- 7 Mart 2013
- 6.454
- 19.440
- 448
- Konu Sahibi EloraViolet
Dizlerinde ağrı olan hem 20li hem de 60lı yaşlarda kullananlar var. Düzenli olarak 3 ay kullanmışlar. Kutular bittiği an yine başlamış ağrıları. Belki de diğer takviyeler kaynaklıdır. Ciltlerinde de bir değişiklik fark etmedim açıkçası. Tip I, II ve III kollajen, hyaluronik asit vs de var. Bir ara ben de başlamayı düşünüyorum. Üşenmezsem eğerE yaşlanıyoruz hayatım, vücudumuz artık eskisi gibi kolajen sentezi yapamadığı için dışarıdan takviye alıyoruz. Bırakınca tabii ki eski haline döner fakat kolajenin doğrudan yorgunluğu geçirmek gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen ek katkılar vitamin mineral vs dir yorgunluğa iyi gelen.
Devamlılıktan kasıt 3 ay boyunca her gün içmek mi? Bir kutu alıp aralıklarla içersen hiç bir işe yaramaz.Düzenli kullanım gerek.
Yaşına da bağlı, henüz 20 li yaşlardaysan ve eğer eklemlerinde bir sorunun yoksa zaten kullanmaya gerek yok. 30 lu yaşlardaysan eklemlerinde sorun olsun olmasın yılda en azından 3 ay kullanabilirsen çok iyi olur. Şart mı? Hayır değil, ben diz sakatlığım yüzünden bulaştım.