarak kullanıyorum.
Magnezyum çok dinçleştiriyor. Bir de vinalac kullanıyorum pcostan dolayı
Magnezyum Calcium ve çinko tek başına alinmaz. Vücudun kullanabilmesi için birbirlerine ihtiyaçları var. Doğru biliyorsun.Kızlar, magnezyumları tek mi kullanıyorsunuz? Ben sosyal medyadaki eczacıların paylaşımlarında tek vitamin almayın, beraberinde başka vitaminler kullanılması tavsiye ediliyor, yoksa faydası olmuyormuş. Siz kullanırken faydasını gördünüz mü?
Ben bu yüzde mix diye geçen karışım vitamin almıştım kendime.
Çok teşekkürler ❤Magnezyum Calcium ve çinko tek başına alinmaz. Vücudun kullanabilmesi için birbirlerine ihtiyaçları var. Doğru biliyorsun.
Mix karışım iyidir ama içerikte a vitamini varsa uzun süreli kullanamazsin.
Düzenli olarak her üç ayda bir rutin tahlil yapiyorum, buna göre faydasını gördum diyebilirim ispatli delilli.Yalnız ben herhalde 10 seneyi aşkın süredir kullanıyorum bu vitaminleri. 3 ay kullanır 3 ay ara veririm.
Rica ederimÇok teşekkürler ❤
Rica ederimMesajıma ekleme yaptım.
Benimki hap değil toz şeklinde. Su, süt gibi bir şeye karıştırıyorum, tadı aroması yok. Hap versiyonlarının içeriği yeterli değil. Yok hiç uyku sersemligi yapmadı, geceleri yatmadan önce içiyorum. Keşke yapsa.Bu kolojen kullanımı sizde uyku, sersemlik yaptı mı? Annem eczaneden aldığı bir ürünü kullanıyor, kolojen içerikli. Bu takviye hapını içtikten sonra böyle uyku sersemi bir hal alıyor. Benzer durumu yaşadınız mı?
Aa çok şaşırdım, anneme söyleyeyim bunu kullanmasın hapları. Teşekkür ederim tekrar.Benimki hap değil toz şeklinde. Su, süt gibi bir şeye karıştırıyorum, tadı aroması yok. Hap versiyonlarının içeriği yeterli değil. Yok hiç uyku sersemligi yapmadı, geceleri yatmadan önce içiyorum. Keşke yapsa.
Ürünün içeriğini paylaşırsan değerlendirme yapabilirim.
Bu arada siz demene gerek yok
Elinde varsa hapı ara verdiğinde idareten kullanabilir ama toz olanlar ciddi fark yaratıyor. Bence üç ay toz olanı denesin zaten farkı görür. Mümkünse aromasiz, şekersiz steril bir ürün olsun. Diğerleri biraz bayıyor.Aa çok şaşırdım, anneme söyleyeyim bunu kullanmasın hapları. Teşekkür ederim tekrar.
Markasını unuttum şimdi. Valla internetteki eczacılardansa kendi eczacıma daha çok güveniyorum. Verdiği tavsiyeler hep iyi geldiKızlar, magnezyumları tek mi kullanıyorsunuz? Ben sosyal medyadaki eczacıların paylaşımlarında tek vitamin almayın, beraberinde başka vitaminler kullanılması tavsiye ediliyor, yoksa faydası olmuyormuş. Siz kullanırken faydasını gördünüz mü?
Ben bu yüzde mix diye geçen karışım vitamin almıştım kendime.
Elinde varsa hapı ara verdiğinde idareten kullanabilir ama toz olanlar ciddi fark yaratıyor. Bence üç ay toz olanı denesin zaten farkı görür. Mümkünse aromasiz, şekersiz steril bir ürün olsun. Diğerleri biraz bayıyor.
Doğru ama selenyumu kafaya göre almamak gerek. Pek masum degildir kendileri. Eksiklik yoksa doz aşımına çok kolay ulaşır ve vücut tolore edemediği için alerji yapar. Bunun yerine günde bir haşlanmış yumurta tavsiye ederim. Hem biotin de içerir hem daha güvenli.Evet tozlar daha başarılı ben de araştırmıştım. Bu solgar vitaminleri kullanıyorum diye almadım. Ama alırsa selenyum içerikli olandan alacağım, cilt için çok faydası varmış selenyum un.
Peki kollajeni bırakınca yine eski hale dönüş olmuyor mu? Etrafımda day 2 day kullananlar var. Kullanırken iyi ama bırakınca hemen yorgunluklar vs geri geliyormuş. Geçici bir etkisi var o zaman. Devamlı kullanmaya eriniyorum da.Elinde varsa hapı ara verdiğinde idareten kullanabilir ama toz olanlar ciddi fark yaratıyor. Bence üç ay toz olanı denesin zaten farkı görür. Mümkünse aromasiz, şekersiz steril bir ürün olsun. Diğerleri biraz bayıyor.
E yaşlanıyoruz hayatım, vücudumuz artık eskisi gibi kolajen sentezi yapamadığı için dışarıdan takviye alıyoruz. Bırakınca tabii ki eski haline döner fakat kolajenin doğrudan yorgunluğu geçirmek gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen ek katkılar vitamin mineral vs dir yorgunluğa iyi gelen.Peki kollajeni bırakınca yine eski hale dönüş olmuyor mu? Etrafımda day 2 day kullananlar var. Kullanırken iyi ama bırakınca hemen yorgunluklar vs geri geliyormuş. Geçici bir etkisi var o zaman. Devamlı kullanmaya eriniyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?